Quote Originally Posted by manager725 View Post
Galatasaray Avrupa'ya gitmezken 14.olmuşken bile itibarı bu derece düşmemişti. Ayrıca sene başı kadrosunda bir tek Simao yoktu. Geçen seneden pek de bir fark yoktu. Maaşların ödenmesiyle bir ilgisi yok diyorsun çünkü oyunda böyle bir şey yok. Yalnızca geçen seneyle gerçekte bir kıyaslama yaptım.
Galatasaray 8. oldu öncelikle 14. değil.Galatasaray'ın itibarı elbet düşmüştür ancak alınan oyuncular illa ki arttırmıştır itibarı.Eboue,Elmander,Melo,Muslera,Selçuk falan önemli isimler alındı.

Quote Originally Posted by Ralf View Post
Finans durumuna göre itibar azalması bana da absürt geliyor. Bu takımda Fernandes gibi Almeida gibi ve daha geçen seneye kadar Quaresma, Simao, Guti gibi oyuncular vardı. Bunun birden bu derece düşürülmesi anlamsız gerçekten. Bu sene ki oyun zaten şu ana ki yamalara dek zorla toparlanıldı, bir de Beşiktaş için hayal kırıklığı. Bir takım bu kadar ezikleştirilemez.
Valla finans durumuna göre itibar azalmasını Ankaragücü yaşadı geçen sene,hala da yaşıyor.Tamam Ankaragücü öyle ahım şahım bir kulüp değildi ancak 50 yılı aşkın bir lig geçmişi vardı.Finansları bozuldu diye o itibarları aşırı derece düşürülmüştü geçen sene devre arası yamasında.Bu sezon ki itibarları normal çünkü lig düştüler.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
Maaşların zamanında ödenmesiyle itibarın ne alakası var diye yazıyorsun. Sonra bütçesi düşer,borçları çoğalırsa tabi ki itibarı düşer diye yazıyorsun. Sen zaten maaşları ödemediğin zaman borçlanıyorsun. Ne fark var ki yani ? Ayrıca ismini daha yeni duyduğun oyuncular kim ? Yazdıklarınla çelişiyorsun. Üstte arkadaş yazmış itibarın düşürülme sebebini. Oda ne kadar doğrudur acaba daha bilen kişilerin yazması gerekli.

Sanki ilkmiş gibi ilk kez Beşiktaş borçlanmış, önceki sezonlarda başka takımlar hiç mali olarak sıkıntılı dönemden geçmemiş. Borcu çok olup daha önceki serilerde itibari düşen takım oldu mu oyunda onu bilmiyorum. Vardır sebepleri elbet bilmemiz gerek. Bir Inter var bu seride oda tıpkı Beşiktaş'a yakın. O takımında yönetimi çok zor. Belki dediğin gibi borçlardır sebebi. Inter'inde çok borcu var o bakımdan.
Hocam x kulübü diyelim bütçesi 30m borçları 200m maaşlarını düzenli ödüyorlar,ancak öyle ahım şahım bir başarıları yok yıllardır ve ünlü oyuncular yerine daha mütevazı oyuncular transfer etmişler.İtibarları düşmez mi ?

İsmini yeni duyduğum oyuncular; Mehmet Akgün,Emre Özkan,Sinan Kurumuş.

Kendinle çelişiyorsunuz diyorsunuz ama nerede çeliştiğimi belirtirseniz iyi olur.

Oldukça ciddi bir şekilde kendimce olabilecek nedenleri gösterdim.Başta da belirttim kendi düşüncelerim diye.Artık yetkili birisi gelip açıklar nedenini rahat ederiz,edersiniz.