Muhteşem gidişatın sürpriz olmadığını göstermeye devam ediyorsun abi.Umarım sakatlıklar takımı fazla etkilemez.
Muhteşem gidişatın sürpriz olmadığını göstermeye devam ediyorsun abi.Umarım sakatlıklar takımı fazla etkilemez.
TariboWest
Sağolasın Kardeşim Valla Şuana Dek Pek Etkilemedi Oyunumuzu Aksine Yeni ve Sürpriz Bir Kahramanımız Oldu Bu Sefer
Bu Arada Sezon Sonu Akıbetimiz Ne Olacak Hakikaten Merak Ediyorum, Ankete Biraz Daha Geniş Kapsamlı Katılımınıızı BekliyorumÇünkü Anketin Sonucuna Göre Geleceğimiz Şekillenecek
Biz Akıbetimiz Ne Olacak Diye Düşünürken Yavaş Yavaş Kulüplerin İlgisini Çekmeye Başlıyoruz...!
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
27.HAFTA
R.Zaragoza 0-3 GCF
Devre Arasında Takıma Katılan ve Medyanın Bu Tipsiz mi...!Kurtaracak Tarzındaki Eleştirelere Caner Sert Bir Tokatla Cevabını Sahada Verdi
28.HAFTA
GCF 4-1 Levante
Hatıralar Sarmış 4-1 Yanımı....! Gidiyoruz Gündüz Gece
Yeni Kahramanımız Caner La Liga'ya Bir Girdi Pir Girdi...!
Ligin Bitimine 10 Hafta Kala La Liga da Son Durum
Granada Gol Gol Şampiyonluk Geliyor![]()
Maşallah abi döktürüyorsun![]()
malatyAdana!
2 Haftalık Milli Takım Arasını Yedeklerimiz İçin As Takıma Hazırlık Mahiyetinde 2 Maç Oynayacağız
Hazırlık Maçından Sonraki Nisan Döneminde Oynayacağımız Önümüzde 5 Kritik Maç Var Bu Maçlar Sonunda Avrupa Kupalarına Katılımımız Büyük Oranda Belli OlacakUmarım Bu Ş.L Olur
Bunun İçinde Formumuzu Sürdürmemiz Lazım
Malezya ligine gitmeni istiyorum abi,kıracak mısın beni ?![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Olmazsa seneye bi şampiyonlar ligi yapalım :F (Direk gruplara ilk 3 kalıyor diye biliyorum 3.lüğü kaptırma diye şeeettim) başarılar (:
Yedekler As Takıma Göz Kırpıyor Hocam Bizi Ne Zaman Göreceksin Diye...!
GCF 6-1 Cartagena
GCF 5-1 Albacete
Maçlar Sonunda Sakatlıktan Dönen El-Arabi ile Forma Şansı Bulamayan Juanma Ortiz'in Oyunları Mest Etti
Bu Arada Geçen Aylarda Sakatlanarak Sahadan Uzun Bir Süre Ayrı Kalacak Olan Kevin Monnet'i Lorient'e Geri Dönderdik Kendisi Çok Kısa Bir Süre Takımda Forma Giyme Onurunu Yaşadı...!
Devre Arasında Forma Şansı Bulamadığı İçin Watford'a Kiraladığımız Manuel Lucena İngiltere'de Mutsuz Olduğu İçin Geri Çağırdık Artık Gençlerle Birlikte Takılır
Madrid ve Barcelona'lı ligde 3. olmak her zaman şampiyonluğa eş değerdir Reis. Gönüllerin şampiyonluğuna oynuyosun yine : )
...
çok iyi ilerliyorsun ve canerde iyi bir performans sergiliyor
29.HAFTA
Ath.Bilbao 0-2 GCF (İ.Y)
Böyle Bir Deplasmanda Böyle Bir Oyun Gerçekten İnanılmazTakım Öyle Bir Hava Yakaladı ki Endüstriyel Futbola Karşı Tepkisini Koydu
Ath.Bilbao 1-3 GCF
Oyuncuların Bu Formu Gerçeten Takdire Şayan
çok çok iyi gidiyoruz torje nasıl iyi oynuyo mu kiralık dı yanlış hatırlamıyosam
Torje Bizim Messi'miz Bizi Bu Durumlara Getiren Torje'dir Umarım Bir Sezon Daha Kiralayabiliriz Ya da Bonservisini Alabiliriz
30.HAFTA
GCF 1-0 R.Betis
Bilbao'ya Uyguladığımız Tarifeyi Endülüs Bölgesi Takımı Olan Betis'e de Uyguluyoruz. Baştan Sona Tek Kale Geçen Maçta Gol Pozisyonlarını Cömertçe Harcadık Ama Kazanmasını Bildik
31.HAFTA
Osasuna 1-2 GCF
Caner'in Erken Bir Zamanda Atılması Biraz Strese Soktu Bizi Ama 10 Kişi Kalmamız Oyunda Egemenliğimizi Bozmadı. Biraz 1-1 Sonra Basit Pozisyonları Harcasak da İghalo Fırsatçılığını Konuşturdu...!
32.HAFTA
GCF 3-0 Valladolid
Rakip Tempomuza Ayak Uyduramayınca Sonuç Kendiliğinden Geldi. Yine Müthiş Bir Seri Yakaladık
33.HAFTA
Espanyol 1-2 GCF
Maçın Henüz 17.Saniyesinde Yediğimiz Golle Maça Şok Bir Başlangıç Yaptık Ama Çabuk Toparlandık. Kıran Kırana Geçen Maçta Biz Daha Akıllı Oynadık ve Çok Zorlu Bir Deplasmandan Yine Bir 3 Puan Çıkarmasını Bildik
EL GRANA ZEVKTEN 4 KÖŞE
Ligin Bitimine 5 Hafta Kala Avrupa Ligini Garantiledik
Acaba Şampiyonluk mu Geliyor....!
Ligin Bitimine 5 Hafta Kala Deyim Yerindeyse Taş Gibi Bir Fikstürümüz Var
Hedefimiz Bu Maçlar Sonunda En Az 7 Puan Toparlayabilirsek Ş.L Potasında Kalabiliriz...!
Bu başarıya şampiyonluk yakışır hocaam.![]()
![]()
Malaga Maçı Öncesi Yönetim İpleri Sağlama Aldı ( :
Aylık 150.000 €'luk 4 Yıllık Gelen Teklifte Biraz İndirim Yaptık 100.000 € Değerinde 5 Yıllık Anlaşma Sağladık
Senin çocuklara biraz önce çok pis torpil geçtim bu iyiliğimi unutma![]()
34.HAFTA
GCF 1-0 Mâlaga
Şiir Gibi Oyun Derler Ya ! Aynen Öyle
Böyle Bir Oyunla Herşeyi Sonuna Kadar Hakettik
Gabriel Torje'yi Malesef KaybettikSezon Torje İçin Muhteşem Geçti Ama Buruk Sonlandı
![]()
Gelecek Sezon Ş.L Biletini Ligin Bitimine 4 Hafta Kala Garantiledik Hatta Daha Ötesine Giderek Direk Gruplara Kalmayı da Garantiledik
35-36-37-38.HAFTA MAÇLARI
Sociedad Maçında Takım Biraz Kopuk Oynayınca Sezonun Geri Kalan Maçlarını As Takımda Forma Şansı Bulamayan Oyuncularımızdan Oluşan Bir Kadroyla Onlara Son Bir Şans Verdik![]()
2012-2013 SEZONU LA LİGA PUAN TABLOSU
Büyük Bir Gurur ve Harika Bir Performansla Altın Sezonumu Yaşadık. Oyuncularıma Verdikleri Mücadeleden Ötürü Sonsuz Teşekkürler
Artık Yatma ZamanıYarın Takımdaki Geleceğimizi Şekillendireceğiz. Granada ile Tamam mı Devam mı ? Yarın Yeni Bir Macere Serüvenine Atılacağız
Ooooo abi kariyer yapıyorsun haber vermiyorsun^^
Bu arada dün yükledim Fm 2013 ü de yakında bende gelirim buralara
Devam et bu arada![]()
Sağolasın İso'm
Anket Sonucuna Göre Öncelik Kalma Yönünde Ama Azımsanmayacak Bir Çoğunlukta Memlekete Dön Çağrısı Beni Biraz Türkiye'ye Çekiyor Bu Yüzden TR Ligini de Açtık Eğer Güzel Bir Teklif Gelirse Hayır Demem O Yüzden Beklemedeyiz Şuanda ( :
Şuanda Ülkemizde Süperlig Takımlarının Başında Görev Yapan Teknik Direktörler
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Mayıs.2013 at 01:24
Kadrodan Ayrılan ve Kiralık Oyuncularımızın Takımı Terketmesiyle Büyük Bir Kaos Yaşıyoruz
En Çok Arayacağımız Oyuncularımız Malaga'ya Dönen Ortasahanın Genç Dinamosu Recio,
Udinese'ye Dönen ve Kolay Kolay Bu Kalitede Oyuncuyu Bulamayacağımız Bir G.Torje'yi Malesef Kaybettik
Süper Yedek Forvetimiz İghalo'da Yine Udinese'ye Dönen Diğer Topçumuz Bakalım Yerlerini Nasıl Dolduracağız...!
Sezon Öncesi Bütçemiz Belli OlduArtık Rahat Rahat Yıldız Topçular Alabiliriz
![]()
Kadroda Bayağı Bir Revizyon Yaptık
Takımda Külfet Olan Gereksiz Oyuncuları Elden Çıkardık Bayağı Doluymuş Takım Yahu![]()
TRANSFER ŞOVUMUZ BAŞLIYOR...!
Sizide Bu Yağmura Bekleriz...!
Ayın, Yılın Belki de Yüzyılın En İstikrarlı Transferlerini Yapan El-Grana'dır Heralde![]()
Psikopatımız Caner'i Bir Kez Daha Kiralama Yoluyla Kadromuza Katıyoruz....!
Caner Gelir de Kankası Yekta Gelmez mi![]()
Kankaları Ayırmıyoruz ve Sevap İşliyoruz...!
Abi yeni mesajları görünce bakıyım dedim.En üstten tekrar başladım bakmaya sonra aklıma Sabrimsi bir düşünce geldi her maçı kazanıyoruz niye şampiyon olamıyoruz diye
Sonra Madrid ile Barca'yı gördüm
Caner ile Yekta'ya gerek var mıydı abi?