Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 397 sonuç

Konu: Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Default Fatih Terim ile ilk sezonda ŞL Finali! Hedef ŞL Kupası! / Galatasaray - II. Sezon

Öncelikle merhabalar. Bu seneki seride adam-akıllı bir Galatasaray kariyeri yapmadığımı fark ettim ve kariyeri açma kararı aldım. Drogba'lı - Sneijder'li bir kariyer açıkçası basit geliyordu. Fakat hedef Galatasaray için büyük olunca, kariyerin zevkli olabileceğini düşündüm ve kariyeri açma kararı aldım. Hedefimiz, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak olacak. Ne kadar süre alacağı önemli değil. Eninde-sonunda o kupa gelecek!

Galatasaray gibi bir kulüp hakkında bilgi vermek abes kaçacağından, aşağıda bir link verdim. Linkten bilgisi olmayan arkadaşlar bilgi edinebilirler. Fatih Terim ile hedeflerimize ulaşacağız..

(( Kulüp hakkında bilgi: http://tinyurl.com/cmnx5ls ))

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Başarılar..

Fatih Terim: İtalya'ya tatile geliyorum

İtalyan basınına sezon genelini, şampiyonluğu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Çizme'ye geri dönüş ihtimaline esprili yaklaştı: Tatil için geliyorum ya?

Her sene sonu, sözleşmesini fesh etme hakkını elinde bulunduran Fatih Terim, daha ilk sezondan korkuttu. Adı, bazı İtalyan kulüplerle anılmaya başlanan Terim, son noktayı koydu.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Mediaset Premium'a konuşan Terim, "Hakkınızda birçok spekülasyon var. İtalya'ya geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna esprili bir şekilde, "İtalya mı? Zaten genelde tatil yapmak için geliyorum. Orası benim ikinci evim" cevabını verdi.

59 yaşındaki Fatih Terim, 2000-01 yazında Fiorentina'nın başına geçmiş, ertesi sezon da beş aylığına Milan'ı çalıştırmıştı.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Başarılar..
    Teşekkürler.

Sezon öncesi Fatih Terim teknik ekibiyle toplantı yaptı-tartıştı. Uzun tartışmalar ve ortaya atılan görüşler sonrası aşağıdaki dizilimlere karar kılındı. Aslında ön libero oynatmak istiyordu Fatih Terim. Ancak yardımcıları kendisini ikna etti ve klasik Fatih Terim dizilişleri ortaya çıktı.

Birinci dizilime Sneijder dizilimi desek yeridir. Sneijder oynadığı zaman kullanacağımız dizilim. Fatih Terim'in oyun anlayışından tek farkı sağ kanat. İçeriye kat edecek bir Burak ve yerine dolduracak Sabri veya Eboue olacak sahada. Diğer yönleriyle tamamen aynı ikinci dizilimle.

İkinci dizilim, klasik Fatih Terim oyun anlayışı.

- Çift forvet,
    - 4'lü orta saha
    - Hücumu seven iki bekten oluşuyor.

Forvet hattında sıkıntı yok, Drogba, Burak, Elmander ve Umut var. Orta saha, en güçlü yanı taktiğin. Fakat defansta biraz sıkıntı olacak. Özellikle sol bekte, Riera'nın olası bir yokluğunda çakılı Hakan Balta oynamak zorunda kalacak bu da sıkıntı oluşturabilir. Sağ bekte Eboue ve Sabri Reyiz var, sıkıntı yok. Stoperler ise zamanı geldiği zaman ileriye çıkmalı. Semih-Dany tamam ancak Ujfalusi yaşlı biraz. O sebepten sıkıntı yaratabilir belki.

Ligte kesinlikle dizilişlerden biri uygulanacak. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde dişli rakiplere karşı 3'lü stoper kullanabiliriz. Dişliden kasıt, Real Madrid vb. takımlar. 3'lü stoper'in önünde Melo ön libero - defansif orta saha gibi oynayabilir. Yada kanatlardan feragât edip, beklere sorumluluk verebiliriz. O anki sakatlık durumlarına/form durumlarına bağlı.

Cim-Bom ezdi geçti!

İtalyan devleri Inter ve A.C. Milan'ı Türkiye kampları sırasında Arena'nın zeminine gömen Galatasaray, Hollanda'daki kamptan da eli boş dönmedi. Jüpüter Ligi ekiplerinden FC Dordrecht ile traji komik bir biçimde 2-2 berabere kalan Cimbom, NAC Breda'yı kendi evinde 3-0 yenerek yurda döndü. Yaptığı maçlar sonucu Cimbom'un hazırlık karnesi şu şekilde oluştu..

Dikkat çeken oyuncu ise hazırlık döneminde Inter, AC Milan ve FC Dordrecht'in ağlarını birer kere havalandıran milli orta saha, maestro Selçuk İnan oldu. Diğer yanda genç Emre Çolak da 2 gol attı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Selçuk şu profilden gayet yararlı işler yapmış gibi görünüyor, hazılrlık kampı iyi geçmiş, başarılar hocam.

Raul Albiol'un satılık listesine koyulmasının ardından Süper Final öncesi İngiliz basınından ilginç bir iddia geldi. Fatih Terim'in Raul Albiol'ü istediğini düşünüyorlar. Gerçi savunmada adama ihtiyacımız var ancak bu iş olur mu, bilemem..

(( basın toplantısı, soru: http://i.imgur.com/kqSYz9R.png ))

Nesil
    2012

Hocam allbiol harika olur ama yabancı olması çok fazla sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum eğer illa yabancı alıcam diyorsan sol beke kaliteli bir yabancı almanı tavsiye ederim bu arada başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Süper başlangıç: 3-2!

Fenerbahçe ile Galatasaray Kazım Karabekir Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maça hızlı başlayan-etkili olan taraf Galatasaray'dı ancak şutlar isabetli olmadı.

İkinici yarı ise, harika bir Fenerbahçe vardı. Her ne kadar Galatasaray Emre Çolak ile golü bulan Galatasaray olsa da, etkili oynayan taraf Fenerbahçe oldu. Kuyt'la gole cevap veren Fenerbahçe, Sow ile öne geçti. Cevap ise Galatasaray'ın umutlarının bitip tükendiği anda -adına yakışır bir anda- Umut Bulut'tan geldi.

Uzatmalara giden maçta Kuyt Galatasaray'ın umutlarını bir kez daha yıktı. Maç Kuyt'ın golüyle sonuçlandı ve Fenerbahçe Süper Kupa'yı kaldırdı.

Spoiler: Maç Verileri 
    Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:13

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam allbiol harika olur ama yabancı olması çok fazla sıkıntı yaşatır diye düşünüyorum eğer illa yabancı alıcam diyorsan sol beke kaliteli bir yabancı almanı tavsiye ederim bu arada başarılar.
    Transfer yapmayı düşünmüyordum, Albiol ismi gündeme gelince almayı planladım ama R. Madrid listeden çıkardı Albiol'ü. Transfer yapmayı planlamıyorum sezon başında. Devre arası yada sezon sonu bir sol bek alacağız, garanti.

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Başarılar hocam.
    Teşekkürler.

Beşiktaş direndi: 0-0!

Kapalı bir Beşiktaş savunmasının karşısında Galatasaray savunmanın kilidini açamadı ve evine 1 puan ile döndü. Maçta Selçuk İnan, Didier Drogba, Hamit Altıntop sakatlık geçirdi. Durumları henüz belli olmayan oyunculardan, Selçuk İnan'ın Hamit ve Drogba'ya göre durumu daha ciddi. Öyle ki, Selçuk İnan oyundan kendisi çıkamamış, sedye eşliğinde hastahanenin yolunu tutmuştu.

Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:14

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam başarılar, yalnız SS'ler gözükmüyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.Fakat maç ss'leri yeni sayfaya koymasan hocam uğraştırıyor.

Nesil
    2012

Hocam imgur'dan URL 'li olan linki sayfaya kopyala istersen

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hocam başarılar, yalnız SS'ler gözükmüyor.
    Bende herhangi bir problem yok. imgur'dan upload ediyorum. Linkleri yeniledim, hâlen bir problem var mı?

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar.Fakat maç ss'leri yeni sayfaya koymasan hocam uğraştırıyor.
    Spoiler içine koydum hocam. Spoiler da zor gelirse kaldırabilirim, direkt gözükür.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam imgur'dan URL 'li olan linki sayfaya kopyala istersen
    Öneri için teşekkürler hocam. Dediğin gibi yaptım.
    Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 14:35 Reason: *imla hatası

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Spoiler güzel olmuş

Spoiler: Raporlar.. 

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Spoiler güzel olmuş
    Sorun da yok o zaman.

Aslan affetmedi: 4-0

Aslan, yeni yükselmiş rakibini affetmedi. 4 golle geçti. Maç sonu Fatih Terim şunları söyledi: "Kesinlikle hak ettik. Wesley harika düzeyde oynadı. Burak günündeydi. Akhisar'da oturmamış bir düzen var. Çözüm bulmalılar."

Maçtaki üzücü olaylar ise Gekas ve Amrabat'ın sakatlıkları oldu..

Aslan adeta revire döndü!

Spoiler: Sakatlık Raporu 

Aslan avda: 4-1!

Şampiyonlar Ligi'nde zor gruba düştük. Malaga, Chelsea ve Schalke ile Grup B'de mücadele edeceğiz. İlk maç Schalke karşısında deplasmanda oynanacak. Sonrasında, Malaga Arena'ya gelecek..

Spoiler:  

Bu arada, milli maç arasından Umut Bulut sakat döndü. Aykut Erçetin'i de antremanda kurban verdik. Umut 4 ay, Aykut 2 ay sahalardan uzak kalacak. Umut Bulut kaybı cidden kötü oldu. Bizim için yerli bir rotasyondu. Takım revire döndü..
    Last edited by Avaab : 14.Nisan.2013 at 16:47

Sakatlıklar kötü olmuş.genç oyuncuları takip et bence yedek tutmak için
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Bekle bizi Schalke: 3-0!

Terim zehir-zembelek!

Schalke maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, şöyle konuştu: "Öncelikle belirtmeliyim, bize şans tanımayanlar hata etmekle beraber futbol konusundaki bilgilerini de göz önüne seriyorlar. Sneijder'in gözden düştüğünü, Drogba'nın ise yaşlandığını belirtenler var. Fakat kendilerine cevap vermeyeceğim. Süper Lig'teki performanslarıyla oyuncularım o kişilere cevap verdi. İnşallah yarın akşam çıkacaklar ve aslanlar gibi oynayacaklar. Rakip kendi ayarımızda. Temennim 3 puan ile İstanbul'a dönmek olacak."

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Sakatlıklar kötü olmuş.genç oyuncuları takip et bence yedek tutmak için
    Evet, kötü oldu. Takip ettiğim bir-kaç genç oyuncu var. Gözlemcileri özellikle Afrika olmak üzere, futbol ülkelerine yolladık. Raporlar ardı-ardına geliyor.

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri