Çok kötü goller kaçırıyoruz. Nijerya ise kolay goller buldu. Ayrıca Nijerya futbola yakışmayacak şekilde sert ve çirkef oynuyor. Hakemin yanlılığına ise hiç değinmiyorum.
Maç 3-3 biter![]()
Çok kötü goller kaçırıyoruz. Nijerya ise kolay goller buldu. Ayrıca Nijerya futbola yakışmayacak şekilde sert ve çirkef oynuyor. Hakemin yanlılığına ise hiç değinmiyorum.
Maç 3-3 biter![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Golümüzü de attık ! Kaldı 3 !
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Doğru hamleler ile dönebilir maç.
FM Gazetesi
Nijerya'dan bir cacık olmaz. Kaçırdıklarına bak.
FM Gazetesi
Maç 6-1 oldu ya? Daha ne olacaktı?![]()
bugün şimdi saat 1de maç var mı hacılar?
Turnuvaya ara var Çarşamba 22:00'de Brezilya-Meksika maçı ile start alıyor 2. maçlar. Saat 01'de de İtalya-Japonya maçı var.
şanlı tahiti!
Dün gece Tahiti'yi tutmayan bizden değildir onu söyliyim![]()
Tahiti-ispanya maçı var daha![]()
maclar hangi kanalda?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Artemisbet'te İspanya'ya oran acılmamıs 2.5 alt oranı da 12.5Tahiti'nin oranı 75
![]()
O zaman Tahiti'ye evi arabayı basıyoruz beyler zengin oluyoruz Perşembe günü.Favori takım bu kadar mı küçümsenir arkadaş Perşembe zenginiz.
1 e 75
hiç yoktan 3-5 lira yatırsak mı![]()
Football is simple,but Football Manager is not
uruguayi yeneriz de ispanya biraz zorlayacak gibi, tek farkli galip gelsek yeter bence gruptan cikmak icin. ikili averaja goreyse ispanyayi da altimiza almis oluruz.
İspanya,Tahiti maçı nasıl olacak merak ediyorum.İspanya böyle 5-6 atıp oyunu rölantiye çevirmezse 15-20 tane atar diye düşünüyorum.Nijerya kaç tane kaleciyi çalımlayıp atayım derken gol kaçırdı.Beğenmediğim Nijjerya bile 11-12 farkı kaçırdıysa İspanya'yı düşünemiyorum bile.Allah yardımcıları olsun.
Skor tahminim 17-0.
Valla 9-0-1 oynasak maçı alırız ama o ilerideki 1 kişi Drogba-Messi-Ronaldo karışımı bişi olmalı.![]()
#DirenTahiti
neymar ya adam...
http://s14.directupload.net/images/130619/3dtlwe24.swf
Tahiti geçen maç ne oynadı ya. Beğendim takımın tarzını kaliteleri sınırlı olsada iyi futbol oynadılar tüm statda bunları destekledi
. 3 numarayı alalım Beşiktaş'a.
Japonya, İtalya'yi eziyor.
Yazdiktan sonra Japonya 2 - 0 one gecti.
İtalya toparlandı 3-2 oldu durum.Yazık oluyor Japonya'nın güzel oyununa.