23.Hafta
Herve Tum'un yokluğunda Şaban sırtladı bizi ve 3 puanı zor deplasmandan aldık.
24.Hafta
37.dk'da 10 kişi kalmamıza rağmen maçı 2-0 gibi rahat bir skorla kazandık.Bu bence şampiyonluğu ne kadar istediğimizin göstergesi.
25.Hafta
Derken Antep Bld. ağır bir darbe vurdu bize
26.Hafta
Derbi bol pozisyonluydu ama iki takımda son vuruşlarda beceriksizdi 88'de yüreğimiz ağzımıza geldi ama korkulan olmadı ve 90+1'de Şamil çok kiritk bir galibiyet getirdi bize
ligdeki maçlar güzel hele derbi maçında önce penaltıyı kacırması rakipin ardindan 90+1 de gol atmamız güzel olmuş gaziantep bld maglubiyetini unutturmustur derbi bencepuan durumunu paylasirmisin
Kalan 8 maçı fikstür halinde paylaşayım
4 Galibiyet 4 Mağlubiyet aldık ancak genede PTT 1.Lig Şampiyonu olduk.
Play-Offlardan Samsunspor Süper Lig'e yükseldi.
Birinci Lig'de yılın menajeri ödülünü aldık.
Yönetimle oturduk ve iki yıllık yeni kontrat yaptık.
tebrikler göztepesuperlige şampiyon olarak cıkmısız
Büyük iş çıkarmışsın ilk sezon şampiyon olarak, tebrik ederim. Süper Lig'de transfer politikanı merakla bekliyoruz.
Süper Lig ve diğer liglerdeki puan durumu
Hazırlık Kampı
Transfer Geçmişi
Spor Toto Süper Lig Göztepe A.Ş İlk Yarı Fikstürü
İlk 2 hafta çok feci olmuş
Last edited by YALI1925 : 30.Nisan.2013 at 00:02
VjekoslavTomic
Uğur Boral
İki transfer de bedelsiz olarak gerçekleştirilmiştir.
transferler güzel kemal olsun ugur olsun caglar olsun hepsi tecrübesiyle sana katkı werecek isimler inş bu sene ligde kalırsın![]()
Transferler yerinde, ilk 12'desin diyorum.
1.Hafta
Trabzon deplasmanında en az 1 puanı hak edecek bir oyun ortaya koyduk ama başaramadık.
2.Hafta
Geçen haftaki oyunumuzdan hiç ders çıkarmamış Aykut hoca.Şaka bir yana gerçekten muhteşem oynadık ve 3 puanı hak ettik.Çok da kötü başlamadık lige.
3.Hafta
2 zorlu maçın ardından biraz daha bizim seviyemizdeki bir takımla oynadık maç boyu gol aradık ancak 90+1'de bulabildik ve kazandık.
Süper Lig'e mükemmel başlamışız. Özellikle Samsun deplasmanında gelen galibiyet iddalı bir sezon geçireceğinin kanıtı bence.
4.Hafta
Mersin karşısında şov yaptık ve üst sıralara doğru adım atıyoruz
5.Hafta
Es-Es deplasmanının zor olacağının farkındaydık gerekli önlemleri alsakta harika oynadılar bize karşı ve galibiyeti hak ettiler.
6.Hafta
Maçı kazanma adına pek bir şey göstermedi her iki takımda ve sahadan 1 puanla ayrıldık.
Önümüzde sırasıyle Beşiktaş ve Galatasaray maçları var benim hedefim 2 maçtan birini kazanmak.
Hakan Ateş Elazığ maçında sakatlandı 6-8 gün sahalardan uzak kalacak.
Uğur Boral antrenmanda sakatlandı ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
7.Hafta
İnönü deplasmanında ilk yarı çok etkisizdik fakat 2.yarı özellikle son 10-15 dk inanılmaz 3 net gol pozisyonu kaçırınca puansız ayrıldık.
8.Hafta
Geçen haftadaki mağlubiyetten dersler çıkararak bu maça çıktık 20.dk'da öne de geçtik fakat Sneijder'i durduramadık.90+6'da penaltı kazandık fakat faydalanamadık ve Galatasaray karşısında 1 puana razı olduk.
9.Hafta
Antalyaspor karşısında kötü oynadık ve mağlubiyeti hak ettik.
10.Hafta
Gençlerbiriliği maçında etkili ve hızlı paslarla sonuca gittik.Rakibin 21.dk'da 10 kişi kalması işimizi kolaylaştırdı diyebiliriz uzun bi aradan sonra 3 puanla tanıştık.
11.Hafta
İstanbul B.B karşısında iyi mücadele ettik.İki kere geriye düşmemize rağmen maçtan kopmadık ve 1 puanı kurtardık.
Uğur Boral 3 ila 4 arası sahalardan uzak
Puan Durumu
![]()
bence lige yeni yükselen bi takım olarak cok iyi gidiyoruz büyük takımlara karsıda koaly kolay wermiyoruz maçı bu cok güzel bisey ama ugur boral gercekteki gibi baya sakatlanıyo görüldügü gibisezon sonu umarım elinden cikartabilirsin
Gayet iyi gidiyorsun aslında süperlige cıkınca kac transfer butcen vardı acaba
12.Hafta
Kaşımpaşa bizden 1 gömlek daha üstündü ancak Arthuro 1 puan koparmamızı sağladı.
13.Hafta
Zor deplasmanlardan birinde rakibe top göstermeden oynadık diyebilirim bu maçta da puan kaybı yaşasaydım üzülürdüm
14.Hafta
Ufak çaplı bir seri yakaladık inşallah devamını getiririz.
Kaptan vitesi yükseltmişsin, beklenenden iyi gidiyor takım, kolay gol yemiyorsun, bu çok iyi kadrona göre. Fb maçı efsane olmuşİdeal dizilimini görebilir miyiz?
16.Hafta
Sivas karşısında çok net bir galibiyet aldık.
17.Hafta
Sivas maçından sonra Bursa maçından çok ümitliydim ancak maça etkili başlayan taraf rakibimiz oldu ve golüde buldu.2.Devre daha farklı bir Göztepe vardı sahada ve en azından 1 puanı kurtardık.Bu iki maç ligin 2.yarısında deplasmanda oyananacak.İnşallah kritik maçlar olmazlar
Spor Toto Süper Lig İlk Yarı Puan Durumu
Ben bu kadar iyi bir yerde bitireceğimizi tahmin etmedim açıkcası.Ancak takımın mayas iyi tuttu.Devre arası aramıza katılanlar olabilir.
Müzmin sakat Uğur Boral yine gitmiş![]()
Lige yeni çıkan takıma göre performans çok iyi özellikle Kemal Tokak transferi nokta olmuş , düşen Antepten 1-2 futbolcu daha alsaydın keşke hatta alabiliyosan ara transferde al derim