takım uyumunu yakalaman çok zor olacak , çok transfer yaptın
takım uyumunu yakalaman çok zor olacak , çok transfer yaptın
rüya takım kurmuşsun tebrikler,avrupada başarılı olmalısın lig kesmez bu kadroyabir de teman nedir ?
süper lig ve ptt deki takımların pilot takımı sayısından bile fazladırlucescu uyanık adam işi karıştırmış
Ben de bir rusya - ukrayna taraflarında yeni kariyer mi açsam diyorum, nasıl oralarda havalar ? Geç oldu ama başarılar bu arada![]()
Ohohoho 116M€Şampiyonlar Ligi'nde Barça'yla 1.lik yarışı yaparsın, kolay grup
![]()
senden görüp bende ukrayna'da kariyer açtımyabancı sınırı 7. ukrayna dışındaki tüm oyuncular mı yabancı sayılıyor yoksa ab vatandaşları dışındakiler mi?
Mağlubiyet kötü olmuş ama uyumu yakalarsan çok iyi olacak başarılar![]()
hocam ukrayna liginde yabancı sınırlaması/kuralı nedir acaba bilgilendirebilir misin?
Tabiki hocam maçlara çıkmak için maksimum 7 yabancı kuralı var ama sadece ilk 11 için geçerli ilk 18e istediğin kadar koyabiliyorsun. Kadro kayıtlarda 25 oyuncu maksimum belli bir sayıda yabancı oyuncu sınırı (şu an hatırlamıyorum) ama 20 yaş altındakileri kaydetmesen de olur. Yine değinmediğim konu varsa sorabilirsin..
CL grubundan rahat çıkarsınız Barçayla beraber.Onun dışında maçlar iyi gidiyor ama hep tek farklı galibiyetler . Takımın alışma süresi hala devam ediyor sanırım ?
Takımın uyum süreci bir süre devam eder ondan sonra yardırırsın![]()
Bu ülke de en sevdiğim takım Dnipro , o da gereğini yapmış sana özellikle genç bir ofansif orta sahaları var yardrıyor ismini unuttum![]()
Aynen Giuliano10 numara adam