Originally Posted by
Burak Akmanoğlu
Brad Hunt açık bir şey İnsan değil o

Daha gelişmedi,gelişsin ortalğın tozunu attıracak!

Originally Posted by
bhll
Çok entersan bir kariyer=) Bende Fenerbahçe ile oynuyorum hiç böyle satmadım oyuncu falan ama aziz başkan yalan olmasın ara transfer gelmeden 10 milyon € transfer bütçesi açtı senin kariyer ilginç

Valla bende çözemedim,yaptığım transferler ortada.Feda yaptırdık adamlara sözlesme indirimleri.

Originally Posted by
The Special One
aynen ilginç bir kariyer hocam sıkılmadın mı ben olsam çoktan silerdim valla

Azimliyiz,kolay kolay pes etmem

Originally Posted by
Mete07
iyi kadro ile sampiyon olamayıp su kadro ile olman enteresan

Ama ben anlamadım Cardozo'ya falan yıllık 7-8 M euro falan verdin sanırım nasıl mali acıdan dibi gördü takım
Sanırım kadroda genişlik olunca takımı iyi yönetemiyorum

Cardozo 2milyon euro alıyordu,bu sezona kadar en yüksek yıllık ücretimiz 2.2 m ile volkan demirel olmustu.
Transfer gecmişleri ve maaş bütceleri orda,bende anlamadım
2014-2015 Sezonu transfer dönemi
Bu sezon borçları iyice azaltmak için,bonservisi elinde olan futbolcular aldık.Yabancı sayısı 6 tane,daha fazla alıp maas bütcesini delmek istemiyorum.Bu sezon ligde şampiyonlar ligini kovalıyacağız.
Şampiyonlar liginde ise,Uefa kupasına kalmak istiyoruz.3 galibiyet 1 beraberlik =3.5 m euro.Gruplara kaldık =8.6 m euro.Toplamda 12.1 m euro gelir elde etmek istiyoruz.
ATİLA TURAN
Genç ve Sol bek bölgesine alternatif olsun diye transfer ettik.

CARLOS KAMENİ
Bonservisi elindeydi ve peşinde Barcelona vardı.Sezon sonu 5 6 milyon euroya satmayı planlıyorum.

DİEGO LUGANO
Tecrübeli ve iyi futbolcu,defans bölgesine iyi bir alternatif olacak.Bonservisi elindeydi.

ERDİNÇ VELİ
Çok yetenekli bir futbolcu,işimize yarıyacaktır elbet.

HURŞUT MERİÇ
Bonservisi hem elindeydi hemde kaliteli yerli,İyi bir alternatif olacak bize.

JERMAİNE JONES
Orta sahada iyi bir alternatif olacak,Avrupa tecrübesi olan bir futbolcu.

KADİR BEKMEZCİ
Hem türk,hem de iyi bir futbolcu.Sistemimiz de orta saha futbolcularına cok fazla yer veriyoruz.

MOHAMED SİSSOKKO
Orta sahaya alternatif.

TRANSFER GEÇMİŞİ

Hazırlık Kampı

Güçsüz rakiplerle mücadele ettik,Kondisyon + takım uyumu için iyi bir kamp çalışması oldu.
Maaş bütcemiz

Son iki ayki mali durum
Mali durum normal seviyelere geldi,Önümüzdeki sezonu da böyle atlatırsak.İstediğimizi alacağız.