Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Başarılar hocam..
Başarılar dilerim hocam.
Teşekküler beyler![]()
GLADBACH SEZONU AÇIYOR...!
Hazırlık Kampına başladık hazırlık maçlarını iyi geçirmeye çalışacağız.
Kadromuz
Kullanmayı Düşündüğüm Taktikler
4-2-4
4-3-3
4-1-4-1
4-4-2
Arkadaşlar transfer önerilerinizi alabilirim.Deplasman-İç Saha-Alternatif olarak 3 taktik yapacağım hadi bakalım.
TRANSFER ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Başarılar.
Başarılar hocam..Nerelere takviye yapmayı düşünüyorsun?
Beklenen kariyer açılmış başarılar kardeşim![]()
Bütçe ne kadar hangi bölgeye oyuncu arıyosun ? birde o takım 4-2-4 oynamaz![]()
Hocam taktik önerisi olarak 4-3-3 taktiğini kullanma yerine ModernFutbol2 yi indir çünkü takım detayları da hazırladığı için -nannar yapmıştı- daha kullanışlı. Ayrıca 4-4-1-1 kullanabilirsin ve son taktik olarak da 4-2-3-1 öneririm. Oyuncu olarak da Dantenin ayrılışından sonra yerine Van Buyten alabilirsin hem ucuz hem de gol atabiliyor. Anitayı alırsan hem LB hem DM hem DOS hem de DOK kullanabilirsin ama biraz tuzludur. Hem DOS hem de SOS oynayabilen kaliteli bir adam olarak Musa Çağıran, Casemerio veya Mulumbu olabilir. Kanatta çok sıkıntı yaşamazsın ama yine de istersen Sercan Sararer, Derk Boerrig-h-ter, Narsingh olabilir. İleride Hanke ve Luuk de Jong kullanmayı istersen birine kanat eğitimi verirsin yada 4-4-1-1 veya 4-2-3-1 kullanırsın. İdeal kadro için tavsiyeyi transferlerden sonra konuşuruz. Yine orada da yardım ederim grafiklerle falan destekleriz.
Teşekkür ederim
Sağolasın valla Orta Saha Merkez'e düşünüyorum Sağ Kanat alırsam yeter.Ama bütçede baya az yani.
Eyvallah
Sanamı sorcam felanDD 4-2-4 bencede oynamaz yapacağım transfere göre olacak o taktik 1 2 kiralık adam aldım bütçe felan baya azaldı ama Orta Saha Merkez ve Sağ kanat önerirsen iyi olur.Takım baya eksik
İlk önce yazın için çok sağolbakalım hangi taktik işe yarıcak.Taktik konusunda hiç başka taktik kullanmıyorum öyle bir şeyim var kendim yapıyorum
oyuncu önerilerine şimdi bakacağım.Yardım edecek gibi bir halin var sağolasın şimdiden
![]()
Senin kendi taktiklerine hastayım biliyosun o yönünü taktir ediyorum
akşam cevaplasaydın sana evden bir liste atardım şimdilik hollanda ligine bak derim kardeşim , akşam 10 numara liste yollarım sana ama şuan aklımda hiç oyuncu yok
ahahhagaza geldim bak ya ben şimdilik alternatif olarakta transferimi yaptım akşam at bakarız
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
1.Hazırlık Maçı
Anji-Gladbach
2.Hazırlık Maçı
Terek-Gladbach
3.Hazırlık Maçı
Turnhout-Gladbach
4.Hazırlık Maçı
VVV-Venlo-Gladbach
5.Hazırlık Maçı
Wegber-Beeck-Gladbach
Almanya Kupası 1.Tur
Unterhaching-Gladbach Skor:1-2
Almanya Kupası 2.Tur Schalke İle Eşleşiyoruz...
Zor maç bizi bekliyor elersek takım için çok iyi olacak.
Şampiyonlar Kupası En İyiler Eleme
Braga zor bir maç bekliyor deplasmanda beraberlikle dönersek eleriz gibi.
30000 Adet Kombine Satıldı..
Transferlerimiz
Arthur Boka(Kiralık)
Jan-Arie van der Heijden
Alt Yapı Tesisleri
Boka çok iyidir diğerini bilmiyorum ama Anitayı özellikle tavsiye ederim hem sola hem ortaya ilaçtır. Orta saha ortasında zaten TolgaCiğerci de var ama yine de istersen Hollanda da Van Ginkel diye bir adam var hem genç hem kaliteli 2.-3. sezonda rahat 13m üstü satarsın tabi satmak istersen![]()
Alt yapıyı geliştirmen iyi olmuş kiralık oyunculardan yararlanmaya bak hocam.
Artur boka iyi transfer olmuş kiralıkda olsa , diğeri traş oynatıcağını pek düşünmüyorum .
Braga 'da orada bragır sen devam edersinEspriye gel ehu ehu
![]()
Diğeri ben alternatif olarak koycam onu Boka bencede iyi oldu oraya Anita seneye artık
Aynen kiralık baktım baya.
ahahahaDD Arthur burda neler oluyor
Beyler size kısa bir konuşmayı yazıyorum (19karabulut07)
halil karabulut:eoag , benzema ,, 5267 10 numara adamlar
halik karabulut:sen 7 numara
unsal.karaz:Niye ben Ronaldomuyum gardaş..
Ne adamsınya![]()
Hocam Braga harika olmuş , Tolga'nın burada oynadığını unutmuş 10 numara oynuyordu bende Bursadayken , ŞL grupları belli mi ?
Arkadaşlar tam maçtayken oyundan bir hata geldi attı oyuna giriyim dedim save silinmiş kusura bakmayın 2.kez başıma geldi artık diğer kariyerlerde görüşürüz...
Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.