Sayfa 386 / 480 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
11,551 ile 11,580 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Veysel'in ederi bence, en fazla 1,5-2 milyon euro. Sırf şu rakamları gördükten sonra, yabancı sınırı kalksın istiyorum valla.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Halil Ünal dün 3 milyon ya da hiç dedi.Büyük ihtimal Fenerbahçe alır yine.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @ibrahimseten
    Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon €.. Beşiktaş rakamı indirmeye çalışıyor.. Halil Ünal "F.Bahçe de istiyor" deyip işi ateşliyor..

Halil Ünal:3 MİLYON EURO'YU GETİREN VEYSEL'İ ALABİLİR

Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon eurodur. Sözleşmesinde özel madde var. 3 milyon euroyu getiren Veysel'i alabilir tabii ki. Veysel'i isteyen çok takım var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veysel Sarı büyük ihtimalle bizde.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1,900,000 felan degilmiydi o rakam, en azindan FM'de oyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wederson 2 yilligina besiktastaymis bulent ulgen soyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah balon haberdir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wederson'a bonservis odenmeyecek , BJK kulubu Wederson'a yillik 500bin euro mac basina da 12.000 euro para odeyecek..sozlesme 2 yillik.. bülentülgen kanalturk spor direktoru

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas FM de yazdı şimdi. Vay arkadaş yine başa sarıyoruz! Wederson bize ne verebilir gelmiş kaç yaşına adam ya !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Wederson için daha hükmü verilmemiş bir karar var,alınması riskli olur.Futbolu da zaten riskli.Yanlış bir transfer olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah korusun, inşallah doğru değildir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş gibi takımı böyle görünce üzülüyorum,abi borç ayağına abuk subuk topcu getiriyorlar şu takıma! Bir Gaziantepspor gibi Dany,Bir Karabükspor gibi Lua lua tipinde adam bulamıyorda.Böyle yeteneksiz Wedersonları buluyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ismaile iyi alternatif olur seneye.. tabi seneye ismailin oynayip oynamayacagi süpheli bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

wederson yalan haber

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen'i Vederson'u alsın diye mi getirdik? Ben, zannetmiyorum transferin gerçekleşeceğini. İsmail-G.Süzen-E.Özkan-U.Boral... Önce bu 4'lüden hangisini gönderecekler, ona karar versinler. İsmail hariç tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligtv haber bülteninde de Vederson transferinin biteceğini söyledi.
    Kişisel yorumum boş bir transfer olur.İsmail gelene kadar zaten kadronda alternatifin var o mevkiye.

Ve BJK yalanladı haberi.

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55741/

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çeşitli basın yayın organlarında yer alan Vederson'un transfer edileceği yönündeki iddialar gerçek dışıdır.

Gökçek Vederson ile kulübümüz arasında herhangi bir görüşme olmadığı gibi, transfer listemizde de yer almamaktadır.

Taraftarlarımızın böyle asılsız haberlere itibar etmemesini, transferler konusunda resmi yayın organlarımızı takip etmesini rica ederiz.

Beşiktaş JK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok şükür..

Bu arada İbrahim Seten efendi bir şeyler yazıyor , Serdal Adalı Fikret Orman'ın yapacağı transferlerden rahatsızmış bir an önce aday olup kendi transferlerini (büyük isimlermiş) gerçekleştirmek istiyormuş mış miş..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mustafa Denizli geri mi dönüyor acaba ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok şükür gerçekten. Önder Özen hocamız var artık, bundan sonra benim içim rahat. Böyle vasat futbolcuların transfer edilmesi gibi bir durum söz konusu bile olmaz artık. Bu arada Mustafa Denizli'nin geleceğini sanmam. Artık yabancı hoca gelecektir, yerli gelmez.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.
    Neye dayanarak söyledin bunu ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Böyle medya olurmu ya rezillik canlı yayında Wederson ile 2 yıllık anlaşma sağlandı diyen adamdada hiç utanma yokmu başka bir sitenin haberini % 100 doğruluk payı varmış gibi kendi söylemesi.Türkiyede medya gerçekten rezil.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Neye dayanarak söyledin bunu ?
    Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.

25. Default

Beşiktaş köklü, büyük bir kulüp. Uzun sürmez bu durum, tekrar güçlerin her anlamda.

Arkadaşlar, birkaç dakikalığına da olsa Vederson'dan kurtuluyor olma sevincini yaşattınız bana! Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.
    Çıkmaz güzel kardeşim merak etme. Beşiktaş sandığınız kadar kısıtlı bir kulüp değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ismaile iyi alternatif olur seneye.. tabi seneye ismailin oynayip oynamayacagi süpheli bence..
    Emre Özkan ne güne duruyor. Alternatif lazım ise bu isim Emre Özkan olur. O bölgede zaten oynayabilecek dört oyuncu varken kadroda Vederson'un alınması çok gereksiz olur. Sol bek alacaklarına Uğur Boral ile yolları ayırsınlar kadroyu şişirmelerine gerek yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferi kim yapıyor orayı anlayamadım yönetim bile komple değişebilecekken saçma işler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Emre Özkan ne güne duruyor. Alternatif lazım ise bu isim Emre Özkan olur. O bölgede zaten oynayabilecek dört oyuncu varken kadroda Vederson'un alınması çok gereksiz olur. Sol bek alacaklarına Uğur Boral ile yolları ayırsınlar kadroyu şişirmelerine gerek yok.
    vederson fena oyuncu degil emre özkani ben tanimiyorum hic izlemedim.. vederson tam bir görev adami öyle ugur boral gibi gereksiz yere calima felanda giren bir oyuncu degil uzaktan sürekli vururdu eskiden ama o huyundanda vazgecmis galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yavaş yavaş ? Bu sene Beşiktaş için büyük aşama idi.Borçlar yapılanmalar gözden geçirldi.Bütceden kısıldı.Bari gereksiz para harcanan yerler kapatıldı.Bazı yerlerden cıkıldı kiralık verildi.Beşiktaş bu sene."MALİ YAPISINI" komple gözden geçirdi.UEFA katılım bunun bir kanıtı.

Beşiktaş'ın kulup borcları dışında "ŞAHISLARA BORCU" coktur.Yıldırım Demirören özellikle yüksek borcları bulunmakta..

Beşiktaş hiç bir zaman Anadolu kulubü olamaz.13 Şampiyonluk ve bu kadar taraftarı olan bir kulup bir yardım cağrısı bulunsa kulup yeniden ayağa kaldırıldı.Taraftar belirli hesaplar acılırdı.Paralar yatırıldı.Ki öyle bir şey olmasını bende cok istedim.Bir Fenerbahceli olarak bende para yardımı yapırdım.Şahısların yaptığı hatalar yüzünden bir büyük kulubün yok olmasına izin vermezdi hiç kimse.

Beşiktaş.Bu sene ve Önümüzdeki sezon "MALİ YAPISINI" incelemeye devam etmeli hala acıklar var.Sonra borçlar ödenmeye başlanmalı.

Bu sene bir adım atıldı.Seneye atılıcak cok büyük bir adam ile kulup mali yapısı düzene girer..

Devre Arası giden.6 Trilyon yakın para var.Niang,Dentinho,Gökhan Süzen hiç birinden verim alınamadı..

Keşke alınmasıydı hiç biri.6 Trilyon kasa'da kalsaydı.

Mesaj Yetkileri