Everton ile olan sözleşme sona erdi, şu anda kullanan yok diye biliyorum, ama güzel bir bilgi kaynağı olduğu aşikar
Everton ile olan sözleşme sona erdi, şu anda kullanan yok diye biliyorum, ama güzel bir bilgi kaynağı olduğu aşikar
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bir de veritabanını satın alma gerekliliği zamandan kaynaklanıyor. Oyun bildiğiniz gibi kasım ayında çıkıyor. Transfer sezonu o zamana kadar çoktan bitmiş oluyor. Oyun çıkmadan önce veritabanını kullanmak için satın alıyorlar diye biliyorum.
Aston Villa'nın yaptığı transferleri görmemiştim. Özellikle Bacuna ve Okore, Fm'de dikkat çeken isimler.
17 yaşında 3-5 oyuncu getirsek 22 yaşında Türk vatandaşlığını elde eder. Milli takım için de yararlı olabilir. Fm'de uzun vadede denediğim şeyler bunlar. Özellikle Brezilya gibi oyuncu havuzu büyük olan ülkelerden oyuncuları getiriyorum. Zaten ne kadar iyi oynarsa oynasın kolay kolay milli takıma seçilemiyorlar. Bu dediğimi de Danimarka kulüpleri iyi yapıyor. Nasıl yazılıyor tam bilmiyorum ama Midtjylland ve Nordsjallend, Afrika'dan sürekli oyuncu getiriyorlar. Okore'de olduğu gibi oyuncuları hemen devşiriyorlar.