Sayfa 380 / 480 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430 ... SonSon
11,371 ile 11,400 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

1. Default

En erken 2014 yazında alırsınız, sözleşmesi biterken. 8-10 milyon €'yu gözden çıkarabiliyorsanız orasını bilemem. mevcut durumda, taraftarın vereceği tepkiyi de göz önüne alırsak Bursaspor yönetimi satılmasına yanaşamaz, özellikle de Beşiktaş'a.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bonservis ile alınmaz. Sözleşmesi bitecek olsa bastır parayı al ama 2014'de bitiyormuş o yüzden bizimkiler yanaşmazlar. Yeteneği inkar edilmez Batalla'nın. Ama 7-8 Milyon € etmeyeceği de açık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'dan topçu alınmaz abi. Adamlar en dandik adama bile 7-8 istiyor, Batalla'yı ucuza kesinlikle bırakmazlar. Tok satıcı olunca böyle oluyor. Ama Batalla'nın alınması demek Fernandes'in satılması demek bu durumda da para her türlü geliyor demek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın vizyonu o kadar dar ki ben utanıyorum bunun sorumlularının yerine. Yazık.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Elmander hakkında fazla olumsuzsun.Sezon öncesi geçen seneki gibi kuvvetlensin birde sakatlık yaşamasın Elmander bak gör taraftarın sevgilisi olur.Geçen sene şampiyon olduysak Elmander'in hücum presinin etkisi fazlaydı.Her yerde basıyordu.Çift forvet yapıcaksın birde yanına gol atan adam gelicek Elmander o zaman işler.
    Bu sene çok kötü orası ayrı.Kariyerinde sakatlık yaşamayan adam sakatlıklarla geçirdi sezonu.Ben önceki sayfalarda da yazmıştım Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini isterim.Geçen seneki gibi kendini bulucaktır.

Elmander-Pektemek
    yada
    Elmander ve Niang tarzı adam.Güzel hücum hattı olur.
    Bazı oyuncular vardır tek sezonluk iyi performans gösterir. Bence sizde geçen sezon Elmander'in iyi performansı tek sezonluk idi. Sakatlanmadan önce yeni sezona pekte iyi başlamamıştı. Sakatlıktan sonrada toparlayamadı. İyileşmesine rağmen maçlarda oynatılmadı. Bu yaşta bir oyuncu için kolay değil dönüşler. Fiziksel açıdan epey yıpranmıştır Elmander. Ben alınırsa yararlı olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene sonunda itibaren kesinlikle kaliteli transferler bekliyorum. Milyonlarca Beşiktaşlının daha fazla sabrı kalmadı. Flaş isimler beklemesem de kaliteli ve nokta transferler bekliyorum.

Ayrıca Fernandes gibi bir oyuncunun böyle kötü bir döneme denk gelmesine de kahroluyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Okulda bazi arkadaslarim Fernandes'in Fenerbahceye transfer olacagini soyluyordu bence Kadikoye gitti diye illa ki altindan haber yapmaya calisan bir kac gazeteciden fazlasi degildir Stoch + Sezer vericekmis Fenerbahce bu haber degilde Stoch Besiktasa gelse faydali olmaz mi Fenerbahce zaten satmayi dusunecektir?
    Bunun haricinde Almeida'nin satilacagini Niangindan kiralik sozlesmesinin bitecegini dusunursek Mustafa Pektemek Dentinho ikilisi elde kalir. Dentinhoyu kanata koyar Pektemek'i yedege koyarsak 2 Forvete ihtiyac duyariz bence Elmander-Umut Bulut ikilisini alabiliyorsak cok faydali olur hucum hattinda Elmanderi alabiliriz fakat Umut zor olur Galatasaray biraksa bile Trabzonspor var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holmen ile ön protokol imzalandı haberleri dolanıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende duydum bu haberleri, umarım doğrudur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

holmen çok iyi olur besiktas için geçen yil galatasaray içinde demistim uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka alinsin diye bu yilda besiktas için diyorum holmen-eneramo-riza hoca-erman.
    Last edited by byariff : 03.Mayıs.2013 at 17:41

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Holmen çok iyi bir yedek olur. Fernandes'in yerine düşünülmüyordur umarım. Defansif bir orta saha ve önlerinde Ferdi-Ozzy ikilisi; alternatifler de Necip ve Holmen olursa, çok sağlam bir orta sahaya sahip oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen abi iyi yedek olur gerçekten. Oyuncu kadromuz çok dar, alınmasında yarar var. Ama Aybaba gidip yerine başka bir hoca geldiği zaman bu transfer yatabilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holmen kadro derinliği açısından iyi olur lakin yabancı sınırlaması katılaşıyor önümüzdeki yıllarda. Daha sağlam isimlerle bu hakları kullanmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah şu velideki agresiflik ve hırs oğuzhanda olsa varya ozaman koy ferdi ve oğuzhanı.yanlarınada holmen yada necip.of of
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ortasahamiz idare ediyor ben 1 Kanat 1 Forvet 1tane defans ve kaleciden yanayim. Defans 2 deolabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk önce adam akıllı bir hoca bulsunlar hele sonra transfer yapılır. Jesus gibi bir manyak bize de lazım. Tam taraftarın ne istediğini bilen hocalardan. Dünkü Benfica tam hayalimdeki Beşiktaş Çift forvet, müthiş 10 numara, hızlı kanat oyuncuları, at gibi bindiren bekler.

En son 100.yılda buna yakın bir takım vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

holmen beşiktaşta fernandes dışındaki tüm ortasaha oyuncularından daha iyi ne yedeği fernandeste büyük ihtimal bu sezon gidicek bence beşiktaş alırsa çok akıllıca bi iş yapmış olur fernandes kadar iyi değil ama daha istikrarlı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende holmenim as olması taraftarıyım. Bu sezonki vasat necipten çok daha etkili olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

holmen kim ya koskoca besiktas bu adamlara mi kaldi? daha iyi transferler yapilmali.. holmen ile sampiyonlugun gelecegini sanmiyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    holmen kim ya koskoca besiktas bu adamlara mi kaldi? daha iyi transferler yapilmali.. holmen ile sampiyonlugun gelecegini sanmiyorum ben.
    Holmen mis gibi adam yahu, tutup Xavi - Inıesta'yı alacak halimiz yok ya. Bütçemize göre en iyilerini almaya çalışıyoruz işte.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Holmen ligimizin en iyi ofansif orta saha oyuncularından birisidir.Beşiktaş'a katkı sağlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

besiktas ayarinda topcu degil sayet transfer olursa görürüz zaten hep beraber.. o formanin agirligini kaldiramaz belediyede 100 kisiye karsi oynamaya benzemez inönüde oynamak..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bknz ; xavi-iniesta besiktasda oynuyamaz cunki camp nou"daki atmosfer inonude yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bknz ; xavi-iniesta besiktasda oynuyamaz cunki camp nou"daki atmosfer inonude yok.
    Bunun atmosfer ile hiç ama hiç alakası yok. Tamamen Xavi - İniesta - Messi ile alakalı bir durum bu. Deplasmanda iyi oynamıyor mu yani o ikisi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Holmen orta sahaya ilaç olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiye liginde anadolu takimlarindan 3 büyüklere gelip basarili olan yabanci oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.. holmen kötü topcu demiyorumda besiiktasa lazim olan adamlar bunlar degil.. muhammed niye oynatilmiyor mesela? besiktas alt yapiya yönelmeli yada fernandes gibi kaliteli topculari ucuza bulup getirmeli fernandesi de bayagi ucuza getirmislerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Facx View Post
    holmen beşiktaşta fernandes dışındaki tüm ortasaha oyuncularından daha iyi ne yedeği fernandeste büyük ihtimal bu sezon gidicek bence beşiktaş alırsa çok akıllıca bi iş yapmış olur fernandes kadar iyi değil ama daha istikrarlı
    Holmen, Oğuzhan'dan da mı iyi diyorsun şimdi? Ne Fernandes'i (kalırsa) ne de Oğuzhan'ı kesebilir Holmen. Ayrıca şu da var; Samet kalırsa, Holmen kesin geliyor; ama giderse, Holmen'in durumu yeni gelecek hocaya bağlı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    türkiye liginde anadolu takimlarindan 3 büyüklere gelip basarili olan yabanci oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.. holmen kötü topcu demiyorumda besiiktasa lazim olan adamlar bunlar degil.. muhammed niye oynatilmiyor mesela? besiktas alt yapiya yönelmeli yada fernandes gibi kaliteli topculari ucuza bulup getirmeli fernandesi de bayagi ucuza getirmislerdi.
    Dostum Fernandes nadir bir örnek. Millet enayimi yıldızlarını 2 milyona versin. Her yıl olmaz öyle şeyler. Hele ki Türkiye ligi takımları için bu daha da düşük yüzde. Yalnızca alt yapıya yönelerek de olmaz o iş. Harmanlamak lazım biraz ondan biraz bundan. Holmen gayet ligimizin çok üst düzey olmasa da ortalama üzeri oyuncularından. Şahsen ben gelmesine seviniyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maliyeti yüksek futbolcuları alamayacağımıza göre, ucuz maliyetli en kaliteli futbolcu Holmen. İbrahim Altınsay geri dönerse eminim Holmen'i o da iyi bir alternatif olarak değerlendirecektir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Holmen, Oğuzhan'dan da mı iyi diyorsun şimdi? Ne Fernandes'i (kalırsa) ne de Oğuzhan'ı kesebilir Holmen. Ayrıca şu da var; Samet kalırsa, Holmen kesin geliyor; ama giderse, Holmen'in durumu yeni gelecek hocaya bağlı.
    evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo

Mesaj Yetkileri