Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.

Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
    Aşk işi kriter dinlemiyo ansızın gelip buluyo seni Lygby kasabasında yeniyim kimseyi tanımıyom ama Kotka şehri güzeldir Roosa'nında kesin tanıdığı vardır çok şeker bi kızdı ama babası klüp direktörü olunca yazamadım o kıza yıh yıh
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu
    Belki başkanımız petrol zengini falan değil ama adamın yüreği zengin
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi
    Quote Originally Posted by oguzhan96 View Post
    Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar
    Öncelikle siteye hoşgeldiniz ardından da yorumlar için teşekkürlerimizi bildiriyoruz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallah İlişki hayırlı olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallah İlişki hayırlı olsun
    Eyv (: Başkan tam bir reyiz epeydir böyle bir adam görmedim ben

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

20.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

21.Hafta

22.Hafta

Zemin inanılmaz derecede berbat

23.Hafta

Takım 2 hafta içinde 5 maça çıktı ne saçma fikstür var arkadaş :F sonraki 2 maçımız direk rakiplerimizle alırsak üst lige elimizi kolumu sallayarak çıkarız

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başkan para basıyor sanırsam senden habersiz
    Edit:Son maçlar çok iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ohoho başkan olayı biliyormuş.Parayı bastı takıma bak

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Son maçlar çok iyi gidiyor başarılar

Teşvik primini de almışsın ,artık tutabilene aşk olsun!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

Kırılma maçlarında kırılan taraf biz olunca işi biraz riske attık özellikle 6 yiyerek kaybettikten sonra eyvah dedik yenilmekten öte farklı skor güvenleri kaybettirirmi derken ardından gelen farklı galibiyetle hayata döndük ve nitekim ilk 2 için avantajımızı sürdürdük. Gönlümüz şampiyon olarak çıkmakyan yana. Bu arada en büyük sıkıntımız Finne şuan rölantide çalışıyor. Stop etmese bari ligin sonuna kadar getirip burada bizi yalnız bırakmaz umarım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başkan para basıyor sanırsam senden habersiz
    Edit:Son maçlar çok iyi.
    Ohoho başkan olayı biliyormuş.Parayı bastı takıma bak
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Son maçlar çok iyi gidiyor başarılar
    Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Teşvik primini de almışsın ,artık tutabilene aşk olsun!
    Başkanımız genç ve dinamik işi biliyor Kendisi Holding sahibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamların boynuzları gerçek senin takımınki gibi arkaya doğru saç yelesi değil acımamışlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adamların boynuzları gerçek senin takımınki gibi arkaya doğru saç yelesi değil acımamışlar
    istatistiklere bakınca içim acıyor hâlâ ):

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

lig ikincisi fena çakmış

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

28.Hafta

29.Hafta

Ligin bitimine 2 hafta kala premier lige yükseliyorduk ama gönlümüz şampiyon olarak çıkmaktan yanaydı nitekim son hafta öncesi ise şampiyonluğu ilan ettik ve son maça formalite icabı çıktık
    30.Hafta

Danimarka kupasında final oynayan Vejle kupayı kopenhagın almasıyla önümüzdeki sezon avrupa liginde mücadele hakkı kazandı. Kopenhag aynı zamanda ezici bir şekilde lig şampiyonu oldu tıpkı Tr ligindeki gibi burdaki kupa statüsü

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adamlara bak 2.ligden çıkamamışlar ama kupada abilerine kafa tutmuşlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezon sonu oyuncu verileri

Yılın Takımı

Bu arada sözleşmem bitecek hala sözleşme önermediler diyordum meğer bay geçtiğimiz hafta 14 gün lig arası vardı bir sonraki maça kadar tatile çık dedimdi yönetim o ara çaktırmadan imzalatmış. Bi nevi boş mukaveleye imza atmış oldum Yönetime yine genç oyuncuları oynatıcaz diye söz vermişiz. Başkan tam çakal

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

adamlara bak 2.ligden çıkamamışlar ama kupada abilerine kafa tutmuşlar
    Fikstür acayip saçma birer ikişer gün arayala bi ton maça çıktık danimarka kupasında ilerlesek belki yükselemezdik avrupada bir iki tur anca giderler kazançları ve kayıplarını düşünürsek bence zarardalar (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Fikstür acayip saçma birer ikişer gün arayala bi ton maça çıktık danimarka kupasında ilerlesek belki yükselemezdik avrupada bir iki tur anca giderler kazançları ve kayıplarını düşünürsek bence zarardalar (:
    Abi öyle düşünme şimdi birde taraftarın hava atması var.Biz avrupada oynadık oğlum.Siz burda birbirinizle mücadele ederken biz avrupalı takımları yenmeyi düşünüyorduk

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Abi öyle düşünme şimdi birde taraftarın hava atması var.Biz avrupada oynadık oğlum.Siz burda birbirinizle mücadele ederken biz avrupalı takımları yenmeyi düşünüyorduk
    ahaha türk mantığı

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ahaha türk mantığı
    Şaka maka adamlar gitti avrupaya ama bari bir iki tur geçebilseler yoksa ülke puanını hiç edicekler ileriki yıllara darbe vuracaklar (:
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.
    Şuan yoğun bir şekilde oyuncu araştırıyorum. Dirsek temasındayız fazla oyuncu bulamadık zaten bütçemizde yetmiyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupaya bir fazla takımla gidiyoruz Çok centilmen ülkeler var iskandinavyada İlk defa şahid oldum premier ligin en centilmen takımı yararlandı bu işten ve brondby avupaya gidiyor fairplay ruhu aşılıyacam oyunculara

Para para para

Ben bu yönetime ne diyim arkadaş bilemedim ki ben istemeden adamlar planlayıp yapıyorlar bildiğin örnek insan bunlar yavv

Lige yeni çıktık ama sırf biraz fazla bütçe alalım diye risk alıp orta sıralar dedik umarım üstesinden geliriz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

adam kendini düşünüyo ya zaten şu fm de hiçbir zaman benim oynadığım ülke bu ödülü alamadı ya içimde kaldı sorun bende galiba

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yav 6 sezon oldu bizde daha stada bir ağaç dikmedik sizinki alttan ısıtma üstten kızartma oh

Finne için olağanüstü bir sezon oldu. Takım içinde öyle. Yeni sezonda başarılarının aynen devam eder umarım.

Harika bir sezondu. Finne'ye hayran kaldım valla, adam olur o liseliden

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

adam kendini düşünüyo ya zaten şu fm de hiçbir zaman benim oynadığım ülke bu ödülü alamadı ya içimde kaldı sorun bende galiba
    İnsanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yer derler vatanımız danimarka
    Yav 6 sezon oldu bizde daha stada bir ağaç dikmedik sizinki alttan ısıtma üstten kızartma oh
    Sen dur birazdan klübün direktörünün resmini paylaşıcam 1 sezondur direktörü görmediydim meğer hatunmuş başkan kur mu yapıyor ne
    Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Finne için olağanüstü bir sezon oldu. Takım içinde öyle. Yeni sezonda başarılarının aynen devam eder umarım.
    Quote Originally Posted by oguzhan96 View Post
    Harika bir sezondu. Finne'ye hayran kaldım valla, adam olur o liseliden
    Finne is the best (: Sezon sonlarına dooğru biraz duruldu ama bebeye çok yükleniyoruz özellik kazandırmak için 20 21 dedimi makine olucak inş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Normalde önce transferleri yapar ardından da hazırlık maçlarını. Böylece sezona hazır girmiş olurdum oyuncularım kondisyon kazanır uyum sağlamaya başlar lakin Danimarkada sezon erken açıldığı için hazırlık maçlarıda transferlerde lig maçlarıda birbirine girdi velhasıl hepten çorba oldu işler. Dolayısıyla önce birkaç husustan bahsedip sonra ssleri paylaşayım istiyorum.

Fikstür 30 Haziranda çekildi bi baktık sezon 13 temmuzda başlıyor. Bir yandan hazırlık maçları yaparken diğer yandan eksik bölgelere transfer peşindeydim. Geçtiğimiz yıl kadroyu gençleştirmiştik. Orta saha ve hücum hattımız fena sayılmazdı ama defans hattımız yaşlı oyunculardan kuruluydu. Nitekim yaşlı oyuncularla 1 senelik sözleşme imzaladığımız için kontratları bitmişti yani bu sene sadece defans hattına transfer yapmayı düşündük. Fazla bütçemiz olmadığı için elimizden birkaç oyuncu göndermeyi planladık. Herşey güzeldi lakin hücum oyuncumuz Cellerino sezona gollerle başlayınca biranda ilgi odağı oldu

Medyaya gitmek istiyorum diyen Cellerino ile oturup konuştuk ama gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyordu. Oyuncumuzun ederi 160 bindi 300 bin 400 bin teklifler geliyordu. Bense bir sene daha tutup daha yüksek fiyata satmanın peşindeydim. Gelen teklifleri kesmek için 2.500.000 den satlığa koyduk. Sonra ne görelim Reggina geldi 1700 verdi ederinin nerdeyse 10 katı olunca başkan kabul etti. Ben şimdiye dek sattığım en yüksek ücret ilk kez şahid oldum ( paradan ziyade ederinin katı olarak )

Tabi bir taraftan lig başladığı için elimiz kolumuz bağlı normalde sadece defans hattı derken çok önemli bir oyuncumuzdan mahrum kaldık. Geçen sezonun sonuna doğru patlama yapan ve bu sene devam ettiren Cellerino gitmişti. Hemen çalışmalara başladık ve nitekim aradığımız golcüyü Brezilyada bulmuştuk.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iyi para kazandırmış kereta kimmiş o forvet bakim

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri