Valencia
Atlético Madrid
Sevilla
Málaga
Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR 4 kisi zor olmuyor mu beyler? bu arada basarilar (: malagayi destekliyorum ama takip edebildigimi kadariyla atletico menajeri tozunu attirir yine buranin Biraz zor oluyor ama idare ediyoruz Originally Posted by kaanb atletico seneye şampiyon olur bu sene 3. oluruz. Falco artistlik yapmasa bişeyler yapıcaz da , satıyorum ilk maçta bilerek kaçtane gol atmadı ,
atletico lu benayoun dışında sırıtan bir oyuncu yok 11 lerde bu arada cissoko niye yedek oğuz hocam
Originally Posted by The Special One atletico lu benayoun dışında sırıtan bir oyuncu yok 11 lerde bu arada cissoko niye yedek oğuz hocam Birtane adını telafuz edemediğim sol bek 4,Cissoko ise 3 ay sakat.Sol bek pertovsky
Originally Posted by 19karabulut07 Biraz zor oluyor ama idare ediyoruz Falco artistlik yapmasa bişeyler yapıcaz da , satıyorum ilk maçta bilerek kaçtane gol atmadı , niye satıyorsun ya sezon başı daha çok ararsın falcao'yu
Originally Posted by kaanb niye satıyorsun ya sezon başı daha çok ararsın falcao'yu Ya bilerek gol atmıyor 4 tane karşı karşıya bilerek gol atmadı bide üstüne tınlamaıyor diyo , onun tribini mi çekicem
HALA MADRİD DEVAMMM
Forum Rules