Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
başarılar ben antalyada sistemimi oturtamadım sen başarabilirsin belki
Öncelikle başarılar dilerimBi kaç genç oyuncu tavsiyem olacak, eminim deneyince pişman olmazsın
![]()
Ogenyi Onazi, bonservisi 600k ama profili harika almayı deneyebilirsin, en kötü ihtimal kiralık.
Martin Spelmann, bonservisi 800k larda ama klubü 1.7m ye bırakıyor, savaşçı orta saha arıyorsan birebir.
Nicolas Lopez, genç Uruguaylı, hücumun heryerinde oynayabilecek kapasiteye sahip. Roma'dan koparabilirsen büyük başarı ama hayal değil kesinlikle
Son olarak da kaleye bi isim önericem, Southampton yedeklerde Gazzaniga ismindeki Arjantinli genç, gerçekten klasik bir güney amerika işi kalecidir, alıp geliştirirsen yeni bir Muslera neden olmasın![]()
başarılar hocam
Başarılar kardeşim![]()
Başarılar Hocam![]()
sen açmışsan takip edilir başarılar![]()
bucaspordan efe halil öneririm defans oyuncusu hava toplarındada baya etkili profili o kadar iyi gözükmeyebilir belki ama tam gereken özellikleri var fiyatıda uygun 1.3m 1.7m TL arası alırsın
Başarılar Reşitciğim![]()
![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler; Bana takım iyi gibi geldi çünkü her pozisyonda amca diyebileceğim bir iki adam var ve gençlere yarar sağlayabilecekzaten yönetime küme düşmeyi önleme dedim ki gençleri rahat rahat kullanayım
Onazi için şu anda uğraşıyorum, Spelmann belki sezon ortasında olabilir çünkü kontenjan sınırına takılabilir, N. Lopez ben kulubü için kiralık ikna ettim ama oyuncu istemiyor ki normal ben de Roma'da olsam istemezdim, kaleci için Ndjong (öyle bi şey
) şimdilik iyi yedeği Türk -Hakan- o yüzden belki sonra
ama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Teşekkürler
VE İŞTE TRANSFERLER
Dominique Da Silva
Al-Ahly>>>Antalyaspor 425.000€
Taylan Antalyalı
Bucaspor>>>Antalyaspor 180.000€
Canberk Aydın
Samsunspor>>>Antalyaspor 180.000€
Abdülkerim Bardakçı
Konyaspor>>>Antalyaspor 220.000€
Bard Finne
Brann>>>Antalyaspor 250.000€
Robin Quaison
AIK>>>Antalyaspor 500.000€
Saliou Ciss
Tromso>>>Antalyaspor 475.000€
güzeell finne'nin profil random değil o çocugu fırsatçı oynat kötü oynasada hemen kesme takımdan..çift forvet oyna yanına komple forvet yada makienok var pivot santrfor al pivot destek yap arkana yaslantrde oldugun icin stoper hattını sezer efe halil dehn şeklinde olusturabilirsin thelander var yine stoper sana sol bek bakıyorum ama dişe dokunur iskandinav bulamadım
ooo finne gelmiş yerliler de gayet iyi biraz gelişirse iyi olurlar
tavsiyeim çift fırsatçı oynatma diarra'nın profili bi paylaşı mısın ona göre komple yada pivot oynat ama özelliklerde oynama yap diyecem (:
pivot oynayacak boy ve zıplama gibi özellikleri yok ama komple forvet verip ara pas vermesini en dibe çek pas özelliği falan düşükmüş yada yine fırsatçıda kalsın ama kompleye göre uyarla mesela gezgin oynasın ilerde 2 tane sabit bekleyen oyuncun olmasın diarranın oyun anlaşıyını finneden daha az yapıp orta sahaya gelmesini falan sağlayabilirsin..2 forvtte amaç birni biraz daha destek rollü yapıp savunmayı yarmak
Diarrayı kes demiyrum ona göre oynat finneyi kesme (:
ilk 3 maç zormuş ama 4 puan iyidir![]()
başlangıç fena değil![]()
basarılar kardesim transfer icin önerim thomas drage yası 20 700k bedeli var tavsiye ederim..