Elveda beyler kalın sağlıcakla herkes hakkını helal etsin. Tutamadık kendimizi 1 değil 2 değil 3 değil. Bir yerde yönetimde haklı. Herkese sonsuz teşekkürler. Ceko özellikle sana kanka eyvallah Allah razı olsun.![]()
Elveda beyler kalın sağlıcakla herkes hakkını helal etsin. Tutamadık kendimizi 1 değil 2 değil 3 değil. Bir yerde yönetimde haklı. Herkese sonsuz teşekkürler. Ceko özellikle sana kanka eyvallah Allah razı olsun.![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Ne oldu ? Yolculuk nereye ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birazdan anlarsın kardeşim![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Ölüyormusun Kamil
İyi İyi Helvanı Dağıtmaya Başlayım O Zaman![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Reyhanlı katliamı ile ilgili bir şeyler karalamak istiyorum.
Dün gittim Hatay'a bugün sınava girdim ve sınav bitişi Adana'ya geri döndüm. Perşembe sabahından gidip Cuma akşamı geri döneceğim. Haftaya sınavlar biter ve benim okulda biter. Son olandan sonra bir gün kalmaya tahammül edemiyorum. Her ne kadar benim kaldığım yere uzak olsa da Reyhanlı insanların gözünü korku sarmış. Hal böyleyken nasıl millete yalan yanlış bilgi verip kandırıyorlar anlamıyorum. Resmi olarak verilen ölü sayısı doğru değilken doğruyu yazan gazeteci tutuklanıyor. Bide utanmadan halk sorumlu gösteriliyor. Kaldığım yerin yakınlarında oturan arkadaşlarım arkadaşlarını kaybetti. Haberlerde çıkmıştır muhakkak Hatay'daki Suriyelileri yakın illere kaçırıyorlar. Memleketim Adana, Kilis ve Mersin'e çatır kentler kurulacakmış. Var ya bu kadarına pes. Tarih buna sebebiyet verenleri affetmeyecek.
Hayaldi gerçek oldu.
nalet olsun HP G62 serisi aldigim gune yaz geldiya artik durmadan kapaniyor ekstra sogutucusuda var yine ayni degisiklik olsun diye aldik ama acer,asus"dan sasmamak lazimmis...
Ne işiniz olur HP ile diğerleri ile. Asus dururken ben başka laptop markası tanımıyorum. 2 laptop aldım şu ana kadar ikiside Asus'du. Tek bi şikayetim bile olmadı.
FM Gazetesi
Kandiliniz mübarek olsun.
vay be david beckham da bıraktı los galacticostan bi casillias bir de cambiasso faal kaldı. kendimi yaşlanmış hissettim
Kariyenin zirvesinde bıraktı, şampiyonluk ile veda etmek güzel bir duygu olsa gerek. Beckham gibi bir oyuncuyu izlediğim için şanslı sayılırım.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Dün gece Bandırma meydanında arkadaşlarla biraz dolaştıktan sonra dağılmak için halk otobüslerinin oraya gittik. Otobüslerin yan yana sıralandığı mekanın tam karşısında da bir hotel var, Banvit deplasmanına gelen takımlar genelde burada kalır.
Bir baktım Erman Kunter, hemen topladım elemanları fotoğraf çekicez diye. Erman Kunter'e sordum elbette dedi poz vermeye geçtik. Bizim şuursuz bir arkadaş elinin Kunter'in omzuna atınca Kunter "40 yıllık asker arkadaşınım sanki koy koy" dedi
Bir de Cevher Özer'i bulduk ama pek sıcak yaklaşmadı bize
![]()
Arkadaslar ulke genelinde bir yarisma var 2023e Mektup adinda bende bir sansimi deniyeyim dedim ama nasil basliyacagim konusunda aklima birsey gelmiyorDevami olustu kafamda da baslangicta ne yazmaliyim nasil baslamaliyim?
2023'e dair yazacağım tek şey Büyük Önder Mustafa Kemal'in kurduğu bu Cumhuriyet'in hala ayakta olduğunu ummak olur,başka bir şey değil.Başka şeyler de var ama forum kuralları![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gençlik önceden paintball'a gidenler var mı ? Tavsiye bekliyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben gittim 3-4 metreden korumalar dışında bi yerine mermisi gelirse bağırttırır. Elimde eldiven varken elime kelmişti, hafif bi şişlik oldu, 3 hafta falan geçmedi heralde. Tehlikeli ama ciddi eğlenceli oyundur. Daha zararsızı Laser Tag'dir ama o da kapalı alanda oynandığı için ciddi terleme problemi vardır. Yeterli mi bu kadarı CihanYetmezse daha yazarım.
Screw you guys, I'm goin' home
İçimi kalın mı giyeyim ince mi ? Çok terletiyor diyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ben serin havada oynadığım için bişey terle ilgili bi sıkıntı olmadı pek ancak şimdi nolur bilemem. Ne ince giy ne de kalın arasını bul kendinBi de sakın durup nişan almaya falan çalışma biraz yetenekli adam varsa çıkar indirir seni, zaten bi kaç atıştan sonra kendiliğinden ayarlarsın hedefi.
Opel Astra resmi eklemistim bi kac ay once son anda caydirdilar, opel alma dediler.
Honda "hayat onda" slogani baslatiyorum. Bir gun araba almaya gittiginizde bu sloganimi hatirlayin, cok araba kullandim bunun gibisini kullanmadim.
![]()
Honda,Toyota,Hyundai cazip gelmedi hiç bir zaman bana.Mesela Opel'in şu arabası ; İnsignia
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Alırsın Ford, olursun Lord, o kadar![]()
Benim tek alınmasını tavsiye etmediğim araba Peugeot.Ne zaman yolda kalan bir araba görsem Peugeot oluyor nedense.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Insignia cok guzel araba ama biraz buyuk kacti benim icin . Henuz ailecek okadar buyumedik![]()
Niye bilmiyorum ama Opel'lere karşı benim de bir zaafım var.
FM Gazetesi