1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: FM'nin Veritabanını Kullanan Kulüpler

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Everton ile olan sözleşme sona erdi, şu anda kullanan yok diye biliyorum, ama güzel bir bilgi kaynağı olduğu aşikar
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Everton ile olan sözleşme sona erdi, şu anda kullanan yok diye biliyorum, ama güzel bir bilgi kaynağı olduğu aşikar
    Mustafa abi sözleşme olmasa bile sonuçta oyunu açıp göremiyor mu? Veritabanını satın alınca ne gibi avantaj oluyorki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Mustafa abi sözleşme olmasa bile sonuçta oyunu açıp göremiyor mu? Veritabanını satın alınca ne gibi avantaj oluyorki?
    Benim bildiğim veritabanına bağlı özel bir yazılımı var ve bunu kullanıyorlar
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Benim bildiğim veritabanına bağlı özel bir yazılımı var ve bunu kullanıyorlar
    Bir de veritabanını satın alma gerekliliği zamandan kaynaklanıyor. Oyun bildiğiniz gibi kasım ayında çıkıyor. Transfer sezonu o zamana kadar çoktan bitmiş oluyor. Oyun çıkmadan önce veritabanını kullanmak için satın alıyorlar diye biliyorum.

Aston Villa'nın yaptığı transferleri görmemiştim. Özellikle Bacuna ve Okore, Fm'de dikkat çeken isimler.

17 yaşında 3-5 oyuncu getirsek 22 yaşında Türk vatandaşlığını elde eder. Milli takım için de yararlı olabilir. Fm'de uzun vadede denediğim şeyler bunlar. Özellikle Brezilya gibi oyuncu havuzu büyük olan ülkelerden oyuncuları getiriyorum. Zaten ne kadar iyi oynarsa oynasın kolay kolay milli takıma seçilemiyorlar. Bu dediğimi de Danimarka kulüpleri iyi yapıyor. Nasıl yazılıyor tam bilmiyorum ama Midtjylland ve Nordsjallend, Afrika'dan sürekli oyuncu getiriyorlar. Okore'de olduğu gibi oyuncuları hemen devşiriyorlar.

Mesaj Yetkileri