1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: ah ünal baskan ah

Hybrid View

Question

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Pesin 26 verdi psg adam yine reddetti bu adam isini biliyor ya gs oynayan arkadaslar futbol direktörü falan almakla ugrasmasin ünal baskan isini biliyor.ama öbür takimlarin transfer yapmamasi cok can SIKiyor ama malesef oyunu aldik bir kere sikilsakta oyundan zevk almaya bakmamiz lazim elden gen bir sey yok malesef
    bendede bu transfer olayı bir garip. Rusya liginde diğer takımlar pek transfer falan yapmıyor. portekizde oynadım transferde sıkıntı yok.. acaba yabancı sınırlamasına gore oyunda bir sıkıntımı varki

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by kaiserkaan View Post
    bendede bu transfer olayı bir garip. Rusya liginde diğer takımlar pek transfer falan yapmıyor. portekizde oynadım transferde sıkıntı yok.. acaba yabancı sınırlamasına gore oyunda bir sıkıntımı varki
    Bende öyle sandim extra bir kariyer actim ve yabanci sinirlamasini kaldirdim ayni ben yabanci sinirini düsünerek ve de bursadan aldigim adem cöl isimli amc pozisyonunda süper oynayan adam varken ve de sneijder huzursuzluk cikartinca iyi satayim hem yasida geciyor dedim ve satilik listesine koydum adamlar böyle para veriyorlar bir de pesin ilac gibi gelir o para gercek hayatta verseler sneijdere kusura bakmasin hic kimse ünal baskan satar cünkü futbol bir ticaret olayi ve de satilmicak oyuncuda yoktur.

Mesaj Yetkileri