1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Taktik Bozan / 4-2-3-1 - Hucuma giderken gafil avlanma sakın!

Hybrid View

1. Default

En kısa sürede taktiğini deneyeceğim. Ben taktikleri deniyorum ve bir sonuç çıkarmaya çalışıyorum. Sonra da kendi taktiğimi yapıyorum. Burada dikkatimi çeken bir şey oldu. 2015-2016 sezonuna gelene kadar Bursaspor a karşı oynadığın maçlarda sürekli yenilmiş ya da berabere kalabilmişken 2015-2016 sezonundan sonra sürekli yenmişsin. Taktiğin iç ayarlarında falan değişikliğe mi gittin. Bunun nedenini araştırmak bile bize birşeyler öğretebilir Taktiğin çok başarılı, iyi oyunlar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    En kısa sürede taktiğini deneyeceğim. Ben taktikleri deniyorum ve bir sonuç çıkarmaya çalışıyorum. Sonra da kendi taktiğimi yapıyorum. Burada dikkatimi çeken bir şey oldu. 2015-2016 sezonuna gelene kadar Bursaspor a karşı oynadığın maçlarda sürekli yenilmiş ya da berabere kalabilmişken 2015-2016 sezonundan sonra sürekli yenmişsin. Taktiğin iç ayarlarında falan değişikliğe mi gittin. Bunun nedenini araştırmak bile bize birşeyler öğretebilir Taktiğin çok başarılı, iyi oyunlar
    Taktik ile oynama yapmadım. Sadece gerekli yerlere doğru transfer ile daha iyi bir hale getirdim.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri