Queens Park Rangers
Southampton
Originally Posted by kaanb bende everton' a istedim gelmek istemedi oysaki yıldızım olacaktı Arsenal iyi gidiyorsa hayatta gelmez Benzia'yı 34,5 Mn Euro Bonservis bedeli ile kadromuza kattık
Originally Posted by 19karabulut07 Arsenal iyi gidiyorsa hayatta gelmez Benzia'yı 34,5 Mn Euro Bonservis bedeli ile kadromuza kattık Yeni Benzema'mızı bulmuşuz alışssın yardırır yakında
Originally Posted by benzema35 Yeni Benzema'mızı bulmuşuz alışssın yardırır yakında Aynen buda Lyon'dan çıkma , ama pek ışık saçmadı şuana kadar , biraz zaman vericez
Originally Posted by 19karabulut07 Aynen buda Lyon'dan çıkma , ama pek ışık saçmadı şuana kadar , biraz zaman vericez takıma alışsın biraz ara sıra da forma verirsin seneye yapar patlamasını
Originally Posted by benzema35 takıma alışsın biraz ara sıra da forma verirsin seneye yapar patlamasını Bence o şimdiden yedek takıma alışsın bu yıl şampiyon olursam Neymar'ı %100 getiricem , FM 2013 'de daha oynayamadım , FM 2014 çıkacak
Originally Posted by 19karabulut07 Bence o şimdiden yedek takıma alışsın bu yıl şampiyon olursam Neymar'ı %100 getiricem , FM 2013 'de daha oynayamadım , FM 2014 çıkacak sen daha önce a.madride almamışmıydın yaw neymarı ?
Originally Posted by benzema35 sen daha önce a.madride almamışmıydın yaw neymarı ? Yok almadım diye hatırlıyorum , Neymar Barçadaydı ama tam hatırlamıyorum Tecrübe farkı Tevez , Tevez , Tevez
Forum Rules