içinde heyecan yoksa destekleme arkadasım sen bu takımı yıldız oyuncular gelince mi destekliyceksen sadece bekle o zaman zengin baskan gelince desteklersin yada sabret fikret ormana izleme macları fln birkac sene sonra durum düzelince transferler olunca desteklersin yine tabii vicdanın el verirse..
öyle bir taraftar grubu olusmus ki üzülerek izliyorum yıldız oyuncu odaklı tamamen. bu taraftar grubu ileride kulüp araplara satılsın para yagsın yıldız alalım sampiyon olalım diye tutturmaya da baslar üzülerek söylüyorum bunları..
fikret orman dan tam olarak neler yapmasını bekliyorsunuz sihirli degnekle 1 senede düzeltsin mi herseyi?
sponsor acıklandı vodafone ortak toplantı yapıldı belki imzanın 1 ay sonraya atılmasınn sebebi kücük prüzlerdir(olusabilecek diger ayrıntıları da karsılaması icin bastırıyor olabilir kulüp)
teknik drektör konusunuda uefa kararını bekletiyor diye düsünüyorum mutlaka görüstügü secenekler vardır ancak uefa dan ceza alırsak bielsa gibi bi adama sadece türkiye ligi icin dünyanın parasını vermeye gerek duymuyor yönetim bana göre o yüzden bekletiyor. transferlerde bu boyutta bence ceza aldıgımız durumda bütceyi en aza indirgeyecek yönetim ona göre oyuncu secilecektir. transferler konusunda önder özene cok güveniyorum her iki durumdada en iyi tercihleri yapacaktır kulübümüz adına.
bence yönetime şans verin adamlar birseylerle ugrasmaktan kulübün iç işlerine tam anlamlı bakamıyor belli bu.
benim her zaman destegim fikret ormana bana göre efsane olacak..