yeni kariyeri bekliyoruz o zaman![]()
Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)
Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)
Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)
Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)
yeni kariyeri bekliyoruz o zaman![]()
Geldi ama reddettik. Kolay kolay takım değiştirmem kariyer boyunca. O yüzden takım alırken ince eleyip sık sokurum. Şimdi ingiltere kariyeri açıcam ama takım belli değil biraz hikayeyle giriş yaparız yine o ara gelen tavsiyeler olursa bakarız bir taraftanda kendimiz takım ararız (:
Hocam aslında Ligue 1'de fena olmaz bir St.Etienne kariyeri örneğin
PL ve La Liga'da ise ; Swansea , Reading , QPR , Newcastle , Fulham , Getafe , Levante , Espanyol , Granada , Mallorca , Deportivo gibi takımlar zorlu olabilir![]()
benim tavsiyem en iyisi Premier lig rekabet hiç bitmez , öneri olaraksa sen gençleri sevdiğinden 2.liginden leicester city tavsiyem , iyi gençler var ilk sene bir kaç genç daha takviye edip çıkarsın epl'ye![]()
yeni transferlermizdi (: ama cidden lig çok baydı her sene cl de olmak zevksiz hale getrdi şimdi eski ve yeni halleriylre bebeklerimi paylaşayım (:
Bu kariyerini baştan sona hiçbişey kaçırmadan okudum diğeri de öyle olacak sanırım. İnşallah bu seferki daha uzun sürer![]()
şu ganalı zaten tek başına şampiyon yaparmış
Şimdi gelelim bebeklerin eski-yeni profillerine..
Rasmus Thelander- biz premier lige çıkıcna aldık yani bizde 2 sene içinde bu hale geldi
Emil-kraft-yine premi,er lige çıkınca aldık 2 senede bu hale geldi hatta 1 sene yedekti bu sene oynattık muazzam gelişti ve gelişecektirde
işte benim bebeğim Finne-ilk sezon geldi 3 senede bu ale geldi bu arkadaş..
ve bir başka bebeğim daha Jacob Dehn..yine 3 senedir bizde tam bir tank 3 senede bu hale geldi.
![]()