Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım sezonu şampiyon olarak tamamlar?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray (Oran: 1.80)

7 29.17%
  • Trabzonspor (Oran: 2.50)

0 0%
  • Beşiktaş (Oran: 3.10)

11 45.83%
  • Gençlerbirliği (Oran: 8.00)

0 0%
  • Fenerbahçe (Oran: 50.00)

6 25.00%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Zafer Bizim Olacak | Beşiktaş (2. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2012

O paraya geliceğini düsunmuyorum ama gelirse besiktas sınıf atlar keske biraz daha cez bedici seyler ekleseydin sozlemeye hadi hayirlisi bide yaticam macin skorunu bekliyorum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    O paraya geliceğini düsunmuyorum ama gelirse besiktas sınıf atlar keske biraz daha cez bedici seyler ekleseydin sozlemeye hadi hayirlisi bide yaticam macin skorunu bekliyorum
    Bu maaş ile ne eklersek ekleyelim mümkün değil gibiydi hocam. Biraz heyecan olsun dedim sadece. Ayrıca Fenerbahçe maçını yarına bıraktım, biraz görsel hazırlıyorum ve birazdan da yarınki vizeme çalışmaya başlacağım.

Süper Lig 20. Hafta - Şampiyonluk yarışında kader haftası! - CANLI

- Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.
    - Beşiktaş evinde hiç maç kaybetmezken, Fenerbahçe deplasmanda maç kaybetmedi.
    - Maçtan önce lider Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Beşiktaş arasında 4 puan fark bulunuyor.
    - İki takımın 11'i belli oldu.

1' Karşılaşma başladı.

5' GOL! Savunma arkasına atılan uzun pasta topla buluşan Ruben, iyi kontrolünün ardından düzgün bir vuruşla Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiriyor.

15' Sol çaprazda ilerleyen Caner'in vuruşunda top yan ağlara gidiyor.

17' GOL! Oğuzhan'ın mükemmel pasına hareketlenen Ruben topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getiriyor. Kritik maçta Beşiktaş 2-0 önde.

35' Kornerden gelen topa etkili bir kafa vuruşu yapan Kuyt, topu çok az farkla üstten dışarı gönderiyor.

Mesaj Yetkileri