1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Herkese Merhaba

Hybrid View

Hoşgeldin. Bir tane beşiktaşlı raul meireles vardı forumda da son zamanlarda görmüyorum
    Ayrıca Tekstildeymişsiniz. Benim işim tekstil. İplik satıyorum dünyaya bana teknik konularda yardımcı olursun artık

Bursa'da üni mi okuyorsun yoksa memleket de Bursa'mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hoşgeldin abi.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Hoşgeldin. Bir tane beşiktaşlı raul meireles vardı forumda da son zamanlarda görmüyorum
    O hala aramızda. Yanlış bilmiyorsam nickini değiştirdi ve şuan Mamadou nickini kullanıyor. Yine de tam emin değilim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Benim. Matthaus olarak değiştirmiştim. Kazandığım turnuvadan ötürü bir defaya mahsus nick değiştirme hakkım vardı. Bende Mamadou olarak değiştireyim dedim

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Benim. Matthaus olarak değiştirmiştim. Kazandığım turnuvadan ötürü bir defaya mahsus nick değiştirme hakkım vardı. Bende Mamadou olarak değiştireyim dedim
    Nick değiştirildiğini bilmiodm. Zaten internet bilgim de bu forumla sınırlı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nick değiştirildiğini bilmiodm. Zaten internet bilgim de bu forumla sınırlı
    Nick değişikliği oluyor ama öyle istediğinde değiştiriliyor mu bilmiyorum. Öncesi Meireles olanı FB'nin oyuncusu diye değiştirdim. Malum BJK'lıyız. Matthaus'u turnuvadan ötürü. Yani keyfe göre nick değişikliği olmadı sebebi vardı

Mesaj Yetkileri