Sayfa 399 / 480 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449 ... SonSon
11,941 ile 11,970 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Biliç gelirse bu takımdan herşey olur yapacağı kritik transferlerle bizi çeyrek yarı final dahi oynatır.Hırvat milli takımındanda adam getirir diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Seten "Bilic Beşiktaş'a hayırlı olsun" yazdı..

Allahım hadi inşallah..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
    Ne yaptın Mehmet abi Bilic ve Prosinecki he ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Şişmanoğlu'nun da bittiği söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ne yaptın Mehmet abi Bilic ve Prosinecki he ?
    Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl? Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.

Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.

Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl? Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.

Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.

Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez.
    Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?

Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?

Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.
    Hırsını kabul ediyorum, belki de bizim taraftarı görünce bu hırs, 2 katına çıkacak; fakat Schaaf, Bielsa, Tuchel, Favre, Renard gibi bir dünya ismin arasından Bilic tercihi ve kariyeriyle alakalı söylediklerim, benim olaya olumlu yaklaşmamı engelliyor. Umarım, haklı çıkan sen olursun ve bu sözlerden ötürü utandırır beni Bilic, eğer gelirse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha geçen hafta '' Bilic, alternatif isimlerimiz arasında yok '' diyordu. Şimdi de yurt dışına çıkmışlar adamı getirmek için. Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor işte.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bilic onder ozenin tarifine uymuyor schaaf gelcek bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Slaven Bilic Beşiktaş'ta
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Belliydi zaten geleceği boştaydı da.Hayırlı olsun istediği adamlar alınırsa iyi işler yapabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bilic hayirli ugurlu olsun!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Biliç ile Hırvat oyuncuları bekliyorum gayet yetenekli sağlam isimler var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seçimden önce Prosinecki ile hiçbir görüşmemiz yoktur demişti. Geçen gün çıktı alternatiflerimiz arasındaydı dedi. Ardından Bilic içinde alternatiflerimiz arasında yok dedi. Şimdi gitti takımın başına getirdi. Yalanlarından bıktım artık şu adamın.

Ruh olarak tam aradığımız adam ama Lokomotiv Moskova performansı düşündürücü. Hayırlı olsun ne diyelim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Pek içime sindiğini söyleyemem; Schaaflar, Bielsalar, Renardlar, Tucheller konuşulurken. Taraftar yapısına uygun bir kişiliği ve gençlere verdiği önem dışında bana göre, önemli bir artısı yok Bilic tercihinin. Yine de, yerli bir isim gelmesinden iyidir.

İlk yıl yabancı bir ülkeye ve atmosfere geldiği için sabredip sonraki süreçte başarılı olmasını bekleyeceğim. Hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilic harika bir adam,tekrardan Beşiktaş yarışa ortak oldu bence şimdiden.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Klüp kariyerinde başarısı olmayan bir adamı en dikkat çekici zamanda Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirmek çok ilginç oldu ben pek memnuninet duymadım açıkcası çok ilginç oldu pek ümitli değilim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Klüp kariyerinde başarısı olmayan bir adamı en dikkat çekici zamanda Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirmek çok ilginç oldu ben pek memnuninet duymadım açıkcası çok ilginç oldu pek ümitli değilim
    En azından kendini bir kulüp takımında ispat etmek isteyen bir adamla karşı karşıyayız, bekleyip göreceğiz artık.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sempatimin olduğu bir isim. Yararlı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ta önemli işler yapabilir. Hayırlı olsun. Biraz zaman verilmeli kendisine.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

anlaşma kesin mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    En azından kendini bir kulüp takımında ispat etmek isteyen bir adamla karşı karşıyayız, bekleyip göreceğiz artık.
    Valla şu saatte sonra kimsenin kendini ispat etmesini felan çekemez bu taraftar aynı şekilde bende yeter yahu bu kadar konustular herseyı dört dörtlük yapıcaz dediler şuraya bak klüp kariyerinde başarısı olmayan adamı takımın başına getirdiler hey allahımm

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Önder Özen ve Biliç eğer iyi anlaşırlarsa muhteşem bir ikili olacaklardır. Uzun süre de hizmet verebilirler başarılarıyla.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bilic hayırlı olsun.Çok yüksek beklentim yok ama en azından umut var.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartal Bilic'i açıkladı

Beşiktaş, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Yönetimi dün anlaşmaya vardığı Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Siyah-Beyazlı kulübün KAP'a yaptığı açıklama şöyle:
    "Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://twitter.com/cArsi_1982/statu...777664/photo/1

T-shirte dikkat çArşı'nın aradığı adam , tepeden tırnağa.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

https://twitter.com/cArsi_1982/statu...777664/photo/1

T-shirte dikkat çArşı'nın aradığı adam , tepeden tırnağa.
    Yugoslavya gibi Sovyetik bir ülkeden çıkan her vatandaş gibi sol görüşlü olması veyahut o düşünceye ait bir figürü kullanması normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen ya tecrübeli ya gelecek vadeden biri gelecek demişti. Gelecek vadeden seçeneği olmuş oldu böylece. Umarım hayırlı olur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gs ve Bjk maçlarına biraz daha heyecan gelecek gibi.

Bilic ile Bjk taraftarının kimyası tutabilir ama futbol takımı için o kadar emin değilim. Biraz riskli bir seçim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Gs ve Bjk maçlarına biraz daha heyecan gelecek gibi.

Bilic ile Bjk taraftarının kimyası tutabilir ama futbol takımı için o kadar emin değilim. Biraz riskli bir seçim.
    Alınan her oyuncu, her teknik direktör risktir.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri