Reklam yok siyah ekran var bende.
Reklam yok siyah ekran var bende.
bir zamanlar barcanin forma reklami almamasi gibi bu forum da o ozelligiyle saygideger bir siteydi. kapitalist duzene yenik dustuler onlar da. (:
bannersiz gunler (:
Konusunu nereye açsam bulamadım sohbetten gireyim dedim belki bir şey çıkar diye.Elimde futbol sitesi için domain ve sınırsız alan var.Haber sitesi olarak açtım joomla kurulu ama tek başıma yürütemedim istediğim gibi.Şu an boş boş duruyor değişik fikirleri olan varsa veya ilgilenmek isteyen varsa belki burdan bir ekip kurup değişik bir şeyler yapabiliriz.
Reklam gelmiş tıklamak düşer.
Arkadaslar Istanbul Avrupa Yakasindan Izmit Merkeze IETT ile gidiliyormus sanirim , Anadoluya gidip ordan aktarma da yapabilirim bilen varsa yardimci olursa sevinirim. ?
Niye herşey bu kadar çabuk değişiyor ya ?
Hayatımda herşey güzel gidiyor, hatta süper diyebilirim. Dün büyüdüğüm yere gittim ve eskiden top oynadığımız parkı gördüm. Bomboştu oysa ki bizim bir amacımız vardı, ne maçlar yapmıştık orada.
Ben klüpte de oynadım ancak hayatımda hiçbir zaman o parkta attığım gol kadar değerli değildi gollerim. Ancak dün baktımda sevgililerin sohbet etme yeri olmuş resmen duygulandım.
Ne dostluklar kurmuştuk biz orada ne maçlar yapmıştık. Top oynaya oynaya düşe kalka öğrenmiştik oradaki demirlerin yerlerini.
Yazık gerçekten çok yazık keşke tekrar o günlere dönsem de o arkadaşlar ile bir kez daha top oynayabilsem. Bazı şeylerin değeri kaybedilince anlanıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Selam vereyim de öldü mü ne oldu demeyin arkamdan.Daha yaşın kaç yahu geçmiş diyorsun, biz napalım?
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bizim top oynadığımız sahanın yerinde şuan apartman var. Bizim mahallenin sahası sayılırdı orası. Reklam panosu bile yapmıştık zamanında. Baya bi mahalle maçı yapmışlığımız vardı orda. Ama şimdi öyle biryerin olmadığı gerçeği çok kötü. Keşke boş kalsaydıda hiç değilse gittiğimde izleseydim orda oynayacak çocukları
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ya ben yıllık izinde 8 gün evde yoktum geçen ay, köşedeki eski 2 katlı binayı yıkıyorlardı giderken geldiğimde temel atılmış 1. kat bitmişti, sen ne diyorsun oldukça hızlı zaman.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Üzücü bir durum. Sorun zamanın hızlı geçmesi değil aslında bizim zamanımızda da zaman hızlı geçiyordu, sorun insanların bozulmuş olması.
Her neyse bunun harici nefis geçiyor her günümNedenini yazmıştım zaten buraya ben çok mutluyum. Umarım hiç de bozulmaz bu
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Her şey para.Artık ben de o gözle bakıyorum hayata, para olsun her şey olur o zaman.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Paranında satın alamayacağı bazı şeyler vardır abicim![]()
Amaç para kazanmayı istemek, kazandıktan sonra harcayamayacak kadar fazla olursa, hayattan farklı tat aramaya başlarsın ki, aman o resim ne öyle.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ha işte anladın mı abi şimdi paranın satın alamayacağı bazı şeyleri![]()
Beyler ben oyunu yeni satın aldım.13.3.3 versiyonuna nasıl yükselteceğim?
Yüklerken aynı anda Steam'den de güncellemeleri indirir,ayrı bir şey yapmanıza gerek yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İndirdim oynuyorum ama 13.3.0 gösteriyor kariyer açtığımda
O database sürümü hocam,oyun sürümüne baktığınızda 13.3.3 olduğunu görürsünüz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yeni Bolt geliyor hemde daha erken yasta.
aha önce 100 metreyi 10.19 koşarak dikkatleri üzerine çeken 15 Aralık 1995 doğumlu Japon atlet Yoshihide Kiryu’nun yükselişi sürüyor.
93 yaşında yaşamını kaybeden Mikio Oda’yı anmak için Japonya’nın Hiroşima’da düzenlenen yarışta start alan Kiryu, ilk eleme serisini 10.01 koşarak Darrell Brown’a ait dünya gençler rekoruna ortak oldu. Kiryu’nun bu şahane derecesi sırasında rüzgarın arkadan 0.9 şiddetiyle estiği ölçüldü. 17’lik Japon ikinci elemede ise 10.03 koştu.
Dünya rekoru 9.58 koşan Jamaikalı sprinter Usain Bolt'a ait.
İşte Kiryu'nun 10.01'lik performansı:
http://www.youtube.com/watch?v=Iy-BuDc1_wo
Rahat geçer Bolt'u bu eleman.![]()
Hiç sanmıyorum valla.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Boltu geçemez bence![]()
Kimi sevdiysek gitti10'u çok sevmiştim...
Bugün nöbetçiydim okulda. Son ders sınıflara tek tek girip sınıf defterlerini toplattırıyorlar nöbetçilere. Dedim şimdi kim uğraşacak defterleri toplamakla diyerekten son derse girilmeden önceki tenefüs aldım çantamı çıktım okuldan. Tam kapıdan çıktım arkadan (gözlükten olsa gerek) optik diye bağırdılar. Kafamı çevirdim seni çağırıyorlar falan dediler. Çağıran kişinin yüzünü tam göremedim ama hocaya benziyordu, bastım deparı kaçtım. Duyduğum son söz ; " Hocam bakın kaçıyor " oldu. Yarın okul yok unutulur umarım bu olay. Başımıza bir iş açılmasında.![]()
Canım FEDA olsun sana !