hocam messi bildiğin messi hala taş gibironaldo çaptan düşmeye başlamış neymarda feci yalnızz
mesutta manyak bir 10 numara birde takıma onu katsan varya
pizza dedin gece 4.30 benimde canım pizza hamburger falan çekti şimdi![]()
hocam messi bildiğin messi hala taş gibironaldo çaptan düşmeye başlamış neymarda feci yalnızz
mesutta manyak bir 10 numara birde takıma onu katsan varya
pizza dedin gece 4.30 benimde canım pizza hamburger falan çekti şimdi![]()
Aslında geçen yıl farklı kadrolarla ilerlemek istiyodum olmamıştı bu yıl tam öyle olmasada farklı şekilde ilerliyorum evimizdeki maçlarda rakip kim olursa olsun 4-4-2 deplasmanda bütün maçlara 4-3-3 duruma göre 2 . yarı 4-4-2 çıkıyorum iki taktiğe de takım % 100 uyumlu halde .
Neymar'ı görünce bende çıldırdımEPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı![]()
Neymar'ı görünce bende çıldırdımEPL 'ye gidince onu getiririz artık yaşı daha 25
30 ' a kadar yolu var Pizza'ya gelince ben evde cips buldum onu yedim biraz işe yaradı[/QUOTE]
Aynen daha genç o ya , bende baktımda abur cubur yoktu ekmek arası iyi gitti bu saatte , bugunde uyuyamadık bir türlü ya sabah oldu nerdese hala ayaktayız![]()
Hala flim izliyicem bugünde yalan olduben yatar hadi günaydın sana
[/QUOTE]
ben zaten lost'u izliyom bölüm bitince direk buradayımbnde yattım artık iyi geceler hocam ne günaydını