en güçlü takım gelmiş bi de ingiliz ama takımımıza güveniyoruz![]()
en güçlü takım gelmiş bi de ingiliz ama takımımıza güveniyoruz![]()
STSL 23-24-25-26-27-28-29. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final
Yarı Finaldeyiz !
Yarı Finalde Rakip Geçen Senenin Şampiyonu Atletico Madrid !
Sow'un 2. golde öyle bir plase vurdu ki oturdum 3-5 defa izledim.
TariboWest
beykan hat-trick mi yapmış ben mi öyle görüyorumtottenham maçları da mükemmel olmuş
Tarih böyle yazılır.![]()
4 Şutun 4'ü kaleyi bulmuş kontra tutmuş.kupa geliyor.
UEFA Avrupa Ligi Yarı Final
Finaldeyiz Finalde ! İtina İle Destan Yazılır !
Tottenham'dan sonra Atl. Madrid'i de eleyerek Avrupa'ya gözdağı verdik ve kupayı hakettiğimizi tüm dünyaya gösterdik. Finaldeki rakibimiz Athletic Bilbao !
Penaltılar muhteşem geçti. Caner kaçırdığı an elendik dedim ama Volkan iki penaltıyı çıkardı, GG 77 attı ve bizi finale taşıdı...
TariboWest
Final canlı yayınla gece sizlerle olacak. Şimdi çıkıyorum.![]()
TariboWest
Harika bir maç olacak hocam, merakla bekliyorum, fazla bekletme.![]()
gece kaçta hocam saat![]()
Buraya kadar gelmişken kupayı alırız hocam![]()
Bekliyoruz![]()
Bekliyoruz![]()
Nefesler Tutuldu !
TariboWest
Amsterdam'da İlk 11ler Belli Oldu !
Veysel Sarı, Emre Can, Salih Uçan ve Leroy Fer büyük finali kaçıran isimler oldu.
TariboWest
Abi bol şanslar ona ihtiyacımız olmaz umarım ama yine de yanımızda olsun , getir kupayı bize...
Ve Maç Başladı !
TariboWest
9. dakikada Hasan Ali'nin kanattan getirdiği topla içeri hareketlenen Stoch topu aldı ve beklemeden ön direğe ortasını yaptı.
Ön direğe muhteşem bir koşu yapan Sow topu ağlarla buluşturdu ! Fenerbahçe 1-0 öne geçti !
TariboWest
Dk 10 : Fenerbahçe atak yönüne göre sol kanattan korner kullandı. Topa yükselen Albiol topu ıskaladı. Defansın uzaklaştırdığı top Emre'nin önünde kaldı. Çok sert bir şut çeken Emre'nin topu direkten döndü ve auta çıktı...
TariboWest
Dk 14 : Fenerbahçe Hasan Ali ve Stoch ile Bilbao'nun sol kanadını adeta 14 dakikada hallaç pamuğuna çeviriyor. Hasan Ali yine kanattan aldığı topu Stoch'a veriyor. Stoch Hasan Ali ile verkaç yapıyor ve bekletmeden içeri kesiyor. Topa yükselen Sow düşüyor ve penaltı !!!
Emre topa doğru geliyor !
Gol oldu gol ! Fenerbahçe kaptan Emre'nin penaltı golü ile 14. dakikada 2-0 lık üstünlüğü yakalıyor !
TariboWest
Süper abi arkası da gelir inşallah..
Ve ilk yarı sona eriyor. İlk yarı sonucu Fenerbahçe 2-0 Athletic Bilbao
TariboWest
İlk yarının 35. dakikasında sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu acı içerisinde oyuna devam ediyor. TD Ümit Boğa'ya devam edeceğini söylemesi üzerine Ümit Boğa da kaptanı sahada tutuyor ! Fenerbahçe Taraftarları Emre Belözoğlu adında tezahüratlarına devam ediyor...
TariboWest
Fenerbahçe ikinci yarıya da fırtına gibi giriyor. Mehmet Topal'ın uzun pasında kendi sahasında topu alan Stoch rakiplerini geçerek sıfıra iniyor ve ortasını yapıyor. Ön direkte topla buluşan Emre yerde kalıyor ve hakem tereddütsüz yine penaltı noktasını gösteriyor !
Dakika 49 : Emre topun başında... Topa doğru geliyor ve kaleci çıkardı ! Bilbaolu oyuncular topu kornere atıyor. Penaltıyı kaçıran Emre yere yığılıyor...
TariboWest
Dakikalar 52'yi gösteriyor ! Bilbao sol beki geri pas yapıyor ve kaleci gelişi güzel bir vuruşla topu uzaklaştırmaya çalışıyor !
Top kısa düşüyor ve Topal kafayla topu Kuyt'a indiriyor !
Kuyt topu düzgün bir şekilde kontrol ederek rakibini geçiyor !
Düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturuyor !!! Muhteşem finalde Fenerbahçe 3-0 öne geçiyor !
TariboWest
Dakika 58 : Muniain ile ikili mücadeleye giren Emre yerde kalıyor ve kenara devam edemeyeceğini söylüyor. Oyundan çıkarken herkesin ayakta alkışladığı kaptan sahayı terkediyor ! Emre'nin yerine oyuna giren isim Caner Erkin...
TariboWest