Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar Dilerim
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar ortak kariyer varken ne iş ?![]()
Basarilar, kadro degisecek mi?
Sven iyi futbolcu aylık ne kadar veriyon kira ücreti olarak ?
Başarılar.Gerçekteki gibi Batuhan karadeniz transferi bekliyoruz![]()
Utrecht Kariyerimde 20 maç 30 gölü vardır tek forvette Tagret Man Oynat Sadece İzle Başarılar
Teşekkürler yok en sevmediğim adam o
Tamam Target Man Türkçede neye karşılık geliyor ben Fırsatçı Golcü oynatıyorum.
Avrupa Ligi'nde Anzhi ile eşleştik Allah'tan ortak kariyerde onları aldım da biliyorum adamları
Taktiğim de belli oldu.
Spoiler: Taktiğimiz
6 tane yedek var çünkü genç oyuncumuz yokve Soner yerine Colman oynayacak şu an Colman cezalı çünkü.
Gayet iyi başlamışsın müdüraldığın oyuncuda iyi başlamış umarım Avrupa liginde rakibi ezip geçersin
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
İlk maç gayet iyi müdürsana tavsiye vermem gerekirse sağ bek olarak Serkanı iyi bir fiyata çıkartıp 2. sezonda Alpaslanı alman olur. Hem genç hemde seni uzun zaman götürür. Fierro'yu alıp oynatmaya başlarsan en az 15 gol olarak takıma katkı yapar. Fırsatçı golcü olarak iyi oynuyor.
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Şöyle düşün ben Serkanla 2 sene oynadım ve 2 sene boyunca performansı çok iyiydi en sonunda onu 5 milyon £ gibi bir fiyata Ajax'a kitledimondan sonra Alpaslanı o kanata yerleştirdim ve cidden hem ofansif hemde defans iyi gelişme sağlayarak o kanatı tamamiyle kapattı. Fierro'yu kirala ve satın alma opsiyonu olarak 3.6m olarak belirle ondan sonra onu en az 4 sene elinde tut rahat 20mden aşağa satmazsın. Bunu bütçe olarak düşün ve bazı oyuncular çok iyi para ediyor. Trabzonspor'un en büyük sıkıntısı ilerleyen zamanlar'da maddi kaynak bulamadığı için bütçe vermemesi bu durumlarda iyi para edecek oyuncuları elden çıkartarak bu soruna çare bulabilirsin müdür
Veysel Sarı'yıda düşün 1.7m iyi performans sergiliyor.
Jose Mourinho
Sven'e aylık 22b €.Sudan ucuz çok işine yarayacak.![]()
İlk maçta güzel geçmiş Anzhi'ye karşı.
Haklısın fakat Fierro çok iyi bir para kaynağı olur. Anzhi ile oynanan maç çok iyi fakat şu resimleri png formatında değilde jpg formatında yüklersen daha iyi olur![]()
Jose Mourinho
ÖLÜM GRUBUNA HOŞGELDİK
Spoiler: UEFA Grubu