1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

Hybrid View

Yönetimin hedeflerini tamamen gerçekleştirmişsin tebrikler ve kadron da gerçekten güzel olmuş ilk sezondan. şu an benim de ilk sezon bitmek üzere 5.yim gerçekten zorlu ve zevkli geçiyor. gelecek sene için yapacağın transferleri merakla bekliyorum, tüyolar tüyolar gelsin tüyolar )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    İlk sene Avrupa Ligi'ni Finalede olsa bence başarı Ligdeki konumunda çok iyi , Walker'ı satıp Danilo'yu bedava'ya getirmişsin , Türkiye Liginde düşen takımlarda çok ilginç Elazığ ve Akhisar'dan biri düşmemiş , Hollanda Liginde benim kariyerde de Twente şampiyon oldu
    Ligler'de Twente dışında gerçek şampiyonlar şampiyon oldu, Ajax çok az farkla kaçırmış zaten. Oyunun gerçekçiliğinin bir göstergesi ve neden bizim için bu oyunun bir tutku olduğuna da en güzel örnek. Walker'ın nakit € 37.5 M'a gitmesi gerçekten çok iyi oldu, kariyerinde daha büyük bir bonservis ödeneceğini sanmıyorum. Danilo adamım benim, merak ediyorum oyununu.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Danilo potansiyel Cafu eksiği yok. Sağ ve Sol bekler çok dikkat çekmese de sistem için olmazsa olmaz oyuncular.
    Aynen ortak, bekler benim en gözde oyuncularım olmuştur tüm oyunlarımda, onların hücuma sağladığı destek oyunda çoğu zaman belirleyici etken oluyor. Walker'a göre daha ofansif oynatacağım Danilo'yu, Baines ile birlikte sağdan soldan bindirmelerini merak ediyorum.

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Yönetimin hedeflerini tamamen gerçekleştirmişsin tebrikler ve kadron da gerçekten güzel olmuş ilk sezondan. şu an benim de ilk sezon bitmek üzere 5.yim gerçekten zorlu ve zevkli geçiyor. gelecek sene için yapacağın transferleri merakla bekliyorum, tüyolar tüyolar gelsin tüyolar )
    Teşekkürler, kariyerini paylaşırsan takip ederiz zevkle. Dediğin gibi oldu, beklentilerin üzerine çıktık hatta, gelecek sezon takımda direk oynatmak üzere pek bir transferim olmayacak gibi duruyor (Danilo hariç tabii), önü açık genç potansiyel yeteneklerle yedekleri biraz daha güçlendirebilirim, şu an için transfer politikası kafamda böyle şekillendi. Devre arasında gelen Falcao, Douglas Costa ve Fellaini'nin takıma ısınıp daha iyi performanslar göstermesini bekliyorum, en büyük transferlerim onlar olacak.

Mesaj Yetkileri