1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Olay Adam Artık Almanya'da! - [Borussia Dortmund 3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Sizden yardım istiyorum, çok kararsız kaldım. Geçen sezonun en başarılı oyuncusu tartışmasız Milito'ydu ancak maaşı gerektiğinden çok fazla. Neredeyse en yakın fiyatın iki katı kadar maaş alıyor. Bu konuda ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bende dün tam bu konu için buraya yazıcaktım , yönetim hazır 50 vermiş yüksek maaşlı oyuncuları elden çıkartıp kendi takımını kur derim , bi tane yıldız al Hulk ve ya Neymar gibi , takımın geri kalanını potansiyeli yüksek gençlerden oluştur ama fiyatı ve maaşı yüksek olmasın , hatta bi tanede bulabiliyosan takıma genç bir türk oyuncu kazandır derim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Hocam bende dün tam bu konu için buraya yazıcaktım , yönetim hazır 50 vermiş yüksek maaşlı oyuncuları elden çıkartıp kendi takımını kur derim , bi tane yıldız al Hulk ve ya Neymar gibi , takımın geri kalanını potansiyeli yüksek gençlerden oluştur ama fiyatı ve maaşı yüksek olmasın , hatta bi tanede bulabiliyosan takıma genç bir türk oyuncu kazandır derim
    Hocam şöyle bir durum var, bi sezonda yalnızca 2 tane AB dışı ülkelerden oyuncu getirebiliyorsun, kulüp ben başlamadan Campagnaro'yu transfer etmiş ben de Ospina'yı aldım bu hak doldu. Bİr çok oyuncuyla anlaştım ancak bu sebeple imzalayamadım. Campagnaro feshetmek istemiyor sözleşmesini. Serbest bırakmak için de 6MN€ para gerekiyor. Ne yapmalıyım bu konuda?

Nesil
    2012

Hocam şöyle bir durum var, bi sezonda yalnızca 2 tane AB dışı ülkelerden oyuncu getirebiliyorsun, kulüp ben başlamadan Campagnaro'yu transfer etmiş ben de Ospina'yı aldım bu hak doldu. Bİr çok oyuncuyla anlaştım ancak bu sebeple imzalayamadım. Campagnaro feshetmek istemiyor sözleşmesini. Serbest bırakmak için de 6MN€ para gerekiyor. Ne yapmalıyım bu konuda?
    Fes etmek yerine kirala , Ospina iyi kaleci ama , daha iyileri var oyunda , , Ospina'yı sat diğerinide kirala istersen

Bence bu oyuncuları değerlendirmeye bakmalısın, bildiğim kadarıyla sen elden çıkartsan bile bu sezon için AB dışından 2 oyuncu transfer hakkın dolmuş olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bence bu oyuncuları değerlendirmeye bakmalısın, bildiğim kadarıyla sen elden çıkartsan bile bu sezon için AB dışından 2 oyuncu transfer hakkın dolmuş olacak.
    Hocam Ospina eyvallah, Handanovic'ten sonra kullancağım kaleci ancak Campagnaro çok zıt bir isim kadro için; zaten Banko oynatacağım en az 3-4 stoper var, Campagnaro onlardan sonra geliyor. Ancak öyle bir durum varsa hiç yanaşmayım.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Hocam Ospina eyvallah, Handanovic'ten sonra kullancağım kaleci ancak Campagnaro çok zıt bir isim kadro için; zaten Banko oynatacağım en az 3-4 stoper var, Campagnaro onlardan sonra geliyor. Ancak öyle bir durum varsa hiç yanaşmayım.

Yanlız öyle bir durum olsa bile sen ospina'yı ve diğer oyuncuyu bu yıl transfer etmedin , elinden çıkatıp yerine AB dışı oyuncu alabilrsin diye biliyorum tabi italya ligini hiç oynamadım yanlış da olailirim ama mantiken öyle olması gerekiyor , ayrıca Lewandowski ve Götze 'de takım için harika olur hatta Hulk , Götze ,Neymar mahşerin 3 atlısı seneyede Ofansif Orta Saha'ya Hazard geldi mi yenilmez armada

Mesaj Yetkileri