1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Transfer?

Hybrid View

@playeray

Bu nasıl normal ki? Bana imza atmak için 3-4 milyon isteyen(yıllık) herhangi bir oyuncu (farklı oyuncular m.topuz değil) benden düşük yada daha iyi olsun yada denk olsun bir takıma daha ucuza imza atıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by bhll View Post
    @playeray

Bu nasıl normal ki? Bana imza atmak için 3-4 milyon isteyen(yıllık) herhangi bir oyuncu (farklı oyuncular m.topuz değil) benden düşük yada daha iyi olsun yada denk olsun bir takıma daha ucuza imza atıyor.
    o oyunun saçmalığı bence 32 yaşındaki adam hadi diyorum bende bıraksın sözleşme yenileyeyim 3,5-4 milyon istiyor 1 kuruşta inmiyor uzatmıyorum sözleşmeyi sonra bursaya gidiyor 750bin alıyor vicdansız 3.5 nere 0,75 nere benden 2 istese uzatacam sözleşmeyi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by bhll View Post
    @playeray

işte diyorum ki serbest kalan futbolcu daha önce aldığı parayı da bulamayacağı için mecburen az veren bi kulübe gidecek. futbolcunun yanlış kararıdır bu tamamen doğal. ama birine sözleşme teklifi götürdüğünüzde sizden daha az vereni kabul ediyorsa işte o saçmalık olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by playeray View Post
    işte diyorum ki serbest kalan futbolcu daha önce aldığı parayı da bulamayacağı için mecburen az veren bi kulübe gidecek. futbolcunun yanlış kararıdır bu tamamen doğal. ama birine sözleşme teklifi götürdüğünüzde sizden daha az vereni kabul ediyorsa işte o saçmalık olur.
    tamam o konuda haklısın bence de. ama yaşlanmış kariyerinde sona gelmiş bi oyuncunun hala kendini bulunmaz hint kumaşı sanması maaşında indirim yapmaması yapay zeka saçmalığıdır bana göre oynatmayacağım bi adam sırf hani klüple özdeşleşmiş o yüzden uzatacaktım arada 1-2 maç oynardı. yaşlanınca adamın fiyatı özelliği herşeyi düşüyor maaşında da indirime gitmesi gerek bu gerçekler ışığında

Mesaj Yetkileri