Sayfa 402 / 480 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452 ... SonSon
12,031 ile 12,060 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Güzel transfer hayırlı olsun.

Arif , Pedro yattı demiş akşamına transfer açıklanmış
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Franco, Kolombiya U-20 takımında 2009-2011 yılları arasında oynadı. 2011 yılında Toulon Turnuvası ve 2011 Güney Amerika U-20 Şampiyonası'nda forma giydi. Turnuvanın oyuncusu ödülünü kazandı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İnternetteki görüntülerde izlediğime göre iyi bir oyuncu,Önder Özen iyi çalışıyor;hayırlı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım internetten baktığım kadarıyla iyi hızlı hava toplarında iyi ve top kapabilen bir savunmacıya benziyor fakat herşey video ile bitmiyor bir 90 dakikalık maçta anlaşılır kalitesi ama ben önder özenin 5 yıllık ısrar etttiği bir adamdan çok ümitliyim hayırlı uğurlu olsun umarım sivokla sağlam bir 2'li oluştururlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu da yılan hikayesine döndü be arkadaş.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Defansa bayağı bir transfer yapılacak galiba. Önder Özen 2 tane sağ bek almak istiyor. Stoper de geldi. Sol bek de alınacak heralde bir de ön libero. Ömer ile Cenk forvete bayağı derinlik katacak. Mustafa ile birlikte Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünü oluştururlar mı diye düşünmedim değil Ahmet Dursun-İlhan Mansız-Ahmed Hassan üçlüsü de kâfi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sag beke s.chorcia dusunuluyordu, o da gelirse bir sol bek kalicak defans icin. kaleci de tolga gelirse defans kurgusu bastan asagiya degismis olacak. forvetede almeidayi gonderip kolombiya u-20den cordobayi getirirlerse tamamdir

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Cordoba dedin de bu transferde Oscar Cordoba'nın da rolü olduğunu düşünüyorum. Çünkü bayağı büyük kulüpler istiyordu Pedro Franco'yu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sag beke s.chorcia dusunuluyordu, o da gelirse bir sol bek kalicak defans icin. kaleci de tolga gelirse defans kurgusu bastan asagiya degismis olacak. forvetede almeidayi gonderip kolombiya u-20den cordobayi getirirlerse tamamdir

Kariyerimde şuan profili bu şekilde ben ManU'ya almıştım.

As sağ bek şuanda çok sağlam oyuncu kendisi oyunda.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Corchia getirilebilirse çok çok yararlı olur , Ligue 1'in en iyi sağ bekleri ve en gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterildiğini biliyorum.

Acaba maliyeti ne kadar olacak ? (Bonservis / Yıllık)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Franco nun fm Profili var mı?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Franco, Beşiktaş için çok iyi bir transfer, izlediğim kadarıyla çok çabuk bir savunma oyuncusu. Kaleci konusunda ise Sinan Bolat'ın daha yararlı olacağını düşünüyorum uzun vadede. Hem Tolga'nın bonservisini çok istiyor Trabzonspor, o yüzden kaleye Sinan daha iyi olur Beşiktaş için.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Franco nun fm Profili var mı?
    aksama paylasırım profilini güzel bir profili var bana göre hatırladıgım kadarıyla CA sı 116 gibi birsey PA sı 140 oyuncunun..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

yerli bir sagbek takıma sart her mevkiye yabancı olması mümkün degil ancak bence kesinlikle ilk olarak yabancı kontenjanını defansif bir ortasaha ya kullanmalıyız giunti gibi bir adam bulabilirsek hersey düzelir bana kalırsa bu sene bu kadar gol yememizin sebebi defansif bir ortasaha oyuncumuzun olmaması necip cok zayıf kalıyor bu konuda. ilk olarak bu sorunu halletsek transfer de süper olacak..forvete yabancıya gerek yok pektemek var ömer geldi gibi birde cenk yada umutu alabilirsek süper olur almedia varken yabancıya gerek yok almedia giderse alabiliriz bir yabancı..
    kaleyede kesinlikle tolgayı almalıyız bu sekilde takımımız mükemmel olur..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    yerli bir sagbek takıma sart her mevkiye yabancı olması mümkün degil ancak bence kesinlikle ilk olarak yabancı kontenjanını defansif bir ortasaha ya kullanmalıyız giunti gibi bir adam bulabilirsek hersey düzelir bana kalırsa bu sene bu kadar gol yememizin sebebi defansif bir ortasaha oyuncumuzun olmaması necip cok zayıf kalıyor bu konuda. ilk olarak bu sorunu halletsek transfer de süper olacak..forvete yabancıya gerek yok pektemek var ömer geldi gibi birde cenk yada umutu alabilirsek süper olur almedia varken yabancıya gerek yok almedia giderse alabiliriz bir yabancı..
    kaleyede kesinlikle tolgayı almalıyız bu sekilde takımımız mükemmel olur..
    Katılıyorum Ernst varken çok rahatlıyordu bir Fener maçını hatırlıyorum Alex'e nefes aldırmamıştı. O tarz birisi lazım azıcıkta genç olsa tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte pedro franco. Lütfen herkes müdahaleleri izlesin Harika bir stopere benziyor.

[YOUTUBE="JV9c1u6BIKA"]pedro[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maaliyeti ne olmuş bize?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Video da bir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorum Adamda geri pas denen bir anlayış yok. Tek korkum bizim takıma gelince kaleciye pasa alışması.
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    işte pedro franco. Lütfen herkes müdahaleleri izlesin Harika bir stopere benziyor.

[YOUTUBE="JV9c1u6BIKA"]pedro[/YOUTUBE]
    Hocam videoda iyi gibi görünüyor , ancak bu işler video ile olacak gibi değil sizinde çok iyi bildiğiniz gibi , ama İnşallah Beşiktaş'a yararlı olur ve bazı kasaplara forma yüzünü göstermez

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA! Beşiktaş, Pedro Franco'yu Millonarios Kulübü'nden 2 milyon 400 bin Euro karşılığında transfer etti AMKSPOR

Pedro Franco maliyeti..
    Bonservisi: 2.4 milyon euro
    5 yıllık ücreti.. İlk iki sene 750 bin euro.
    Sonraki 3 sene 500 bin euro.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok çok makul fiyat umarım kaliteli bir stoper çıkar.

Profesyonel futbolcu Pedro Franco'nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sozlesme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;

2013-14 sezonu: 750,000 Avro
    2014-15 sezonu: 750,000 Avro
    2015-16 sezonu: 500,000 Avro
    2016-17 sezonu: 500,000 Avro
    2017-18 sezonu: 500,000 Avro

5 senelik maaşı: 3,5 Milyon Avro
    Bonservis: 2,4 Milyon Avro

4.senenin sonunda satıldığını hesap edersek Beşiktaş'a maliyeti 5,4 Milyon Euro olacak ve bu paranın iki katına da satılır bence. Eğer her şey istediğimiz gibi olursa Beşiktaş tarihinin en çok kazandıran transferi olabilir. Son 10 yılda bir Carew bir de McGregor'dan para kazandığımızı düşünürsek helal olsun diyorum. Böyle devam edersek Türkiye'nin Portosu olabiliriz.

Not: Şimdi sadece para hesabı yaptım da şunu da söyleyeyim en az 4 sene defans emin ellerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önder Özen hızlı başladı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Anlamadığım bir olay yaşlı bir oyuncu transfer etmiş gibi sonraki sezonlar maaşı düşüyor En geç 2.sezon sözleşme yenilenir diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper ocal biraz karalamis franco hakkinda

Pedro Franco'nun yer tutuşu ve hakimiyeti, hamle zamanlaması, tekniği elit olabilecek seviyede. Türk olsa 2, Brezilyalı olsa 3 misli ödersin

Pedro Franco'nun atletizmi,çabukluğu vasat; cephede havadan ne kadar iyiyse yan toplarda havadan kötü. Sağ stoperde iyi solda hataya meyilli

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Koskoca 10 yılda 2 adam satabildik hemen Türkiyenin Portosu olduk yapmayın etmeyin ya tam bir Türk halkı; kötüyü yerin dibine, iyiyi göklere, olması gereken birşey olduğunda 10 yılda satılan 2 oyuncudan bassediyoruz abartan bir toplumuz bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben de aynı şeyi düşündüm, ama 2. sezon sonunda transfer olabileceğini düşünüyorum, Avrupa futboluna sıçrama tahtası gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Uzun süredir büyükler böyle transferler yapmıyordu, Galatasaray lı olarak ben bile heyecanlandım, merakla performansını bekliyorum.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    5 senelik maaşı: 3,5 Milyon Avro
    Bonservis: 2,4 Milyon Avro

4.senenin sonunda satıldığını hesap edersek Beşiktaş'a maliyeti 5,4 Milyon Euro olacak ve bu paranın iki katına da satılır bence. Eğer her şey istediğimiz gibi olursa Beşiktaş tarihinin en çok kazandıran transferi olabilir. Son 10 yılda bir Carew bir de McGregor'dan para kazandığımızı düşünürsek helal olsun diyorum. Böyle devam edersek Türkiye'nin Portosu olabiliriz.
    Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Koskoca 10 yılda 2 adam satabildik hemen Türkiyenin Portosu olduk yapmayın etmeyin ya tam bir Türk halkı; kötüyü yerin dibine, iyiyi göklere, olması gereken birşey olduğunda 10 yılda satılan 2 oyuncudan bassediyoruz abartan bir toplumuz bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.
    Hani kendimi sıktım sıktım cevap vermeyeyim diye de biraz düzgün okumak gerekiyor değil mi?Sen en iyisi bir daha oku benim mesajı.

Mesaj Yetkileri