Sayfa 385 / 480 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435 ... SonSon
11,521 ile 11,550 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Sinan ve Serdar hariç hepsine imzamı atarım. Çok dogru oyuncuları yazmışsın. Yalnız Muhammet sakatlık geçirdi sezonun cogunda oynamadı son durumu nedir dikkat etmek lazım
    Hariç tuttuğun Serdar, Gürler olan mı, Kurtuluş olan mı? Muhammed'in sakatlığını yeni sezon öncesi atlatması da önemli tabii. Eğer o sakatlığın izlerini taşıyacaksa, gelmesinden yana değilim. Bu durumda, çok bariz bir yerli forvet kalmıyor elde. Mecburen dışarıya yöneleceğiz ve gurbetçi avına çıkacağız. Orada da, Samed Yeşil düşünülmesi gereken bir futbolcu olmalı muhakkak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi okudum Fikret Orman ve Önder Özen'in açıklamalarını ve çok mutlu oldum. Şundan dolayı mutlu oldum;

Scout ekibi ciddiyetli bir çalışma yapmış geçtiğimiz sene içerisinde ve alınması düşünüldüğü oyuncular alternatifleri ile birlikte tamamen belliymiş. Bu gerçekten çok önemli. Demek ki bu sene transferde vakit kaybetmeden nokta işler yapılacak.
    FM Gazetesi

@europeanconquer
    Kötü sakatlık geçirdi ama kırık çıkık değil, diz sakatlıgı çok zor iyileşti.

@footballer33
    Serdar Kurtuluş defansif ortasaha olarak vasatın üzerinde bek olarak çok vasat. Yerine aynı şekilde iki mevkide de oynayabilen Veysel çok daha yeteneklisi. Zaten onu ilk yazmışsın.
    Sinan Bolat ise oynadıgı dönemde bile pek guven vermeyen bir kaleciydi. O bizim için bir FM efsanesi sadece, gerçekte ise ne yapacagı belli olmayan risk dolu bir kaleci.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    @footballer33
    Serdar Kurtuluş defansif ortasaha olarak vasatın üzerinde bek olarak çok vasat. Yerine aynı şekilde iki mevkide de oynayabilen Veysel çok daha yeteneklisi. Zaten onu ilk yazmışsın.
    Sinan Bolat ise oynadıgı dönemde bile pek guven vermeyen bir kaleciydi. O bizim için bir FM efsanesi sadece, gerçekte ise ne yapacagı belli olmayan risk dolu bir kaleci.
    Alternatif olarak düşünülmeli bence zaten, Sinan ve S.Kurtuluş. As kaleci Tolga, as sağ bek veya önlibero Veysel olmalı. Veysel sağ bek, önlibero yabancı da olabilir. Mesela M'Bia.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Besiktasin basina senol gunes gelebilir.

6. Default

Önder Özen'in tarifi bana da Şenol Güneş'i anımsattı. Diğer tarifi de yerli olarak "Ertuğrul Sağlam olabilir mi acaba?" dedirtti bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyeye getirebilirlerse o adami helal olsun.. cok kaliteli bir oyuncu üstelik genc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş Kesenin ağzını acıyor bu sefer.Anlaşılan bu transfer haberinden görülen o.

Siyah Beyazlı yönetim bugün Eskişehirspor forması giyen Veysel Sarı'nın menajeri ile görüştü. Akaretler'deki kulüp binasında öğle saatlerinde yapılan ilk görüşmeden net bir sonuç çıkmazken, önümüzdeki günlerde iki tarafın yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolga, Veysel, Aykut'u alsak harika olur. Onun dışında şöyle gelecek vaadeden, ilerde bize para kazandıracak, bide kaldığı süre zarfında da katkı yapacak bir forvet lazım. Bir de sağ kanada yabancı bir oyuncu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Veysel kaliteli bir oyuncu Beşiktaş'ta iş yapar da aklım Danimarkalı elemanda kaldı.O adama Beşiktaş 7 Mn € verip bir de alırsa büyük iş yapar.Anlaşılan Feda kampanyası 1 senelik bir iş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Almeida giderse Gekas'ın alınmasını çok yararlı buluyorum,şahsen Akhisar ve Samsun gibi pek pozisyon üretemeyen takımlarda böyle etkili oluyorsa Beşiktaş'ta ortalığı toza dumana katar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hoca almadan transfer pek akıl karı değil.Umarım Ersun Yanal'ı falan alır Beşiktaş,çok güveniyorum kendisine.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Önder Özen'in tarifi bana da Şenol Güneş'i anımsattı. Diğer tarifi de yerli olarak "Ertuğrul Sağlam olabilir mi acaba?" dedirtti bana.
    ertugrul saglam lig sampiyonu bir TD ama, genc olsa da basarisi ispatlanmis biri. ama yine de onunde alacagi daha cok yol var, orasi ayri.

onder ozenin sportif direktor olmasi en onemli adimdi bjk icin. bundan sonrasi daha kolay olucaktir, tabi onder ozene gerekli alan verilir ve gorevde kalmasini saglayabilirlerse. klup ici cekismeler meydana gelirse bu birliktelik uzun soluklu olmaz. bu sezon onemli seyler bekliyorum besiktastan. sampiyonluk yarisi cok daha zorlu olucak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Besiktas.FM de yayınlanan ''Derinlemesine Beşiktaş'' programında Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün birkaç gün içinde açıklanacağını ve bıu ismin Alman futbolunun unutulmaz futbol efsanelerinden bir tanesi olacağı belirtildi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ntv Spor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar,konuya ilişkin şu bilgileri verdi;

'' Samet Hocayla bu akşam saatlerinde sözleşmesinin feshetme konusunda nihai sonuca ulaşılacağını düşünüyorum. Önder Özen'in göreve gelmesinin ardından takımın başına geçecek olan teknik direktör netleşti. Alman futbolunun önemli isimlerinden bir tanesi. Alman Futbol efsanelerinden biri fakat şu an için isim vermek doğru değil" dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Matthias Sammer hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    inanmiyorum, ciddi misin?
    bayerni birakip besiktasa geldi demek, kaynak var mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok rica ediyorum, bu tarz şeyleri yazarken altına kaynağını da belirt. Aslı, astarı var mıdır, bilgiyi nereden aldın?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Çok rica ediyorum, bu tarz şeyleri yazarken altına kaynağını da belirt. Aslı, astarı var mıdır, bilgiyi nereden aldın?
    Ben sizin haberinize yorum yaptım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oldu mu şimdi bu? Böyle mi yapılır yorum? Boş yere heyecanlandırdın bizi de. Bir sürü aday var, o açıdan bakarsak. Misal; Ralf Rangnick, Bernd Schuster, Jupp Heynckes, Thomas Schaaf, Felix Magath... diye uzar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o mesaji gormemisim

hamburg sportif direktorunun de ismi geciyordu. belki odur. sammer gelmez sanki :/

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bernd Schuster tekrar gelsin isterim transfer politikasi harikaydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bielsa, Favre ve Herve Renard'dan birinin geleceğini düşünüyorum ben. Yeni gelecek TD kesinlikle yabancı olacaktır, yerli geleceğini sanmıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harve Renard kimdir ben fransız kaldım oraya ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zambiya'yı şampiyon yapan teknik adam sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bielsa, Favre ve Herve Renard'dan birinin geleceğini düşünüyorum ben. Yeni gelecek TD kesinlikle yabancı olacaktır, yerli geleceğini sanmıyorum.
    bielsa gelirse beşiktaş için önder özen ile de uyumlu çalışırsa efsane olur.

ama bilesa nın geleceğini sanmam ben. en beğendim teknik direktörlerden birisi. fenere isterim hep onu, beşiktaşa gelmesin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bielsa Bilbao'da sadece Bask'lı oyuncularla 2 yıl önce UEFA'da final oynamıştı. Genç oyuncuları çok sever ve şans verir bildiğim kadarıyla. Gönlümden geçen Bielsa ama diğerleri de olabilir tabii. Mesela Renard kendini Avrupa'ya kanıtlamak için bizi tercih edebilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ibrahimseten
    Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon €.. Beşiktaş rakamı indirmeye çalışıyor.. Halil Ünal "F.Bahçe de istiyor" deyip işi ateşliyor..
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskişehirspor köşeye dönecek anlaşılan bu sezon. Önce Alper, şimdi Veysel.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri