Sayfa 397 / 480 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu tarz hamleleri çokça göreceğiz. Güzel şeyler olacağını umuyorum, Önder Özen ile birlikte. Umarım, bu oluşum uzun yıllar devam eder başarılı bir şekilde.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beşiktaş Önder Özenin ısrarla istediği Vedat Bora ile büyük ölçüde anlaştı.600 Bin TL yetiştirme bedeli ödenecek.

[YOUTUBE="3KfuCfJfS7s"]VEDAT BORA[/YOUTUBE]

İzlediğim kadarıyla yaratıcı, teknik, pasör ve mücadeleci bir oyuncu.
    Vedat bora fm de potansiyeli nasil bakayim dedim özellikleri random girilmis ve de santrofor oyuncusu olarak görünüyor orta saha oyuncusu olmasina ragmen.insallah vedatta kaybolup gitmez cünkü genclere malesef ülkemizde cok az deger veriliyor nice cevherler var ülkemizde ama gel görki bir mac kötü oynasinlar tamam medya ve taraftarlardan aldiklari tepki elin yabancisina gösterilmiyor.

Sinan'ın menejeri İstanbul'a davet edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oyuncu alalım ama bir taraftan satalım yada gönderelim. Mc Gregor, Escude, Akgün, U.Boral, Akyüz bu oyuncuların Beşiktaş'ta yeri yok. Dentinho'nun kiralık sözleşmesi gelecek sezon sonu bitiyor diye biliyorum. Eğer öyleyse Dentinho'nun kalmasını isterim. O kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Takımda kalmasında fayda olabilir. Hemen gelir gelmez çabucak etkisi yapmasını istedik. Bide sakatlığı vardı.

Cenk bence Süper Ligin en yetenekli kalecilerinden biri ilk 3te gelir yetenek olarak bana göre. Ama Süper Ligde hiç bi kalecinin yapmayacağı hatalar yapıyor bazen.Sinanda bu tür hatalar izlediğim kadarıyla pek görmedim.

Dentinho'yu adam gibi bi kere bile izleyemedikki Samet yüzünden. Fikir bile oluşamadı kafamızda adam hakkında. Sözleşmesi Ocak ayına kadar.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Tolga, Onur veya Ospina kalemize geçsin isterdim. Sinan da kötü değil; ama Cenk'ten fazlası olduğunu düşünmüyorum. Tek güvencem, Deportivo'dan gelecek olan kaleci antrenörü. O da, gerçekten gelirse.
    Ospina çok iyi bir kaleci değil. Ospina=Cenk=Sinan Bolat.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Ospina çok iyi bir kaleci değil. Ospina=Cenk=Sinan Bolat.
    Ospina'yı bize Cordoba önerdi geçen sene ve benden bile iyi bir kaleci dedi. Ayrıca, milli takım kalesini de koruyor ve çok başarılı kurtarışları var. Tolga veya Onurla kıyaslasan anlarım da, Cenk ve Sinanla eşit seviyede görmen garip geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ospinanın kötü olduğunu ilk defa senden duyuyorum aynı ospinadan mı bassediyoruz acaba?

1 sene Fransa Ligi'ndeki maçlarını izledim arkadaşlar, ben orasından burasından sallayan bir adam değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ospina değilde keşke Sinan Bolat transfer edilse. Tolga'yı çok isterdim ama maalesef olmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Beşiktaş Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar birazdan http://www.amkspor.com 'da!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper haber
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ne Mevlüt'ü ya delirticek bu yönetim bizi. Sivok bile bu adamdan daha fazla gol atar.
    Yerli oyuncunun ülkemizde bu kadar değerli olduğu bir zamanda çok önemli bir transfer bu. Ayrıca kimin hangi takımda ne yapacağı belli olmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yerli oyuncu oneminin giderek artacahi yillar icin bence mukemmel bir hamle. Yanlis dusunuyorsun kardesim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Yerli oyuncunun ülkemizde bu kadar değerli olduğu bir zamanda çok önemli bir transfer bu. Ayrıca kimin hangi takımda ne yapacağı belli olmaz.
    Mevlüt dediğin adam Milli takımda saç baş yolduruyor, bize hiçbir faydası olmaz. Mustafa bu adama bin basar. Yabancı kontenjanı sınırlandırılıyor diye de her önümüze gelen yerliyi almak zorunda değiliz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevlüt Erdinç Beşiktaş için alınabilecek en iyi yerli forvet,çünkü Burak Yılmaz'dan sonra forvet yok koca Türk milletinde.Muhammet Demir ve Cenk Tosun için fahiş fiyatlar ister Antep,onlar pek alınabilecek isimler değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevlüt dediğin adam Milli takımda saç baş yolduruyor, bize hiçbir faydası olmaz. Mustafa bu adama bin basar. Yabancı kontenjanı sınırlandırılıyor diye de her önümüze gelen yerliyi almak zorunda değiliz.
    Rekabet yaratması, kulübede alternatif olarak kalması bile önemli bir şey (sadece bunu düşünürsen)
    FM Gazetesi

sakary Ali Misafir

Mevlüt'ün Beşiktaş adına harika bir transfer olduğunu düşünüyorum. Onu Milli Takım performansıyla değerlendirmek anlamsız olur. Ligte en az 10 gol atacağını düşünüyorum. Hatta Türkiye'ye gelmesini Milli Takımdaki o felaket performansttan da kurtaracağını düşünüyorum. Çok çok iyi bir transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mevlüt iyi transfer olur. Fransa'dan gelen oyuncular genelde başarılı oluyor; Sow, Niang, Nouma gibi. Ayrıca Fransa'daki istatistiklerine Afrikalı bir oyuncu ulaşsaydı, ilah gözüyle bakarlardı adama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mustafa müzmin sakat mustafaya güvenilerek yola çıkılmaz mevlüt bu açıdan iyi olur bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yalniz ben herhangi bir yerde gormedim bu isin asli astari nedir?
    http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut...esiktasta.html

AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mevlüt bahsedilen fiyata alınıyorsa gayet iyi transfer. Türkiye'de bu derecede forvet sıkıntısı yaşanıyorken Beşiktaş'ın yönelebileceği en iyi yerli isimlerden birisi Mevlüt. Fransa'dan gelenlerin genelde temiz performans sergilediği ligimizde Mevlüt de iş yapacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://amkspor.com/2013/06/23/mevlut...esiktasta.html

AMK bu kadar kesin konuşuyorsa,o iş bitmiştir abi,hayırlı olsun.
    Sagol kardesim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mevlüt alınırsa iyi transfer olur. Bide keşke Veysel Sarı ve Serdar Gürler transfer edilse.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mevlütün alınmasını istemem begenmediğim bir forvet onun yerine baska bırı dusunulebilirki kesinlikle bir forvete ıhtıyacımız var.Bu arada Pedro Franco tranferi ne durumda bıtırın artık su trasferi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mehmet Akyüz'den daha iyi bir yedek olur anca. Elimizde patlayacak net.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mevlüt Erdinç'i ben de beğenmiyorum. Onun yerine; Umut Bulut, Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu 3'lüsünden 2'si transfer edilebilir bence.

Mevlüt transferi kesinleşirse bile, bir yerli golcü daha almamız gerektiğini düşünüyorum. Hugo Almeida gideceği için bir de yabancı bir forvet alınabilir. Yaya Sanogo'yu düşünseler keşke. Hem 20 yaşında hem serbest hem de gelişime açık bir isim.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/y...er_127194.html

Mesaj Yetkileri