Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Kocaelispor | Gençlerle Adım Adım Süper Lig'e [II.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Default Kocaelispor | Gençlerle Adım Adım Süper Lig'e [II.Sezon]

Borç batağından bir türlü çıkamayan Kocaelispor gençlerle Spor Toto 3.Lig'de mücadele etmektedir.Takımın başına kimse geçmek istemeyince genç ve tecrübesiz bir hoca olan Onur A. takımın başına geçer ve yönetime başarı sözü verir ve uçsuz bucaksız macera burada başlar.
    Kuralları okudum,kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar,Eski günlere dönüş bekliyoruz senden.

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam..

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bir İzmitli olarak başarılar diliyorum umarım uzun ve başarı dolu bir kariyer olur .

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.

Hedeflerimiz;
    -Öncelikli hedefimiz borçlarımızdan arınarak finansal açıdan düzlüğe çıkmak.Daha sonrasında her takımın hedefi olan genç ve dinamik oyunculara sahip olmak ve oyuncuları keşfedip milli takımlara ve dünya futboluna kazanmak istiyoruz.Bu finansal durumla 4-5 sezon yabancı futbolcu alabileceğimizi pek sanmıyorum.Yavaş fakat sağlam adımlarla ilerleyeceğiz.Takımı bu noktaya getirmek için de her türlü fedakarlığı yapacağım.Bu dediklerimizi uygular,planlı hareket eder ve ince eleyip sık dokursak 15 sezona almadık kupa bırakmayız.
    Bu sezon için de ligde hedefimiz play-off'a kalmaktır.Oyuncularımız kalite ve tecrübe açısından lig seviyesinin altında olsa da hepsi başarıya aç oyuncular ve hepsine güvenim sonsuz.Ayrıca lig maçlarındaki performansa göre ilk 11'de forma giyecek oyuncular şekillenecek.Hak eden,iyi performans gösteren,sıkı çalışan formayı kapacak.Hiçbir ayrım gözetilmeyecek.

Transfer Dosyası;
    Başkan ile de bütçe konusunda görüştüm.Bana kulübün içinde olduğu durumu anlattı ve bütçe veremeyeceğini söyledi.Ben de durumu anlayışla karşıladım.Fakat maaş bütçesi konusunda da sıkıntı çektiğimiz için transfer yapamıyoruz.Sadece maaşı kendi kulübü tarafından ödenen kiralık futbolcular ile gençlik sözleşmesi yapabileceğimiz genç oyuncularla sözleşme imzalayabileceğiz.Taktiğimiz doğrultusunda gerekli mevkiilere takviyeleri yapacağız ve rotasyonlu bir kadro oluşturacağız.

Taktik;

Taktik görüldüğü gibi biraz ofansif.Defansımız sağlam olduğu müddetçe taktik çok iyi işler.Elbette gol yiyeceğiz fakat yediğimizden fazlasını atacağız bu taktikle.
    Last edited by wladcas : 24.Mayıs.2013 at 22:10

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Mali açıdan çöküşümüzün resmi kanıtı.

Hazırlık Kampımız;

Çok verimli bir kamp dönemi geçirmesek de yetersiz mevkileri gördük ve gerekli takviyeleri yaptık.

Transferlerimiz;

Eksiklerimizi kapattık.Yapabileceğimiz transferlerin en iyilerini yaptığımızı düşünüyorum.Daha iyisi elimizden gelmezdi.

Genç Yeteneğimiz;

Umarım ileride iyi işler yapar.Kendisinden beklentilerim büyük.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

SPOR TOTO 3.LİG HEYECANI BAŞLIYOR

Yakında...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

İnşallah Kocaelispor"u hak ettiği yerlere getirirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    İnşallah Kocaelispor"u hak ettiği yerlere getirirsin.
    Teşekkürler.İnşallah getirebilirim.

Bomba gibi başlangıç;

1.Hafta;

Kadromuzun tam oturmadığı maçta 3-0 gibi rahat bir skorla galip gelerek lige iyi bir başlangıç yaptık.
    Bu maçta sakatlanan Doğan 8 gün,Oktay ise 15 gün forma giyemeyecek.

2.Hafta;

Ligin en zayıf halkası olan Mardinspor karşısında 10.dakikada 3-0 önde geçtik fakat rehavete kapılınca kalemizde golleri gördük ve rahat bir galibiyet alamadık fakat buna rağmen 3 puan almak güzel.

3.Hafta;

Rakibimiz karşısında erken geriye düşmemize rağmen ilk devre bir gol bulduk ve devreyi eşitlikle kapattık.Daha sonra yaptığımız taktiksel hamlelerle kazanmayı bildik.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Personeller;

Sözleşmesi bitecek personellerin sözleşmelerini yeterli maaş bütçemiz olmadığından yani hiç maaş bütçemiz olmadığından yenileyemiyoruz.Sadece gençlik gelişim sorumlumuz kalıyor diğerleri gidiyor sene sonu.Umarım biz kalırız asıl olan.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok güzel 3 hafta geçirmişsin hocam tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam güzel başlamışız.Böyle devam edip yükselirsek bence borçları başkan öder bir şekilde ve sözleşmeleri yenileriz diye düşünüyorum.
    Bu arada şimdiden kolay gelsin zorlu bir yol umarım hakettiği eski yerine geri getirirsin Kocaeli'yi

15 yıl sürerse tadından yenmez.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bunları düşünme daha çok yol var önümüzde

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Çok güzel 3 hafta geçirmişsin hocam tebrikler.
    Teşekkürler hocam.Umarım böyle devam ederiz.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Başarılar hocam güzel başlamışız.Böyle devam edip yükselirsek bence borçları başkan öder bir şekilde ve sözleşmeleri yenileriz diye düşünüyorum.
    Bu arada şimdiden kolay gelsin zorlu bir yol umarım hakettiği eski yerine geri getirirsin Kocaeli'yi
    Teşekkürler.Yavaş yavaş yükselicez.Şu borçları kapatırsak gerisi gelir.

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    15 yıl sürerse tadından yenmez.
    Kayıtlı oyunda bir sıkıntı meydana gelmediği taktirde daha fazla bile sürebilir.Planımız hazır zaten.

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Bunları düşünme daha çok yol var önümüzde
    Uzun vadeli düşünmek zorundayız maalesef.Kısa vaadede iş yapamaz bu takım.Üst lige çıkarsak orda bizi yerler.

4.Hafta;

Puan almamızı beklemediğim deplasmanda sonradan oyuna giren Barış attığı 2 golle bize 3 puanı adeta tek başına getirdi.Bu maçla beraber de forvet hattında Barış formayı Emre'dan kapmış oldu.

5.Hafta;

Geriye düştüğümüz maçta zor da olsa 1 puanı aldık.Rakip bizden zayıftı fakat bunu almak da güzel.

Türkiye Kupası 1.Tur;

2.tura yükseldik.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Türkiye Kupası 2.Tur Rakibimiz;

Zor bir kura çektik.İşimiz zor.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

6.Hafta;

Güçsüz rakibimizi çok rahat bir şekilde mağlup etmeyi başardık.

7.Hafta;

Çekişmeli geçen maçta Menemen'in beceriksizliğinden faydalanıp galip gelmeyi bildik.

8.Hafta;

Melih Kaçar'ın son haftalardaki üstün performansı sayesinde golü bulduk.Daha sonrasında Bingol eşitliği yakalasa da penaltı golüyle galip gelmeyi bildik.Pek de iyi oynayamadık fakat bu maçta.

Puan Durumu;

Hedefimiz 5.lik olmasına rağmen şu anda lider olmamız çok güzel birşey.Umarım hep böyle devam ederiz.

En Formdaki Oyuncumuz Barış Civelek;

Şuan lig geneli itibariyle 8 maçta 7 gol attı ve 8.00 gibi yüksek bir ortalamayla oynadı.

Mali Durumumuz;

Halen sıkıntılar sürüyor.

Taktik Yatkınlığı;

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde işler güzel gidiyor. Lig atlayınca ekonomik olarak biraz rahatlayabilirsin ama ilk sezon için takımda revizyon yapacak bütçe verileceğini düşünmüyorum, işin zor. Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Ligde işler güzel gidiyor. Lig atlayınca ekonomik olarak biraz rahatlayabilirsin ama ilk sezon için takımda revizyon yapacak bütçe verileceğini düşünmüyorum, işin zor. Başarılar
    Teşekkürler.Zaten 3-4 sezon bütçe beklemiyorum takımdan.Hedefim bu ligden hemen çıkıp üst liglerde kaybedeceğim vakti azaltmak.Süper Lig'e ne kadar erken çıkarsak o kadar iyi.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Teşekkürler.Zaten 3-4 sezon bütçe beklemiyorum takımdan.Hedefim bu ligden hemen çıkıp üst liglerde kaybedeceğim vakti azaltmak.Süper Lig'e ne kadar erken çıkarsak o kadar iyi.
    Lig güzel gidiyor. Ah bir de transfer bütçen olsaydı da transfer yapabilseydin ne güzel olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by SiLveRLeaD View Post
    Lig güzel gidiyor. Ah bir de transfer bütçen olsaydı da transfer yapabilseydin ne güzel olurdu
    Teşekkürler.Bütçe vermezler en az 2-3 sezon daha durumlar çok kötü.Zaten tek sıkıntı kulüp itibarı ve mali kriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligin üstünde bir takım olduğumuzu belli etmişiz.Kazandığımız maçlardan da bir gelir elde ediyoruz dimi TSL deki gibi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3. Ligin takımı değil Körfez, herhaliyle de bunu gösteriyorsun, biran önce üst ligde görmek dileğiyle başarılar.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri