Sakatlık konusunda kesinlikle katılıyorum, Sivasspor ile üçüncü yılıma giriş yaptım ve her defasında kilit oyuncularımdan biri mutlaka sezonun yarısını kaçırıyor. Grosicki ayağı kırıldığı için 5-6 ay, Adem Koçak 3 ay sakatlandı. Şu an oyuna girmeye korkuyorum mutlaka oyuncularımdan biri sakatlanacak ve bir sezonu daha boşa geçireceğiz.

Bende yaklaşık 8-9 yıldır bu oyunun müptelası olmama rağmen CM03-04 serisinden sonra antrenmanlarla ilgilenmez oldum. Mutlaka hatırlıyorsunuz güzelim oyunda günün belli etaplarına istediğimiz çeşit çalışmalarına oyuncularımıza uygulatabiliyorduk ve gayet anlaşılırdı. Bu yıl ise yabancı sitelerde adamların önerilerini okuyarak yapıyorum, hücum hareketleri ve varsayılan odaklanma falan anlaşılmaz işler.

Fenerbahçe ile 4 yıl oynadım ama dediğiniz husus bana pek uğramadığı için yorum yapmam sağlıklı değil. Fakat ilk sezon seyircisiz maçlar yüzünden evimizde kazanamadığımız gerçeği ve rotasyon yapıldığı taktirde Anadolu ekiplerine karşı kazanılamaması garip gitti. Sow, Krasic, Emre kenara geldiği an karşılaşmaları güç bela kazanıyoruz. Evimizde Gaziantepspor'a karşı Sezer, Topal, Meireles orta saha üçlüsünün bence başa baş oynaması, bir kademe ağır basması gerekli.

Maçta olur olmaz penaltıların verilmesi, üstüne bitiricilik-soğukkanlılık-penaltı özellikleri 14'ün altında olmayan adamların bir maçta iki penaltı birden kaçırması gibi olayları kenara bıraktığımda sırf futbol ve yönetme aşkından dolayı oyundan vazgeçemiyoruz işte ne yapalım hocam.

Düzeltme: Dün iki buçuk saat taktik+antreman inceledim ve Barcelona takımına yakın bir sistemi Fenerbahçe'ye oturtmaya çalışıyorum. Galatasaray'ı kupada 10 kişi yendik, Motherwell'i eledik derken (hiç bir sakat vermeden) durduk yerde crash dumps hatası çıktı. Orjinal oyunlarda hani çıkmıyordu bu hata? Tam şevke geldiğimizde bu tür hataların olması caydırıyor insanı.