En erken 2014 yazında alırsınız, sözleşmesi biterken. 8-10 milyon €'yu gözden çıkarabiliyorsanız orasını bilemem. mevcut durumda, taraftarın vereceği tepkiyi de göz önüne alırsak Bursaspor yönetimi satılmasına yanaşamaz, özellikle de Beşiktaş'a.
En erken 2014 yazında alırsınız, sözleşmesi biterken. 8-10 milyon €'yu gözden çıkarabiliyorsanız orasını bilemem. mevcut durumda, taraftarın vereceği tepkiyi de göz önüne alırsak Bursaspor yönetimi satılmasına yanaşamaz, özellikle de Beşiktaş'a.
Bonservis ile alınmaz. Sözleşmesi bitecek olsa bastır parayı al ama 2014'de bitiyormuş o yüzden bizimkiler yanaşmazlar. Yeteneği inkar edilmez Batalla'nın. Ama 7-8 Milyon € etmeyeceği de açık.
Canım FEDA olsun sana !
Bursaspor'dan topçu alınmaz abi. Adamlar en dandik adama bile 7-8 istiyor, Batalla'yı ucuza kesinlikle bırakmazlar. Tok satıcı olunca böyle oluyor. Ama Batalla'nın alınması demek Fernandes'in satılması demek bu durumda da para her türlü geliyor demek.
Beşiktaş'ın vizyonu o kadar dar ki ben utanıyorum bunun sorumlularının yerine. Yazık.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bazı oyuncular vardır tek sezonluk iyi performans gösterir. Bence sizde geçen sezon Elmander'in iyi performansı tek sezonluk idi. Sakatlanmadan önce yeni sezona pekte iyi başlamamıştı. Sakatlıktan sonrada toparlayamadı. İyileşmesine rağmen maçlarda oynatılmadı. Bu yaşta bir oyuncu için kolay değil dönüşler. Fiziksel açıdan epey yıpranmıştır Elmander. Ben alınırsa yararlı olacağını düşünmüyorum.
Bu sene sonunda itibaren kesinlikle kaliteli transferler bekliyorum. Milyonlarca Beşiktaşlının daha fazla sabrı kalmadı. Flaş isimler beklemesem de kaliteli ve nokta transferler bekliyorum.
Ayrıca Fernandes gibi bir oyuncunun böyle kötü bir döneme denk gelmesine de kahroluyorum.
FM Gazetesi
Okulda bazi arkadaslarim Fernandes'in Fenerbahceye transfer olacagini soyluyordu bence Kadikoye gitti diye illa ki altindan haber yapmaya calisan bir kac gazeteciden fazlasi degildir Stoch + Sezer vericekmis Fenerbahce bu haber degilde Stoch Besiktasa gelse faydali olmaz mi Fenerbahce zaten satmayi dusunecektir?
Bunun haricinde Almeida'nin satilacagini Niangindan kiralik sozlesmesinin bitecegini dusunursek Mustafa Pektemek Dentinho ikilisi elde kalir. Dentinhoyu kanata koyar Pektemek'i yedege koyarsak 2 Forvete ihtiyac duyariz bence Elmander-Umut Bulut ikilisini alabiliyorsak cok faydali olur hucum hattinda Elmanderi alabiliriz fakat Umut zor olur Galatasaray biraksa bile Trabzonspor var
Holmen ile ön protokol imzalandı haberleri dolanıyor.
FM Gazetesi
Bende duydum bu haberleri, umarım doğrudur.
Canım FEDA olsun sana !
holmen çok iyi olur besiktas için geçen yil galatasaray içinde demistim uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka alinsin diye bu yilda besiktas için diyorum holmen-eneramo-riza hoca-erman.
Last edited by byariff : 03.Mayıs.2013 at 17:41
Holmen çok iyi bir yedek olur. Fernandes'in yerine düşünülmüyordur umarım. Defansif bir orta saha ve önlerinde Ferdi-Ozzy ikilisi; alternatifler de Necip ve Holmen olursa, çok sağlam bir orta sahaya sahip oluruz.
Aynen abi iyi yedek olur gerçekten. Oyuncu kadromuz çok dar, alınmasında yarar var. Ama Aybaba gidip yerine başka bir hoca geldiği zaman bu transfer yatabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Holmen kadro derinliği açısından iyi olur lakin yabancı sınırlaması katılaşıyor önümüzdeki yıllarda. Daha sağlam isimlerle bu hakları kullanmak lazım.
Ah şu velideki agresiflik ve hırs oğuzhanda olsa varyaozaman koy ferdi ve oğuzhanı.yanlarınada holmen yada necip.of of
![]()
FM Gazetesi
Ortasahamiz idare ediyor ben 1 Kanat 1 Forvet 1tane defans ve kaleciden yanayim. Defans 2 deolabilir.
İlk önce adam akıllı bir hoca bulsunlar hele sonra transfer yapılır. Jesus gibi bir manyak bize de lazım. Tam taraftarın ne istediğini bilen hocalardan. Dünkü Benfica tam hayalimdeki BeşiktaşÇift forvet, müthiş 10 numara, hızlı kanat oyuncuları, at gibi bindiren bekler.
En son 100.yılda buna yakın bir takım vardı.
holmen beşiktaşta fernandes dışındaki tüm ortasaha oyuncularından daha iyi ne yedeği fernandeste büyük ihtimal bu sezon gidicek bence beşiktaş alırsa çok akıllıca bi iş yapmış olur fernandes kadar iyi değil ama daha istikrarlı
Bende holmenim as olması taraftarıyım. Bu sezonki vasat necipten çok daha etkili olur.
FM Gazetesi
holmen kim ya koskoca besiktas bu adamlara mi kaldi? daha iyi transferler yapilmali.. holmen ile sampiyonlugun gelecegini sanmiyorum ben.
Holmen ligimizin en iyi ofansif orta saha oyuncularından birisidir.Beşiktaş'a katkı sağlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
besiktas ayarinda topcu degil sayet transfer olursa görürüz zaten hep beraber.. o formanin agirligini kaldiramaz belediyede 100 kisiye karsi oynamaya benzemez inönüde oynamak..
Bknz ; xavi-iniesta besiktasda oynuyamaz cunki camp nou"daki atmosfer inonude yok.
Holmen orta sahaya ilaç olur.
türkiye liginde anadolu takimlarindan 3 büyüklere gelip basarili olan yabanci oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.. holmen kötü topcu demiyorumda besiiktasa lazim olan adamlar bunlar degil.. muhammed niye oynatilmiyor mesela? besiktas alt yapiya yönelmeli yada fernandes gibi kaliteli topculari ucuza bulup getirmeli fernandesi de bayagi ucuza getirmislerdi.
Dostum Fernandes nadir bir örnek. Millet enayimi yıldızlarını 2 milyona versin. Her yıl olmaz öyle şeyler. Hele ki Türkiye ligi takımları için bu daha da düşük yüzde. Yalnızca alt yapıya yönelerek de olmaz o iş. Harmanlamak lazım biraz ondan biraz bundan. Holmen gayet ligimizin çok üst düzey olmasa da ortalama üzeri oyuncularından. Şahsen ben gelmesine seviniyorum.
FM Gazetesi
Maliyeti yüksek futbolcuları alamayacağımıza göre, ucuz maliyetli en kaliteli futbolcu Holmen. İbrahim Altınsay geri dönerse eminim Holmen'i o da iyi bir alternatif olarak değerlendirecektir.
Canım FEDA olsun sana !