Sayfa 393 / 480 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443 ... SonSon
11,761 ile 11,790 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by berkebjk1 View Post
    Ben Quaresma'yı kast etmedim.Q7 taraftarıda değilim. Olcay'ın 11 golü var bide kaçırdığı,ezdiği auta attığı her maçta kaç tane pozisyon var.ŞL Ligi finalinde Bayern Münih kupayı benim dediğim oyuncu tarzında bi Robbene sahip olduğu için kazandı. Senin dediğin tarzdaki oyuncu Großkreutz o maçta bi varlık gösteremedi. Großkreutz ve Olcay tarzı oyuncular oynuycak oyuncular değil oynatılan oyunculardır. Dünyadaki top class tüm takımlar Real Madrid,Barça, gibi takımların ve hocaların hepsi bu tür adam eksilten oyuncuları kullanıyorlar. Çünkü gol atmak için kale önüne gitmek lazım. Kale önüne gitmek içinde bu tür adam geçebilen oyuncular lazım.Bu sene bizde bu işi Fernandes ve Oğuzhan yaptı. O 2sinden birinin oynamadığı maçlarda pozisyon üretmekte ve gol atmakta çok zorlandık.
    Benim dediğim tarzdaki oyuncunun tanımı zaten Robben kardeşim Di Maria ve Lucas'ı sayabilirim. Großkreutz daha çok savunması kuvvetli bir kanat oyuncusu. Olcay biraz daha hızlı bir oyuncu olsa daha iyi olacak. Benim karşı çıktığım kanat oyuncu tarzı Quaresma, Robinho diyeyim.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Benim dediğim tarzdaki oyuncunun tanımı zaten Robben kardeşim Di Maria ve Lucas'ı sayabilirim. Großkreutz daha çok savunması kuvvetli bir kanat oyuncusu. Olcay biraz daha hızlı bir oyuncu olsa daha iyi olacak. Benim karşı çıktığım kanat oyuncu tarzı Quaresma, Robinho diyeyim.
    Bize o tür bir oyuncu şart.Oğuzhan ve Fernandes'in saha içindeki yükünün azalması bakımından. Olcay biraz daha hızlı olsa Reus gibi olacak .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan ile bugün görüşülecekmiş
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre Kazan'a ayrılmak istediğini söylemiş , prensip anlaşmasına varmış bizimle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon ne yapmış öyle.Abartmışlar olayı.Çoğumuzun Fm'de yaptğı gibi satmak istemediğimiz adama teklif gelince yüksek bedel koymuş.Nasıl olsa red edilecek diye.Trabzon'da o hesap.

Trabzonspor, Beşiktaş'tan Tolga Zengin karşılığında 10 milyon Dolar bonservis bedeli ve bir futbolcu istedi. Bu istek üzerine siyah-beyazlılar transferden vazgeçti. (DHA)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hacı abi rakiplerine oyuncu vermeyecek anlaşılan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buna 10 vereceğimize Onur'a 7 verir onu alırız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haber 1903'te Ünal Karaman, bize gelen bir teklif yok demiş. Satılık listesinde oyuncuları olmadığını da belirtmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha geçen gün bizimkiler Tolga ile görüşüyoruz demişlerdi. Kafa mı buluyor bizimle bunlar anlamıyorum ki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fernandes ile 3 yıllığına anlaşılmış. Hakan Gündoğar Twitter'da yazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet bende sabah NTVSpor'da görmüştüm. Çok sevindim gerçekten. Zaten sıkıntı Samet Aybaba ile ilgiliydi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok güzel bir haber. Hayırlı olsun. Şimdi sıra, Almeida'nın akıbetini neticelendirmeye geldi. Ya satılacak ya da 2-3 yıllık daha sözleşme uzatacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida satılır en azından üç beş para kazanılır. Malum fondan kalan para.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in Beşiktaş'ı ve kendisini çok seven Beşiktaş taraftarını bu kadar kolay silmeyeceğini biliyordum, çok sevindim bu habere. Almeida ise bence gönderilmemeli.
    Canım FEDA olsun sana !

Yalnız Fernandes'te 2. yarının 2-3 maçı dışında fazla iyi değildi tamamen onada bel bağlamamak lazım.

Almeida gidebilir Almeida'nın alacağı parayla Bobo ve Gekas alınabilir. Her 2 oyuncununda Almeida'nın b u sene verdiği katkının 2 katını vereceğine eminim. Üstelik bu 2 oyuncunun bedeli Almeida'nın şu anki bedeli etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida'nın bu sene sakatlanmadan önceki halini hatırlayın, bize geldiğinden beri en etkili olduğu dönemdi sonrasında sakatlık belasını tutulmuştu.

İyi bir Almeida her zaman iş yapar hele hele Fernandes ile birlikte çok iyi işler yapar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökhan Töre Beşiktaş yolunda!

11 Haziran 2013 11:03 NTVSpor.net
    Beşiktaş, Rubin Kazan’da forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, oyuncunun transferi için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş, Gökhan Töre'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor.
    Siyah-beyazlılar, İstanbul’da bulunan 1992 doğumlu Gökhan Töre ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı.
    Beşiktaş, transferle ilgili ilk resmi adımını da oyuncu ve kulübü Rubin Kazan ile görüşmelere başladığını borsaya bildirerek yaptı. 21 yaşındaki Gökhan Töre, geçen sezon Hamburg'tan Rubin Kazan'a transfer olmuştu.
    Genç oyuncu, Rus ekibinde bu sezon ligde sadece 5 maç forma giymiş ve bunlardan ikisinde ilk 11'de oynamıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maçta sonradan forma giymişti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi iyi Gökhan'ın gelmesi güzel.

Bu arada Almeida'nın para kazandırabilme potansiyeli yüksek olduğundan dolayı satılsın dedim yerine Bobo , Gekas alınsın diye değil. Adam sakatlanmadan önce 16 maçta 9 gol atıp 6 asist yaptı herşey mükemmel giderken takımımızın makus talihi yine buldu oyuncumuzu. Performanstan ötürü gönderilsin diyemem hiç bir zaman Hugo'ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Gökhan Töre hayırlı olsun. Anlaşma detayları, Kazan'ın istediği kiralama bedeli 400 bin euro, Gökhan'ın istediği ücret ise, 1 milyon euro. Görüşmeler devam ediyormuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre çok iyi transfer, hayırlı olsun. Devamını bekliyoruz.

Almeida'nın sakatlığı takımı olumsuz etkiledi. Rastgele atılan uzun topları alıp takıma kazandırıyordu, savunmaya gelip yardım ediyordu. Kontraya dayalı vasat bir sistemin en önemlisiydi yani. Güzel bir sağlık ekibi lazım bu sene, yoksa yine sakat vermeye devam ederiz.
    Canım FEDA olsun sana !

Almeida kötü oyuncu demiyorum. Ama aldığı ücret bence verdiği performansa denk değil 2,5 m € alıyor. Klubün mali yapısınıda düzeltmek açısındanda iyi bi hamle olur gitmesi.Gideceğini sanmıyorum Türkiye ve Katardan başka bu paraları başka yerde alması zor. Bu dediğim 2 oyuncuyu alsak.Her ikisininde en az Almeida kadar gol atacağına eminim.

Gaziantepspor'un futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, transferde ismi çok sık telaffuz edilen Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş, için Galatasaray'dan direkt bir teklif almadıklarını, Beşiktaş'ın ise iki futbolcuyu da ciddi biçimde istediğini söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer'in verdiği bilgiye göre ;

Gökhan Töre için Rubin Kazan'a 350 bin Euro verilecek..1 yıl kiralanacak..Yıllık 900 bin Euro alacak..Maç başı 10bin..
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

buda imza ani

+ Gökhan Töre'nin satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta..Ücret 7,5 milyon euro..

Tribun Dergi ‏@tribundergi şimdi
    Fikret Orman, yeniden başkan seçilmesi halinde Beşiktaş'ı Prosinecki'ye emanet edecek. (NTV Spor)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah hayırlı olur Beşiktaşımıza.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kafasini kullanirsa 7.5 milyon euroya alinip cok rahat daha fazlasina satilabilir. o yetenek kesinlikld mevcut ama biraz sorumsuz bir vatandas gokhan. insallah duzeltir kendini.

bu arada fikret baskan oyle bir hata yapmaz umarin. prosinecki falan bunlar hikaye bana kalirsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hakan Gündoğar :
    Yayında söyledim dinlemeyenlere duyurayim. F.Orman seçilirse prosinecki , S.Adalı seçilirse felix magath Beşiktaş teknik direktörü olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen'i getiren sanki Fikret Orman değil de Serdal Adalı. Adam teknik direktör tanımı yaparken bence Prosinecki'den kesinlikle bahsetmiyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bielsa gelecek eminim.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri