Süper hocam süper böle devam et istersen penaltıları aubameyanga ver daha iyi olur psg maçı zaten süper olmuş başarılar![]()
Süper hocam süper böle devam et istersen penaltıları aubameyanga ver daha iyi olur psg maçı zaten süper olmuş başarılar![]()
PSG'yi fena yapmışız valla.
Taktik bilginizden çok etkilendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.Takipteyim...
pierre aubemeyang ı bir ben beğenmiyorum sanırsam . Bana kalırsa sat iyi paraya gidiyor yerinede çok daha iyi iki hatta üç oyuncu alırsın.
Abumeyang'ın tarzı cok harika tam yırtıcı forvet tipi var adamda. Ligi domine edebilecek bir adam. Sende iyi gidiyorsun. Başarılar.
yırtıcı forvet olarak mevkiisi için iyi ve değerli bir oyuncu. maddi olarak borcu olmayan bir takımız ama paramız da yok. ben ayrıca oyuncu satma konusunda açık biriyim. aubemanyang'ı iyi bir teklif gelirse satıp ondan gelecek paranın yarısına aubemeyang kadar iyi olabilecek 2-3 oyuncu alırım. genelde böyle yapıyorum oyunda.
teşekkür ederim. bu böyle takımlar için iyi bir taktik. galatasaray gibi takımlarda yapamazsın bunu. defans hattı önde olacak pres yapacak ve hızlı çıkacak. böyle bir kariyeri burada paylaşmadığım Karabük'te yapmıştım. Orada da çok etkili olmuştu. Orta sahasının top kapması iyi, forvetinin yırtıcı olduğu her takıma öneririm.
bu arada söylemek zorundayım. 22 haziran'da gireceğim IELTS ve son zamanlarda olan olaylardan dolayı düzenli olarak oyunu oynayamıyorum. bugün bir boşluk var. şimdi oyuna giricem. saygılar![]()
pujol deinlen herif olmasa valenciennes kesin küme düşer adam baya golcü seni de boş geçmemiş![]()
Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.