Ne kadar garip hiç kimse İspanya'ya oy atmamışGerçi ben Meksika favorim dedim ama oyu Brezilya'ya attım
![]()
Ne kadar garip hiç kimse İspanya'ya oy atmamışGerçi ben Meksika favorim dedim ama oyu Brezilya'ya attım
![]()
Pirlo ne gol attı öyle beee !
Canım FEDA olsun sana !
Pirlo,ustalığını bir kere daha gösterdi![]()
Pirlo reyiz klasını konuşturdu valla.Meksika'dan cevap gelir bence direk şanssızlığı yaşadılar 1-1 yaparlar diye düşünüyorum.
Çikarito,penaltı da buffonu ters köşe yaptı 1-1
Chicarito,haydi Meksika'm![]()
Pirlo döktürüyor abi ya, bu adamı izlemek harika birşey.
Canım FEDA olsun sana !
Pirlo = mükemmel.
Ciakkerini = paf takım oyuncusu
Football is simple,but Football Manager is not
Başbakan Pirlo, büyüksün.
Ali Ece gerçekten bi harika. Her maçı o yorumlasın maçı izlemem onu dinlerim![]()
Bu arada Uruguay alır bence.
Balotelli kramponu fırlattı![]()
Canım FEDA olsun sana !
Pirlo bence bir dahaki frikikte golü atar gibi.
Balotelli golü zorladı zorladı sonunda attı, 2-1 oldu.
Canım FEDA olsun sana !
İtalya attı. 2-1
Gilardino yaşıyor mu be ...
Canım FEDA olsun sana !
2. yarı tempo zaman zaman düşşe bile genel olarak zevkli bir maç oldu. A Grubundaki favoriler beklenildiği gibi ilk maçlarını kazandı. Asıl maç gece 1'de.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Gece 1'deki maçı izleyen varmı ? İspanya 2-1 kazandı.Sıkıcı maç oldu.İspanya için güzeldi tabiTopla oynama oranı 71 e 29.
İlk yarıyı izledim.Uruguay baktım Suarez-Cavani felan hepsi yarı sahaya kapanmış.Heralde böyle İspanya'yı yeniceklerini sandılar.O kadronun hakkını veremiyor Uruguay.Hocalarında iş yok galiba öyle mi hazırlamış takımı İspanya'ya.
İlk yarı zaten maç kopmuştu ikinci yarıyı izlemeye gerek duymadım.
Ispanya rakiplerine resmen boguyor
muslera rezildi dün. fabregas daha maçın başında plaseyle sokuyordu az kalsın, çok geç yattı, direğe çarptı allahtan. soldadodan evlere şenlik bi gol yedi sonra. muslera çok istikrarsız adam.
Soldado ters koseye vurdu, Muslera'ya pek top gelmedi zaten acikcasi.
Maçlar saat kaçta oynanıyor? Ve hangi kanal
FM Gazetesi
Maclar cok gec oynaniyor calisan benim gibi insanlar resmen futbol izleme zevkinden mahrum kaliyor maclar gece avusturya saatini göre 00 da sabahin 5 inde kalk ise git hakmidir bu![]()
Bende sadece ilk yarıyı izledim, İspanya resmen tek kale oynadı, Uruguay'a top göstermediler. Luis Suarez'in golünü gördüm, harika atmış. Pirlo'nun golünü izlemiş sanırım.Muslera'nın yapacağı birşey yok bu arada. İlk golde kontrpiyede kaldı, 2. golde karşı karşıya bırakıldı. Soldado klasını konuşturdu, muhteşem bir bitiricilik ile golü attı. Muslera'nın yapacağı hiçbir şey yok.
Canım FEDA olsun sana !