eski kalan maas borcları olabilir bu fesih bedeli dedikleri sey?
16M transfer bütçesi Adebayoru bitirmek için yeterli sol bek'e de gerek yok Türkiye'nin en iyi sol beki bizde zaten.
Ismaili kastediyorsan eski performansini yakalayamaz gorusundeyim ben.
Sağ ve sol bek şart. Her sene var var var diye çıkıyoruz sezona ama yok yok yok![]()
FM Gazetesi
Türkiye'nin en iyi Türk Sol Bek'i gerçekten bizde: İsmail Köybaşı. Eski performansını yakalar ama bu epey zaman alır. Bu yabancı kuralı ile devam edilecekse İsmail sabırla oynatılmalı diyorum. Sağ bek konusunda Önder Özen de çok rahat fakat bu rahatlığı çözemedim. Veysel Sarı gelse orijin sağ bek değil, Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta oynamış ve dikiş tutturamamış bir oyuncu yani küçük takımın büyük oyuncusu ne yapayım ben o oyuncuyu. Başka gündemde isim yok zaten. Hilbert'e 1.3 Milyon Avro verilmediyse bana göre 700.000 Avro gibi bir ücrete sağ bek bölgesine de oyuncu bulunmalı (genç). Bir de onun bonservisi var tabi. Yani demem o ki sol Bek'ten önce sağ Bek'e önem verilmeli.
he bu arada Kranjar ismi geçiyor Bilic cok istiyormuş.
Yalnız şunu belirteyim Kranjar babasının torpiliyle buralar kadar gelmiş bir oyuncu benim görüşümce.
Hırvatistan ve Totenham gibi takımlarda nasıl oynadıgı yüzlerce kez kendime sordum.
Belki de benim göremediğim bir şey var neden olmasın.
Bence kesinlikle yararlı olamayacaktır şimdiden söylemek istedim.
Yönetimin dikkatli olması lazım.
Ben önceliğin kaleci sonra sağ bek sonra forvet sonra sol bek olduğunu hatta sol beke gerek yok.Gökhan , İsmail , Emre yeterli o bölge için İsmail 5-6 maç içinde toplayacaktır kendini.Kaleye kesin bir takviye şart.Cenk'in yediği saçma sapan gollere izin verilmemeli.Forvette Almeida giderse Dentinho'yu bilmiyoruz açıkcası ne eder ne yapar Adebayor ve Eneramo isimleri geçiyor Eneramo gelmez umarım.
Veli Kavlak + 2 milyon euro karşılığından Tolga Zengin transferi bitmiş deniyor.
Veli'yi bi benmi begeniyorum![]()
Veli bence Türkiye şartlarında en iyi alternatif yedeklerden biri olabilir. Veli'yi vermek yerine biraz daha para verilebilir.
FM Gazetesi
pele96 nickli arkadaşa katılıyorum saha içerisinde sadece koşuyor başka yaptığı birşey yok zaten her önü boş olduğunda o saçma sutlarıda atakları mafediyor.Neyseki son hafta muradına erdi gol attı ama neyseki şanslıyız son haftaydı yoksa gene şutlarına devam edecekti.
FM Gazetesi
Ne yani, gidiyor mu şimdi 'Yerli Gattuso'muz?!
![]()
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti.
Veli + 2 milyon euro çok para. Veli orta saha sıkıntısı çektiğimiz bu dönemde bizim takımda sırıtmadan oynadı. Hem de Ernst gibi bir oyuncudan sonra o bölgede bence gayet de iyiydi. Başlarda ben de hiç beğenmiyordum ancak takıma çok faydalı. O yüzden ben sevindim, bu şekilde alınacaksa Tolga eğer...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tolga Zengin yerine yabancı ancak iyi bir kaleci bulunmalı Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz
Yıldırım Demirören devri bitti. Bir tek kaleci Tolga kalmış gibi Trabzon fazlasını koparmaya çalışıyor. Fatih'in sözleşmesinde ikinci kaleci olma şartı var. Bakalım üç kaleciyi ne yapacaklar.