Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Hocam Götze gider Reus var,Lewandowski var,Hummels var,İlkay var,Subotic var,var da var yani.

Beşiktaş'a gelelim, Quaresma gider Fernandes var,başka kim var ?

Ben zaten iyi kötü oyuncu demedim,oyuncu itibarı dedim.Beşiktaş'ın oyuncuları Türkiye dışında pek bilindik oyuncular değil,özellikle 3-4 oyuncu var ki ben bile ilk kez duydum isimlerini.Şimde gelelim finans konusuna,maaşların zamanında ödenmesiyle itibarın ne alakası var ? Kulübün bütçesi düşer,borçları çoğalırsa tabi ki itibarı düşer.

Galatasaray'da Türkiye'nin en başarılı futbol kulübü 1-2 oyuncu ile itibarı yükselmez,düşmez o zaman.

Drogba ve Sneijder gelince gözle görülür bir şekilde Avrupa'nın bir kısmı gözünü bize çevirdi.Artık gözlerine nasıl gözüktüysek geçen gün AS gazetesinde uçuk isimleri bizim için yazdılar.Demek istediğim o ki bizim gibi orta düzey futbol kulüpleri için yıldız oyuncu alış-verişlerinde itibarda tabi ki oynama olur .
Maaşların zamanında ödenmesiyle itibarın ne alakası var diye yazıyorsun. Sonra bütçesi düşer,borçları çoğalırsa tabi ki itibarı düşer diye yazıyorsun. Sen zaten maaşları ödemediğin zaman borçlanıyorsun. Ne fark var ki yani ? Ayrıca ismini daha yeni duyduğun oyuncular kim ? Yazdıklarınla çelişiyorsun. Üstte arkadaş yazmış itibarın düşürülme sebebini. Oda ne kadar doğrudur acaba daha bilen kişilerin yazması gerekli.

Sanki ilkmiş gibi ilk kez Beşiktaş borçlanmış, önceki sezonlarda başka takımlar hiç mali olarak sıkıntılı dönemden geçmemiş. Borcu çok olup daha önceki serilerde itibari düşen takım oldu mu oyunda onu bilmiyorum. Vardır sebepleri elbet bilmemiz gerek. Bir Inter var bu seride oda tıpkı Beşiktaş'a yakın. O takımında yönetimi çok zor. Belki dediğin gibi borçlardır sebebi. Inter'inde çok borcu var o bakımdan.