Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fransa Ligue 1 [2012-2013]

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Paris ten tonla para aliyor yahu niye birakip gitsin yillik 12 milyon euro mu ne aliyor yarisi vergilere gidiyor kaldi 6 milyon euro primler haric

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Paris ten tonla para aliyor yahu niye birakip gitsin yillik 12 milyon euro mu ne aliyor yarisi vergilere gidiyor kaldi 6 milyon euro primler haric
    Yeni vergi düzenlemesiyle net yıllığı 9m euro olarak resmi şekilde klüpten açıklandı. Brüt nedir bilmiyorum. Sanırım yuzde75'e cıkmış vergi.
    Bu yeni vergi öncesi de net kazancı 14m euro olarak medyada dönmüştü.
    Ama kontratın detayları paylaşılmamış.

France24.com 'da şöyle bir şey geçiyor;

In order to pay Ibrahimovic €14 million a year, it has been estimated that PSG will have to shell out a further €21 million per year to the French state in taxes and social charges.
    yani brüt çok fazla. Detaylar açıklanmıyor fakat Ibra'ya 14 milyon ödeyebilmek için, PSG 21milyonluk vergi vermek durumundaymış devlete.

Kısaca tahmin ettiğinden ve ettiğimizden çok çok fazla.

Şu sitede de saniyede ne kadar kazandıgını görebilirsiniz ben 6dk'dır sitedeyim 500eur kazandı bile
    "Bu Siteden"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ozaman futbolu psg de birakir kimse bosune heveslenmesin ayrica ibrahimovic o kadar parayi hakedecek topcu degil benim gözümde.. tamam yetenekli felanda madem cok yetenekli o kadar parayi hakediyor psg yi bu sene en az yari finale tasimaliydi sampiyonlar liginde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Psg nin ben bu sene Avrupa kupası performansını beğendim. İbra da kupada en çok asist yapan oyuncuydu zaten. Ligi hiç bahsetmiyorum gol kralı oldu bile.

Seneye Cl nin çok ciddi takımlarından olacaklar ama önce şu TD sorununu çözmeleri lazım Ancelotti nin durumu hala belirsiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ibraya en cok uyan söz sudur kesin "sonradan görme"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbol bir takım oyunu, tutupta tek bir oyuncunun seni ŞL'de Yarı Finale kadar çıkarmasını bekleyemezsin, hemde daha ilk senesinde. Ibra kalır PSG'de, ayrılacağını sanmıyorum bende. PSG'nin projeleri büyük, uzun vadeli yani. Bunun içinde elbet Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu da yer alıyordur, o yüzden bırakmazlar Ibra'yı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aldigi paraya bakarsak gayette beklersin.. üstelik ibrahimovic kadrodaki en kaliteli oyuncu... cl de penaltilardan gol atmaktan baska ne yapti?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 gol attı, 7 asist yaptı daha ne yapsın adam ? İnsan sonuçta bu da robot değil. Tek başına en fazla bu kadar olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbra nın Lig ve Cl performansı bence çok iyi daha ne yapılması bekleniliyordu gerçekten

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ironi yaptik millet hemen ciddiye aldi ise bak aldigi paraya göre performansi düsük dedim yoksa kötü performans sergiliyor demedim yillik 14 milyon euro nedir hangi cagda yasiyoruz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

14 değil 9 kazanıyor. Yani üst düzey bir performans.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonda Pariste baya hareketlilik olacak gibi.

Geçen sezon sağ beke Van Der Wiel'li almıştlar ama menmun değiller bu bölgeye bir transfer yapacaklar. Bu bölgenin şimdilerde tek adayı var Oda Sébastien Corchia (Sochaux). Ama Corchia'nın çok talibi var. çok pahalı bir trasfer değil ama Bayern'nin talip olduğu yerde transfer yapmak kolay olmayacak.

Carlo Ancelotti ile anlaşamayan takımdan ayrılmak isteyen Sakho'nun yerine ilk akla gelen isim Nicolas Isimat-Mirin (Valenciennes). Bence Mirim transferi dedikodusundan biraz daha fazlası. Devre arasında sözlü bile olsa Valenciennes ile anlaşmaya varıldı.

Paranın kaynağı Nasser Al-Khelaifi'nin gönlünden geçen iki isim var. Birtanesi Wayne Rooney, diğeride Franck Ribery . Bu iki isim alarak gözleri üzerlerine çekmeye çalışacaklar.

Carlo Ancelotti'nin transfer listesine" bunlar alınacak" diye eklediği isimlerse, Pierre-Emerick Aubameyang ve Étienne Capoue. Ancelotti kovulmaz sağ kalırsa bu iki isim büyük ihtimalle PSG saflarında olacaklar. Étienne Capoue için Wenger'de devredeymiş. Toulouse'a 12 milyonu veren bu transferin hayrını görür.

Takimdan ayrilması kesin olanlardan, Clément Chantôme'mu Lyon ve St Etiennes talip. Kevin Gameiro içinse resmen kılıçlar çekilecek. Rennes,Dortmund, Southampton,Newcatle, Liverpool ve rahmetli Queens P.R.'da transfer etmek istiyor. Birde Jorge Mendes'in Nani'yi PSG'ye satma çabası var. Nani, gelirse Jeremy Menez'de takımdan ayrılır.

En ihtimalli ve en karmaşık planlar ise Blaise Matuidi için yapılıyor. ihtimaller şöyle, Matuidi, Realle satılacak 40-50 milyona bakmayıp yerine Juventustan Arturo Vidal transfer edilecek. Yada Matuidi isteyen Realden Xabi Alonso alınacak. Bu iki ihtimal hayata geçmezse paraya kıyılıp Yohan Cabaye transfer edilecek. Aslında en sağlıklısı Matuidi'yi elde tutup sağda solda futbolcu aramayalım diyen Ancelotti'de yok değil.

*Yazı alıntıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van Der Wiel bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Sebastien Corchia harika olur. Münih devrede ama PSG'nin alt yapısında yetimiş bir futbolcu. Bunun etkisiyle PSG'yi tercih edeceğini düşünüyorum.

Sakho sezonun kilit isimlerinden biriydi, ayrılması kötü olur. Yerini Nicolas Isimat-Mirin ile doldurabilir mi orası meçhul.

Rooney'i Ferguson bırakmaz, Ribery'de futbolu Münih'de bırakmak istediğini söyledi geçenlerde. Ama Ribery hiç fena olmaz.

Pierre-Emerick Aubameyang ve Étienne Capoue muhteşem olur. Aubameyang çok yetenekli, bu sezon ki istatistikleri parmak ısırtan cinsten. Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. Capoue'de pozisyon bilgisi üst düzey olan bir orta saha oyuncusu, fiziği de hiç fena değil.

Chantome ve Gameiro forma şansı bulmakta çok zorlanıyorlar. Gitmeleri iyi olur, iyi gelir elde edilir bu isimlerden. Nani'ye ise hiç gerek yok açıkçası. Menez çok üst düzey bir oyun sergiliyor, çok istikrarlı, takımın vazgeçilmezi. Seneye de şans bulacaktır takımda.

Matuidi'nin gitmesi taraftarı değilim ben. Özellike Barca maçında attığı dramatik gol ile gönüllerde taht kurdu. Ancak Xabi Alanso denildiği zaman akan sular duru. Alonso tecrübesi ile de fark yaratır. Şampiyonlar Ligi için Alonso güzel olur. Tüm ihtimalleri düşünürsek PSG bu işten karlı çıkacaktır.

Sırf PSG'de değil, Fransa'da da çok hareketli bir transfer sezonu bizi bekliyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

35 dakika sonra PSG Valenciennes maçı başlayacak.
    Last edited by COLMAN20 : 06.Mayıs.2013 at 01:05

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Paris kendi sahasında Valenciennes ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın 44. dakikasında kaptan Tiago Silva saçma sapan bi kırmızı kart gördü. 2.Yarıyı 1 kişi oynamanın eksiğini hissetselerde Silva çıkınca Menez ile Alex i değiştirdi Ancelotti.

Gol de Alex ten geldi yan topta. Gol öncesi 1-2 pozisyonda bunun provasını yapmıstı Alex sonunda da karşılığını aldı.

Pastore yi hiç beğenmedim bu maç pek etkili performans sergileyemedi. Partneri Verattinin olmayışına bağlıyorum bunu. Ayrıca onun da eksiklği çok hissedildi.

Zlatan ise ilk yarıda kalecinin üzerinden topu atarak geçti ama artistik gol atayım deyip topukla vurmayı deneyince boş kale yerine saçma sapan bi yere gitti top.

Bu puan kaybını yaşasalarda her türlü ligi alacaklarını düsünüyorum.

Thiago Silva kim? Bir de kaptan oluyor.
    Takımın ruhunu sahada yansıtan taraftarla bütün olan yerel oyunculardan bir kaç tane bulundurmazsan istediğin kadar transfer yap yine arzu ettiğin başarılara ulaşamazsın.
    Mathieu Bodmer ne oldu ?
    Bir de Matuidi, Gameiro gibi oyuncular da gölgede kalıyorlar.
    Ben olsam Gameiro'yu 11 e ilk yazardım kaptanlığı da Bodmer'e verirdim,mesela.

Tabi ki parayı basıp yetenekli oyuncular almak çok önemli ama yerel oyuncular takımı bir arada tutan faktörlerdir.

Parayı basıp takım toplayıp başarılı olmuş takımlarda hep 2-3 yerel oyuncu sabit oynamıştır içlerinden biri de kaptan olmuştur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok böyle bir kırmızı kart, acayip saçma yahu. Hakeme dokunmuş diye kırmızı kart mı gösterilir ? O da istemeden dokunmuş. Maçı katletti bu kart ile hakem. PSG'de çok eksik vardı. Sirigu, Beckham, Verratti, Motta gibi çok önemli isimler yoktu. Bu isimlerinde yokluğu hissedildi. Pastore tek başına birşey yapamadı haliyle o bölgede, performansının düşüklüğünde bu isimlerin olmayışının etkisi vardı.

Pek etkileyeceğini düşünmüyorum bu puan kaybının. Şampiyonluk her türlü gelecek ama haftaya Lyon deplasmanı çok zor olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ama çok sağlam maç olur, izlenir yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orası öyle tabii, kaçmaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İtalyan teknik adam, İsveçli'nin transfer haberlerini yalanladı.

Paris Saint-Germain'in teknik patronu Carlo Ancelotti, İsveçli'nin Juventus'a transfer olacağı haberlerini yalanladı.

Ibrakadabra'nın kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yapan İtalyan çalıştırıcı, Sky Sport 24'e verdiği demeçte, "Bir sürü kulüp eminim ki Zlatan'ı istiyordur, ama PSG'nin şansına o burada oynuyor ve çok da iyi işler başarıyor. Zlatan Ibrahimovic ve Marco Veratti hiçbir yere gitmiyorlar." diye konuştu.

2012 yazında AC Milan'dan PSG'ye transfer olan İsveçli, başkent temsilcisinin formasını terlettiği 43 maçta 33 gol kaydetti ve kontratı 2015'e kadar devam ediyor.

GOAL

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu son çıkan haberlerden sonra Ibra'nın kariyerini PSG'de tamamlayacağını düşünüyorum artık, Ancelotti gitse bile. Verratti ise tam Juventus'un aradığı türden bir oyuncu. Pirlo'nun zamanı artık yavaş yavaş tükeniyor, yaş ilerledi. Pirlo'nun yerini genç yetenek Verratti doldurabilir. Ancak PSG kesinlikle bırakmaz bu adamı. Belki 3-4 sene sonra bırakır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla benim izlediğim Verratti hiç bırakılacak gibi değil, dediğin gibi en az 3-4 senesi daha var kesin PSG'de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barcelona T.Silva transferinde ciddi bakalım bırakacak mı Ancelotti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sözleşmesi var daha, bırakmayız Silva'yı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

40 m € civarına aldı psg silvayı napıcak barça 50 60 mı vericek ? verse bile satar mı psg paraya ihtiyacı yok ki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kurguyu bozmaya gerek yok inşallah satmazlar -ki Ancelotti kalırsa takımda satışına onay vereceğini düşünmüyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ancelotti kalsın kalmasın her türlü satmazlar bu adamı. Daha sezon başında geldi, 2017'ye kadar sözleşmesi var. Kolay değil Silva'yı almak. 40 Milyon € verdiler, eğer satacaklarsa da Barca'ya 60-70'den aşağı satmazlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Monaco Falcao ile anlaşmış haberleri var senelik 10m teklif etmişler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

60 milyon euro bonservis vereceklermiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid'den sonra Manchester United'da Verratti'ye talip olmuş.

Ancelotti Verratti'yi bırakmayacaklarını söylemisti geçtiğimiz günlerde.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri