Sayfa 404 / 480 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454 ... SonSon
12,091 ile 12,120 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ingiliz klubu mcgregora daha dusuk maas teklif etmistir. bjk aradaki farki oderse ayrilirim sarti koyduysa eger bu tutari odemek zorunda kalmis olabilir. FM oyununda da bu tip transferler oluyor, benim basima geldi (:
    Ama maaşla ilgili demiyorki, "fesih bedeli" diyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

eski kalan maas borcları olabilir bu fesih bedeli dedikleri sey?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Tolga o kadar açıklama yapıyor , sadece Fenerbahçe mi ceza almış ? madem inanıyor , nasıl Beşiktaş'ı istiyor , karaktersizmiş demekki.
    Karakterini tartisilacak en son insanlardan biridir Tolga.

Suanki yoneticiler temiz.

Bide Tolga Besiktasi degil Carsi'yi secti

Hem Kazima olan sevgisinden dolayi bide annesinin hasta oldugu surecte Carsi'nin destegi yuzunden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor ciddi ciddi geliyor sanırım.

Bu arada Ersan Gülüm'ü Malaga istiyor.

FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

16M transfer bütçesi Adebayoru bitirmek için yeterli sol bek'e de gerek yok Türkiye'nin en iyi sol beki bizde zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ismaili kastediyorsan eski performansini yakalayamaz gorusundeyim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ ve sol bek şart. Her sene var var var diye çıkıyoruz sezona ama yok yok yok
    FM Gazetesi

Türkiye'nin en iyi Türk Sol Bek'i gerçekten bizde: İsmail Köybaşı. Eski performansını yakalar ama bu epey zaman alır. Bu yabancı kuralı ile devam edilecekse İsmail sabırla oynatılmalı diyorum. Sağ bek konusunda Önder Özen de çok rahat fakat bu rahatlığı çözemedim. Veysel Sarı gelse orijin sağ bek değil, Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta oynamış ve dikiş tutturamamış bir oyuncu yani küçük takımın büyük oyuncusu ne yapayım ben o oyuncuyu. Başka gündemde isim yok zaten. Hilbert'e 1.3 Milyon Avro verilmediyse bana göre 700.000 Avro gibi bir ücrete sağ bek bölgesine de oyuncu bulunmalı (genç). Bir de onun bonservisi var tabi. Yani demem o ki sol Bek'ten önce sağ Bek'e önem verilmeli.

he bu arada Kranjar ismi geçiyor Bilic cok istiyormuş.
    Yalnız şunu belirteyim Kranjar babasının torpiliyle buralar kadar gelmiş bir oyuncu benim görüşümce.
    Hırvatistan ve Totenham gibi takımlarda nasıl oynadıgı yüzlerce kez kendime sordum.
    Belki de benim göremediğim bir şey var neden olmasın.
    Bence kesinlikle yararlı olamayacaktır şimdiden söylemek istedim.
    Yönetimin dikkatli olması lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben önceliğin kaleci sonra sağ bek sonra forvet sonra sol bek olduğunu hatta sol beke gerek yok.Gökhan , İsmail , Emre yeterli o bölge için İsmail 5-6 maç içinde toplayacaktır kendini.Kaleye kesin bir takviye şart.Cenk'in yediği saçma sapan gollere izin verilmemeli.Forvette Almeida giderse Dentinho'yu bilmiyoruz açıkcası ne eder ne yapar Adebayor ve Eneramo isimleri geçiyor Eneramo gelmez umarım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    eski kalan maas borcları olabilir bu fesih bedeli dedikleri sey?
    Transferden pay almış gibi gözüküyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ben önceliğin kaleci sonra sağ bek sonra forvet sonra sol bek olduğunu hatta sol beke gerek yok.Gökhan , İsmail , Emre yeterli o bölge için İsmail 5-6 maç içinde toplayacaktır kendini.Kaleye kesin bir takviye şart.Cenk'in yediği saçma sapan gollere izin verilmemeli.Forvette Almeida giderse Dentinho'yu bilmiyoruz açıkcası ne eder ne yapar Adebayor ve Eneramo isimleri geçiyor Eneramo gelmez umarım.
    kesinlikle transferde önceligimiz kaleci ve defansif bir ortasaha olmalı bunlar sart..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Veli Kavlak + 2 milyon euro karşılığından Tolga Zengin transferi bitmiş deniyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Veli Kavlak + 2 milyon euro karşılığından Tolga Zengin transferi bitmiş deniyor.
    Veli'den de kurtulmuş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Veli'yi bi benmi begeniyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Veli'yi bi benmi begeniyorum
    Sadece koşuyor ve saçma sapan şutlar atıyor.Azmi ve çalışkanlığı iyi ama sadece bunlarla büyük takımda oynayamaz kanaatındeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli bence Türkiye şartlarında en iyi alternatif yedeklerden biri olabilir. Veli'yi vermek yerine biraz daha para verilebilir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

pele96 nickli arkadaşa katılıyorum saha içerisinde sadece koşuyor başka yaptığı birşey yok zaten her önü boş olduğunda o saçma sutlarıda atakları mafediyor.Neyseki son hafta muradına erdi gol attı ama neyseki şanslıyız son haftaydı yoksa gene şutlarına devam edecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    pele96 nickli arkadaşa katılıyorum saha içerisinde sadece koşuyor başka yaptığı birşey yok zaten her önü boş olduğunda o saçma sutlarıda atakları mafediyor.Neyseki son hafta muradına erdi gol attı ama neyseki şanslıyız son haftaydı yoksa gene şutlarına devam edecekti.
    3-4 şutu dışında ben Veli'nin saçmasapan şutunu hatırlamıyorum. Bir ligin başında vardı böyle uzaktan atma çabası, bir de ligin sonlarına doğru birkaç denemesi oldu ve biri de gol oldu.

Söylediğim gibi Veli, çalışkanlığı ile iyi bir yedektir. Kalmasını isterim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne yani, gidiyor mu şimdi 'Yerli Gattuso'muz?!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    3-4 şutu dışında ben Veli'nin saçmasapan şutunu hatırlamıyorum. Bir ligin başında vardı böyle uzaktan atma çabası, bir de ligin sonlarına doğru birkaç denemesi oldu ve biri de gol oldu.

Söylediğim gibi Veli, çalışkanlığı ile iyi bir yedektir. Kalmasını isterim.
    Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.

Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.
    Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.

Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti.
    Bunun kaynağı nedir? Bugün de her yerde, twitlerde vs. Tolga Beşiktaş'ta yazıyorlardı. Yalnız istenen miktarlar ve +1 oyuncu çok bence. 3 milyon euro + Veli fazla yani. Veli + Holosko ya da 3 milyon euro isteseler daha makul olabilirdi. Abartmaya gerek yok bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Veli + 2 milyon euro çok para. Veli orta saha sıkıntısı çektiğimiz bu dönemde bizim takımda sırıtmadan oynadı. Hem de Ernst gibi bir oyuncudan sonra o bölgede bence gayet de iyiydi. Başlarda ben de hiç beğenmiyordum ancak takıma çok faydalı. O yüzden ben sevindim, bu şekilde alınacaksa Tolga eğer...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tolga Zengin yerine yabancı ancak iyi bir kaleci bulunmalı Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.

Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
    Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor
    Özet izleyerek bir oyuncu değerlendirmek çok yanlış olur. Ben Veli sempatizanı biri değilim ama bir çok maçta ortasahada sahanın gizli kahramanı oldu. Ama yetersiz mi? Evet.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Tolga Zengin yerine yabancı ancak iyi bir kaleci bulunmalı Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz
    Tolga eğer Beşiktaş'ın kalecisi olamayacaksa bıraksın futbolu yahu Olurmu öyle şey. Fıstık gibi kaleci.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yıldırım Demirören devri bitti. Bir tek kaleci Tolga kalmış gibi Trabzon fazlasını koparmaya çalışıyor. Fatih'in sözleşmesinde ikinci kaleci olma şartı var. Bakalım üç kaleciyi ne yapacaklar.

Mesaj Yetkileri