Güzel transfer hayırlı olsun.
Arif , Pedro yattı demiş akşamına transfer açıklanmış![]()
Güzel transfer hayırlı olsun.
Arif , Pedro yattı demiş akşamına transfer açıklanmış![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Franco, Kolombiya U-20 takımında 2009-2011 yılları arasında oynadı. 2011 yılında Toulon Turnuvası ve 2011 Güney Amerika U-20 Şampiyonası'nda forma giydi. Turnuvanın oyuncusu ödülünü kazandı.
İnternetteki görüntülerde izlediğime göre iyi bir oyuncu,Önder Özen iyi çalışıyor;hayırlı olsun
Hadi bakalım internetten baktığım kadarıyla iyi hızlı hava toplarında iyi ve top kapabilen bir savunmacıya benziyor fakat herşey video ile bitmiyor bir 90 dakikalık maçta anlaşılır kalitesi ama ben önder özenin 5 yıllık ısrar etttiği bir adamdan çok ümitliyim hayırlı uğurlu olsun umarım sivokla sağlam bir 2'li oluştururlar.
bu da yılan hikayesine döndü be arkadaş.
Defansa bayağı bir transfer yapılacak galiba. Önder Özen 2 tane sağ bek almak istiyor. Stoper de geldi. Sol bek de alınacak heralde bir de ön libero. Ömer ile Cenk forvete bayağı derinlik katacak. Mustafa ile birlikte Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünü oluştururlar mı diye düşünmedim değilAhmet Dursun-İlhan Mansız-Ahmed Hassan üçlüsü de kâfi.
![]()
sag beke s.chorcia dusunuluyordu, o da gelirse bir sol bek kalicak defans icin. kaleci de tolga gelirse defans kurgusu bastan asagiya degismis olacak. forvetede almeidayi gonderip kolombiya u-20den cordobayi getirirlerse tamamdir![]()
Cordoba dedin de bu transferde Oscar Cordoba'nın da rolü olduğunu düşünüyorum. Çünkü bayağı büyük kulüpler istiyordu Pedro Franco'yu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Corchia getirilebilirse çok çok yararlı olur , Ligue 1'in en iyi sağ bekleri ve en gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterildiğini biliyorum.
Acaba maliyeti ne kadar olacak ? (Bonservis / Yıllık)
Franco nun fm Profili var mı?
Franco, Beşiktaş için çok iyi bir transfer, izlediğim kadarıyla çok çabuk bir savunma oyuncusu. Kaleci konusunda ise Sinan Bolat'ın daha yararlı olacağını düşünüyorum uzun vadede. Hem Tolga'nın bonservisini çok istiyor Trabzonspor, o yüzden kaleye Sinan daha iyi olur Beşiktaş için.
yerli bir sagbek takıma sart her mevkiye yabancı olması mümkün degil ancak bence kesinlikle ilk olarak yabancı kontenjanını defansif bir ortasaha ya kullanmalıyız giunti gibi bir adam bulabilirsek hersey düzelir bana kalırsa bu sene bu kadar gol yememizin sebebi defansif bir ortasaha oyuncumuzun olmaması necip cok zayıf kalıyor bu konuda. ilk olarak bu sorunu halletsek transfer de süper olacak..forvete yabancıya gerek yok pektemek var ömer geldi gibi birde cenk yada umutu alabilirsek süper olur almedia varken yabancıya gerek yok almedia giderse alabiliriz bir yabancı..
kaleyede kesinlikle tolgayı almalıyız bu sekilde takımımız mükemmel olur..
işte pedro franco. Lütfen herkes müdahaleleri izlesinHarika bir stopere benziyor.
[YOUTUBE="JV9c1u6BIKA"]pedro[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Maaliyeti ne olmuş bize?
Video da bir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorumAdamda geri pas denen bir anlayış yok. Tek korkum bizim takıma gelince kaleciye pasa alışması.
FM Gazetesi
SON DAKİKA! Beşiktaş, Pedro Franco'yu Millonarios Kulübü'nden 2 milyon 400 bin Euro karşılığında transfer etti AMKSPOR
Pedro Franco maliyeti..
Bonservisi: 2.4 milyon euro
5 yıllık ücreti.. İlk iki sene 750 bin euro.
Sonraki 3 sene 500 bin euro.
Çok çok makul fiyat umarım kaliteli bir stoper çıkar.
Profesyonel futbolcu Pedro Franco'nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sozlesme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;
2013-14 sezonu: 750,000 Avro
2014-15 sezonu: 750,000 Avro
2015-16 sezonu: 500,000 Avro
2016-17 sezonu: 500,000 Avro
2017-18 sezonu: 500,000 Avro
5 senelik maaşı: 3,5 Milyon Avro
Bonservis: 2,4 Milyon Avro
4.senenin sonunda satıldığını hesap edersek Beşiktaş'a maliyeti 5,4 Milyon Euro olacak ve bu paranın iki katına da satılır bence. Eğer her şey istediğimiz gibi olursa Beşiktaş tarihinin en çok kazandıran transferi olabilir. Son 10 yılda bir Carew bir de McGregor'dan para kazandığımızı düşünürsek helal olsun diyorum. Böyle devam edersek Türkiye'nin Portosu olabiliriz.
Not: Şimdi sadece para hesabı yaptım da şunu da söyleyeyim en az 4 sene defans emin ellerde.
Önder Özen hızlı başladı.
Anlamadığım bir olay yaşlı bir oyuncu transfer etmiş gibi sonraki sezonlar maaşı düşüyorEn geç 2.sezon sözleşme yenilenir diye düşünüyorum.
alper ocal biraz karalamis franco hakkinda
Pedro Franco'nun yer tutuşu ve hakimiyeti, hamle zamanlaması, tekniği elit olabilecek seviyede. Türk olsa 2, Brezilyalı olsa 3 misli ödersin
Pedro Franco'nun atletizmi,çabukluğu vasat; cephede havadan ne kadar iyiyse yan toplarda havadan kötü. Sağ stoperde iyi solda hataya meyilli
Koskoca 10 yılda 2 adam satabildik hemen Türkiyenin Portosu olduk yapmayın etmeyin yatam bir Türk halkı; kötüyü yerin dibine, iyiyi göklere, olması gereken birşey olduğunda 10 yılda satılan 2 oyuncudan bassediyoruz abartan bir toplumuz bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.
Ben de aynı şeyi düşündüm, ama 2. sezon sonunda transfer olabileceğini düşünüyorum, Avrupa futboluna sıçrama tahtası gibi.
Uzun süredir büyükler böyle transferler yapmıyordu, Galatasaray lı olarak ben bile heyecanlandım, merakla performansını bekliyorum.