Biliç gelirse bu takımdan herşey olur yapacağı kritik transferlerle bizi çeyrek yarı final dahi oynatır.Hırvat milli takımındanda adam getirir diye düşünüyorum
Biliç gelirse bu takımdan herşey olur yapacağı kritik transferlerle bizi çeyrek yarı final dahi oynatır.Hırvat milli takımındanda adam getirir diye düşünüyorum
İbrahim Seten "Bilic Beşiktaş'a hayırlı olsun" yazdı..
Allahım hadi inşallah..
Bilic'in, ismi geçen yabancı teknik direktörler içerisinde en zayıf halka olduğunu düşünüyorum. Prosinecki ile eşdeğer bana göre. Schaaf veya Bielsa'dan birisinin gelmesini çok isterim.
Ömer Şişmanoğlu'nun da bittiği söyleniyor.
Prosinecki'nin, Hırvatistan'da Bilic'in yardımcı antrenörü olduğunu biliyor muydun Anıl?Prosinecki, daha sonra Kızılyıldız ve Kayserispor'da hocalık yaptı ve başarısız değildi. Beşiktaş seviyesinde bir hoca olduğunu sanmıyorum, o ayrı.
Bilic ise, milli takımdan sonra çalıştırdığı ilk kulüp takımı Lokomotiv Moskova ile sezonu 9. tamamladı ve o 1 sezonun ardından görevine son verildi.
Kısaca, Bilic bizim aradığımız yabancı teknik direktörler arasında değil bana göre. Kulüp takımı çalıştırmak, milli takım çalıştırmaya benzemez.![]()
Olaya sadece teknik açıdan bakma bence abi. Bilic başarıya son derece aç bir adam müthiş hırslı. Bizim de istediğimiz biraz da bu değil mi zaten ?
Rusya Ligi oyuncu ve teknik adamlar için cidden kıstas alınacak son liglerden. O yüzden Lokomotiv kariyeri çok da önemli değil benim için.
Hırsını kabul ediyorum, belki de bizim taraftarı görünce bu hırs, 2 katına çıkacak; fakat Schaaf, Bielsa, Tuchel, Favre, Renard gibi bir dünya ismin arasından Bilic tercihi ve kariyeriyle alakalı söylediklerim, benim olaya olumlu yaklaşmamı engelliyor. Umarım, haklı çıkan sen olursun ve bu sözlerden ötürü utandırır beni Bilic, eğer gelirse.
Daha geçen hafta '' Bilic, alternatif isimlerimiz arasında yok '' diyordu. Şimdi de yurt dışına çıkmışlar adamı getirmek için. Adam gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor işte.
Canım FEDA olsun sana !
bilic onder ozenin tarifine uymuyor schaaf gelcek bence
Slaven Bilic Beşiktaş'ta
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Belliydi zaten geleceği boştaydı da.Hayırlı olsun istediği adamlar alınırsa iyi işler yapabilir.
Bilic hayirli ugurlu olsun!
Biliç ile Hırvat oyuncuları bekliyorum gayet yetenekli sağlam isimler var.
Seçimden önce Prosinecki ile hiçbir görüşmemiz yoktur demişti. Geçen gün çıktı alternatiflerimiz arasındaydı dedi. Ardından Bilic içinde alternatiflerimiz arasında yok dedi. Şimdi gitti takımın başına getirdi. Yalanlarından bıktım artık şu adamın.
Ruh olarak tam aradığımız adam ama Lokomotiv Moskova performansı düşündürücü. Hayırlı olsun ne diyelim.
Canım FEDA olsun sana !
Pek içime sindiğini söyleyemem; Schaaflar, Bielsalar, Renardlar, Tucheller konuşulurken. Taraftar yapısına uygun bir kişiliği ve gençlere verdiği önem dışında bana göre, önemli bir artısı yok Bilic tercihinin. Yine de, yerli bir isim gelmesinden iyidir.
İlk yıl yabancı bir ülkeye ve atmosfere geldiği için sabredip sonraki süreçte başarılı olmasını bekleyeceğim. Hayırlı olsun.
Bilic harika bir adam,tekrardan Beşiktaş yarışa ortak oldu bence şimdiden.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Klüp kariyerinde başarısı olmayan bir adamı en dikkat çekici zamanda Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirmek çok ilginç oldu ben pek memnuninet duymadım açıkcası çok ilginç oldu pek ümitli değilim![]()
Sempatimin olduğu bir isim. Yararlı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ta önemli işler yapabilir. Hayırlı olsun. Biraz zaman verilmeli kendisine.
anlaşma kesin mi ?
Önder Özen ve Biliç eğer iyi anlaşırlarsa muhteşem bir ikili olacaklardır. Uzun süre de hizmet verebilirler başarılarıyla.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bilic hayırlı olsun.Çok yüksek beklentim yok ama en azından umut var.
So what?
Saike
Kartal Bilic'i açıkladı
![]()
Beşiktaş, Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Beşiktaş Yönetimi dün anlaşmaya vardığı Bilic ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Siyah-Beyazlı kulübün KAP'a yaptığı açıklama şöyle:
"Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda görüşmelere başlanmıştır."
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
https://twitter.com/cArsi_1982/statu...777664/photo/1
T-shirte dikkatçArşı'nın aradığı adam , tepeden tırnağa.
Önder Özen ya tecrübeli ya gelecek vadeden biri gelecek demişti. Gelecek vadeden seçeneği olmuş oldu böylece. Umarım hayırlı olur.
FM Gazetesi
Gs ve Bjk maçlarına biraz daha heyecan gelecek gibi.
Bilic ile Bjk taraftarının kimyası tutabilir ama futbol takımı için o kadar emin değilim. Biraz riskli bir seçim.