Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.
Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.
Vedat bora fm de potansiyeli nasil bakayim dedim özellikleri random girilmis ve de santrofor oyuncusu olarak görünüyor orta saha oyuncusu olmasina ragmen.insallah vedatta kaybolup gitmez cünkü genclere malesef ülkemizde cok az deger veriliyor nice cevherler var ülkemizde ama gel görki bir mac kötü oynasinlar tamam medya ve taraftarlardan aldiklari tepki elin yabancisina gösterilmiyor.
Sinan'ın menejeri İstanbul'a davet edildi.
Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse.![]()
Oyuncu alalım ama bir taraftan satalım yada gönderelim. Mc Gregor, Escude, Akgün, U.Boral, Akyüz bu oyuncuların Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'nun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor diye biliyorum. Eğer öyleyse Dentinho'nun kalmasını isterim. O kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Takımda kalmasında fayda olabilir. Hemen gelir gelmez çabucak etkisi yapmasını istedik. Bide sakatlığı vardı.
Cenk bence Süper Ligin en yetenekli kalecilerinden biri ilk 3te gelir yetenek olarak bana göre. Ama Süper Ligde hiç bi kalecinin yapmayacağı hatalar yapıyor bazen.Sinanda bu tür hatalar izlediğim kadarıyla pek görmedim.
Dentinho'yu adam gibi bi kere bile izleyemedikki Samet yüzünden. Fikir bile oluşamadı kafamızda adam hakkında. Sözleşmesi Ocak ayına kadar.
Ospinanın kötü olduğunu ilk defa senden duyuyorum aynı ospinadan mı bassediyoruz acaba?
1 sene Fransa Ligi'ndeki maçlarını izledim arkadaşlar, ben orasından burasından sallayan bir adam değilim.
Ospina değilde keşke Sinan Bolat transfer edilse. Tolga'yı çok isterdim ama maalesef olmadı.
SON DAKİKA: Beşiktaş Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar birazdan http://www.amkspor.com 'da!
Süper haber
FM Gazetesi
Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
Canım FEDA olsun sana !
Mevlüt Erdinç Beşiktaş için alınabilecek en iyi yerli forvet,çünkü Burak Yılmaz'dan sonra forvet yok koca Türk milletinde.Muhammet Demir ve Cenk Tosun için fahiş fiyatlar ister Antep,onlar pek alınabilecek isimler değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mevlüt'ün Beşiktaş adına harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Onu Milli Takım performansıyla değerlendirmek anlamsız olur. Ligte en az 10 gol atacağını düşünüyorum. Hatta Türkiye'ye gelmesini Milli Takımdaki o felaket performansttan da kurtaracağını düşünüyorum. Çok çok iyi bir transfer.
Mevlüt iyi transfer olur. Fransa'dan gelen oyuncular genelde başarılı oluyor; Sow, Niang, Nouma gibi. Ayrıca Fransa'daki istatistiklerine Afrikalı bir oyuncu ulaşsaydı, ilah gözüyle bakarlardı adama.
Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?
mustafa müzmin sakat mustafaya güvenilerek yola çıkılmaz mevlüt bu açıdan iyi olur bence
http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut...esiktasta.html
AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mevlüt bahsedilen fiyata alınıyorsa gayet iyi transfer. Türkiye'de bu derecede forvet sıkıntısı yaşanıyorken Beşiktaş'ın yönelebileceği en iyi yerli isimlerden birisi Mevlüt. Fransa'dan gelenlerin genelde temiz performans sergilediği ligimizde Mevlüt de iş yapacaktır.
Mevlüt alınırsa iyi transfer olur. Bide keşke Veysel Sarı ve Serdar Gürler transfer edilse.
Mevlütün alınmasını istemem begenmediğim bir forvet onun yerine baska bırı dusunulebilirki kesinlikle bir forvete ıhtıyacımız var.Bu arada Pedro Franco tranferi ne durumda bıtırın artık su trasferi
Mehmet Akyüz'den daha iyi bir yedek olur anca. Elimizde patlayacak net.
Canım FEDA olsun sana !
Mevlüt Erdinç'i ben de beğenmiyorum. Onun yerine; Umut Bulut, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu 3'lüsünden 2'si transfer edilebilir bence.
Mevlüt transferi kesinleşirse bile, bir yerli golcü daha almamız gerektiğini düşünüyorum. Hugo Almeida gideceği için bir de yabancı bir forvet alınabilir. Yaya Sanogo'yu düşünseler keşke. Hem 20 yaşında hem serbest hem de gelişime açık bir isim.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/y...er_127194.html