1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Bu Oyun Ne Hale Geldi Sorumlusu Kim.

Threaded View

arandıgımız ıcınmı sakatlanıyor yanı oyuncular hocam .

nasıl bır algorıtmayla olusuyor bılmıyorum ama oyunun hıc bır stabıllıgı yok.oyunun bazı seylerı cok sacma.dısarı atma taca vurma fln yok ılla ayaklarında tutup kaybedecekler.topu ıskalamak ne..defans oyuncum her sezon en az 10 tane top ıskalıyor adamın onune dusuyor gol.bunun taktıkle uyumla fln alakası yok.premıerlıg yada superlıg sevıyesındekı oyuncu yapmaz az yapar nadırdır.halısahada bıle o kadar olmuyor.ben 10 yıldır 2 volkan bıde servetın ıskaladıgı top harıcınde gerıye yerden atılan pası ıskalıyanı gormedım.en kotu dıkersın gıder.dırekten donme meselesıde 1 sezonda bır macta 10tane bıle doner dırekten.ama 1 sezonda her mac 2 ser 3 er donmez yanı..topla oynama yuzdelerı uzaktan sutların fazlalıgı sacma hepsı.kazanırken cok kazanıyorsun.kaybederken cok kaybedıyorsun .hele klasık taktıkle bıkac mac oynayın 3 boyutun ne kadar sıradısı oldugunu gorursunuz..

2boyuta hıc gırmıyorum 2012 de ne guzeldı tam ekran donusumlu oluyordu bunda hem yarım ekrana mecbur bırakılıyorum hemde balon gıbı top ve oyuncularla ızlemek zorunda kalıyorum.hızlarıda bır turlu ıstedıgım gıbı olmuyor top ve oyuncular arasında hız orantısızlıgı var.

bu serıde benım en uzuldugum sey 2b un bana keyıf vermemesı.
    Last edited by steave : 23.Nisan.2013 at 04:45

Mesaj Yetkileri