Veysel'in ederi bence, en fazla 1,5-2 milyon euro. Sırf şu rakamları gördükten sonra, yabancı sınırı kalksın istiyorum valla.
Veysel'in ederi bence, en fazla 1,5-2 milyon euro. Sırf şu rakamları gördükten sonra, yabancı sınırı kalksın istiyorum valla.
Halil Ünal dün 3 milyon ya da hiç dedi.Büyük ihtimal Fenerbahçe alır yine.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Veysel Sarı büyük ihtimalle bizde.
1,900,000 felan degilmiydi o rakam, en azindan FM'de oyle.
Wederson 2 yilligina besiktastaymis bulent ulgen soyledi.
İnşallah balon haberdir.
Wederson'a bonservis odenmeyecek , BJK kulubu Wederson'a yillik 500bin euro mac basina da 12.000 euro para odeyecek..sozlesme 2 yillik.. bülentülgen kanalturk spor direktoru
Besiktas FM de yazdı şimdi. Vay arkadaş yine başa sarıyoruz! Wederson bize ne verebilir gelmiş kaç yaşına adam ya !
Wederson için daha hükmü verilmemiş bir karar var,alınması riskli olur.Futbolu da zaten riskli.Yanlış bir transfer olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Allah korusun, inşallah doğru değildir.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş gibi takımı böyle görünce üzülüyorum,abi borç ayağına abuk subuk topcu getiriyorlar şu takıma! Bir Gaziantepspor gibi Dany,Bir Karabükspor gibi Lua lua tipinde adam bulamıyorda.Böyle yeteneksiz Wedersonları buluyorlar.
ismaile iyi alternatif olur seneye.. tabi seneye ismailin oynayip oynamayacagi süpheli bence..
wederson yalan haber
Önder Özen'i Vederson'u alsın diye mi getirdik? Ben, zannetmiyorum transferin gerçekleşeceğini. İsmail-G.Süzen-E.Özkan-U.Boral... Önce bu 4'lüden hangisini gönderecekler, ona karar versinler. İsmail hariç tabii.
Ligtv haber bülteninde de Vederson transferinin biteceğini söyledi.
Kişisel yorumum boş bir transfer olur.İsmail gelene kadar zaten kadronda alternatifin var o mevkiye.
Ve BJK yalanladı haberi.
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55741/
Çeşitli basın yayın organlarında yer alan Vederson'un transfer edileceği yönündeki iddialar gerçek dışıdır.
Gökçek Vederson ile kulübümüz arasında herhangi bir görüşme olmadığı gibi, transfer listemizde de yer almamaktadır.
Taraftarlarımızın böyle asılsız haberlere itibar etmemesini, transferler konusunda resmi yayın organlarımızı takip etmesini rica ederiz.
Beşiktaş JK
Çok şükür..
Bu arada İbrahim Seten efendi bir şeyler yazıyor , Serdal Adalı Fikret Orman'ın yapacağı transferlerden rahatsızmış bir an önce aday olup kendi transferlerini (büyük isimlermiş) gerçekleştirmek istiyormuş mış miş..
Mustafa Denizli geri mi dönüyor acaba ?
...
Çok şükür gerçekten. Önder Özen hocamız var artık, bundan sonra benim içim rahat. Böyle vasat futbolcuların transfer edilmesi gibi bir durum söz konusu bile olmaz artık. Bu arada Mustafa Denizli'nin geleceğini sanmam. Artık yabancı hoca gelecektir, yerli gelmez.
Canım FEDA olsun sana !
Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.
Böyle medya olurmu ya rezillik canlı yayında Wederson ile 2 yıllık anlaşma sağlandı diyen adamdada hiç utanma yokmu başka bir sitenin haberini % 100 doğruluk payı varmış gibi kendi söylemesi.Türkiyede medya gerçekten rezil.
Beşiktaş köklü, büyük bir kulüp. Uzun sürmez bu durum, tekrar güçlerin her anlamda.
Arkadaşlar, birkaç dakikalığına da olsa Vederson'dan kurtuluyor olma sevincini yaşattınız bana! Teşekkür ederim![]()
Transferi kim yapıyor orayı anlayamadım yönetim bile komple değişebilecekken saçma işler.
Yavaş yavaş ? Bu sene Beşiktaş için büyük aşama idi.Borçlar yapılanmalar gözden geçirldi.Bütceden kısıldı.Bari gereksiz para harcanan yerler kapatıldı.Bazı yerlerden cıkıldı kiralık verildi.Beşiktaş bu sene."MALİ YAPISINI" komple gözden geçirdi.UEFA katılım bunun bir kanıtı.
Beşiktaş'ın kulup borcları dışında "ŞAHISLARA BORCU" coktur.Yıldırım Demirören özellikle yüksek borcları bulunmakta..
Beşiktaş hiç bir zaman Anadolu kulubü olamaz.13 Şampiyonluk ve bu kadar taraftarı olan bir kulup bir yardım cağrısı bulunsa kulup yeniden ayağa kaldırıldı.Taraftar belirli hesaplar acılırdı.Paralar yatırıldı.Ki öyle bir şey olmasını bende cok istedim.Bir Fenerbahceli olarak bende para yardımı yapırdım.Şahısların yaptığı hatalar yüzünden bir büyük kulubün yok olmasına izin vermezdi hiç kimse.
Beşiktaş.Bu sene ve Önümüzdeki sezon "MALİ YAPISINI" incelemeye devam etmeli hala acıklar var.Sonra borçlar ödenmeye başlanmalı.
Bu sene bir adım atıldı.Seneye atılıcak cok büyük bir adam ile kulup mali yapısı düzene girer..
Devre Arası giden.6 Trilyon yakın para var.Niang,Dentinho,Gökhan Süzen hiç birinden verim alınamadı..
Keşke alınmasıydı hiç biri.6 Trilyon kasa'da kalsaydı.