Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    adamlar düşecekler neredeyse 1 2 tane iyi oyuncu bulup alırsın
    Gerek yok

LİG 17.MAÇ

Son lig maçında gayet iyi oynayıp iyi bir galibiyet aldık. Artık devrenin son maçı Almanya Kupası. Bu kupada da bırakmayı hedefliyodum ama sonuna kadar gitme kararı aldım. Almanya Kupasında rakip Werder Bremen

ALMANYA KUPASI 3.TUR

Hedefimi gerçekleştirme yolunda büyük adım attım.Münihin elenmesinden sonra iyice kafama koydum

Almanya kupasında rakip kolay. Gladbach ve Stuttgart elenirse bizi zorlayacak kimse kalmaz.

Evet arkadaşlar devreyi bu şekilde tamamlıyoruz. Bakalım sezon sonunda hedef koydugum kupayı alabilecek miyim ?

Arkadaşlar transfer yapmayı düşünmüyorum zaten para da yok Para olmadığı için elimdeki oyuncuları elden çıkarmak zorundayım zaman kısıtlı oldugu icin devre arasında transfer yapmayı fazla sevmiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu sezonu bi 6 7 milyon euro bütçeyle kapatmayaa bak almanya kupasını alırsan ligde de şl ye katılırsan başkan iyi para verir 2. sezon

bu sezonu bi 6 7 milyon euro bütçeyle kapatmayaa bak almanya kupasını alırsan ligde de şl ye katılırsan başkan iyi para verir 2. sezon
    Lewandowski 1 gol daha atarsa 6milyon euro nakit para geliyo bi de kagawanın falan aylık taksitleri var sezon sonuna kadar iyi para biriktirmeyi planlıyorum ama maaş konusunda sıkıntımız var :/

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Saldır Lewa Oley

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Saldır Lewa Oley
    4 (haftaymış) sakat
    Last edited by Chakemate : 05.Temmuz.2013 at 15:45

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Ligi bayern domine etmiş erkenden

Uefa'ya gitmen hayırlı olmuş umarım o kupayı kaldırırsın Ligde de üst üste aldığın galibeyetlerle Bayern'i zorlarsın bence

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Ligi bayern domine etmiş erkenden
    Hacı aynen Türkiye ligindeki Galatasaray gibi Ama şu an ligde yakaladım gibi yenildiği hafta boşboşuna berabere kaldım Yavaş yavaş formdan düşmeye başladı. Seneye başkan bütçe ayarlarsa her türlü alırım bayerni

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Uefa'ya gitmen hayırlı olmuş umarım o kupayı kaldırırsın Ligde de üst üste aldığın galibeyetlerle Bayern'i zorlarsın bence
    Ben de öyle düşünüyorum ama UEFA kuraları biraz zorlu geldi

Ligin ikinci yarısına UEFA kurası ile başlıyoruz. İlk Devreye baktıgımız zaman fena bi sezon geçirmedik.Taktiğimi oturttum. Sezon sonunda yapacağım transferlerin hepsini düşündüm (Tabi bütçe gelirse). Almanya Kupasında Çeyrek Final, Ligde 2.lik, Ve UEFA'da da yolumuza devam ediyoruz. Gelin kuralara bakalım

Sevilla Evimizde 2 farklı galibiyet bence bize tur getirir ikinci maçta oyunu orta sahada tıkandırcam çünkü fazla gelemeyeceklerini düşünüyorum.

Sevilla'yı geçtiğimiz takdirde Milan veya Bordeux rakibimiz. Süpriz olmazsa Milan gelir. Biraz dişli bi rakip ama geçersek de Çeyrek finalde daha zayıf rakipler gelecek Bi de Fener Galata derbisi olabilir UEFA da.

Devre arasında bir tane hazırlık maçı düzenledim maç kondisyonunu kaybetmemek için rakibimiz Zenit.

Kalemize şut çekememişler. Yani kaleyi bulan yok Taktiğimde biraz değişikliğe gittim 4 lü defansın hemen önünde 3 oyuncu oynatıyorum ikisi ön libero biri DOK bence çok iyi oluyo defanstaki problem çözülmüş oldu bence bu şekilde.

YILIN OYUNCUSU MESSİ SEÇİLDİ.

Sakin bir hazırlık dönemi geçirdik artık lig başladı

LİG 18.MAÇ

İlkay sakattı ve Sow da milli takımda olduğu için onlar oynamadılar. Ama harika bi başlangıç yaptık bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik.Schmelzer'in golü jeneriklik

LİG 19.MAÇ

Hiç haketmediğimiz bi beraberlik açıkçası tam da Bayern Münih'in yenildiği hafta olacak iş değil

LİG 20.MAÇ

Bi an ligin sonuncu takımına yenileceğim için bayağı korktum Allah'tan Bender sahneye çıktı

LİG 21.MAÇ

Rahat bi maç oldu. 2.yarı maçı rölantiye alıp oyuncuların yorulmamasını sağladım.

ŞİMDİ GİRİP UEFA MAÇLARINI YAPCAM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bender gol krallığına oynayacak biraz daha zorlasa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4 lü savunma önünde 3 lü defansif orta saha geriye hücum için 3 oyuncu kalır ki bu çok yetersiz kalır önde basamazsın..skoru aldığın yada çok ağır şekilde rakip favori barça vs oynuyorsan o şekil oyna kontra falan dernersin anlarımda lig ve dengin takımlara karşı hele hele signal idunada avrupa maçlarında tur geçmek istiyorsan biraz daha cesur ol..takım geriye dşerse çıkartamayabilirsin o taktikle defansif sorun yaşıyosan savunmayı 5le benim gibi 3 stoper 2 ofansif bek temiz

bender gol krallığına oynayacak biraz daha zorlasa
    2 ön libero oynatıyorum ikisi de harika sürekli gol atıyolar ama gonalons biraz düştü formdan :/

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    4 lü savunma önünde 3 lü defansif orta saha geriye hücum için 3 oyuncu kalır ki bu çok yetersiz kalır önde basamazsın..skoru aldığın yada çok ağır şekilde rakip favori barça vs oynuyorsan o şekil oyna kontra falan dernersin anlarımda lig ve dengin takımlara karşı hele hele signal idunada avrupa maçlarında tur geçmek istiyorsan biraz daha cesur ol..takım geriye dşerse çıkartamayabilirsin o taktikle defansif sorun yaşıyosan savunmayı 5le benim gibi 3 stoper 2 ofansif bek temiz
    Yok yanlış anlamışsın 4 lü defans önünde 2 tane ön libero var. Burası böyle duruyo kendi evimdeki maçlarda ilkay ve nuriyi ortasahanın ortasına koyuyorum deplasmanda iki ön liberonun arasına ama dmc oynatmıyorum yine oyun kurucu olarak oynuyolar gayet verim aldım sonuçlar da iyi yani Defansı geriye yaslıyorum zorlanıyolar gol bulmada. Ben de kontra oynadığım için zataen 3-4 atıyorum genelde

UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖN ELEME 1.MAÇ

Bu kadar şut çektiğimiz bi maçı daha hatırlamıyorum pert oldular resmen 3 top da direkten döndü bu da kanıtı.

DİĞER SONUÇLAR

LİG 22.MAÇ

Ligde bir alt sıramıza bulunana Stuttgart'a 3 fark attık. Sow hat-trick yaptı İlk yarı geriye düştük devre arasında bol gaz verdim hepsi motive oldu ateşlendiler ve sonuç ortada

UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖNELEME 2.MAÇ

İlk golü biz attık ama yenildik Yediğimiz 3 gol de kornerdendi dikkatimi çeken tek şey bu. Zaten orta falan açamadılar istediğim gibi oyunu kitledim sadece kornerler olmasa

DİĞER SONUÇLAR

İKİNCİ ELEME TURU EŞLEŞMELER

ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇLAR

LİG VERİLERİ

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

biri gomezi durdursun ajax galatasaraya fena çarpmış

biri gomezi durdursun ajax galatasaraya fena çarpmış
    Gomezi alacam seneye adsfasdf Ajaxa ben de şaşırdım

LİG 23.MAÇ

ALMANYA KUPASI ÇEYREK FİNAL

Bu kupayı almak istiyodum ama fazla da önemsemiyodum o yüzden hücum hattımı tamamen dinlendirdim defans ve ortasahayı da sadece ilk yarı oynattım.

Elendik İyi oldu ya aslında UEFA ve lige asılırsam ikisini de alabilirim çünkü. Bayernin puan kaybetmesi ve bizim Bayerni deplasmanda yenmemeiz gerekecek bakalım artık Bu arada ceza yedik diğer maçı tribünden izliycez

LİG 24.MAÇ

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ajax resmen tecavüz etmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Skorlar düzelmeye başlamış..iyi skor takım uyumunu artırır..uyum artarsa oyuncular dediklerini daha rahat yaparlar..tüm mesele takım olabilmekte.dayanıklı ve takım ruhu olan oyunculardan kurulu bir ekipsen birde uyumun tavan yaparsa sırtın yere gelmez

Almanya kupasından elenmeseydin keşke. Güzel galibiyetler almışsın dediğim gibi ama bayern'i pek zorlayamamışsın . Sevilla'yı elemen güzel olmuş. En azından Uefa'da ilerlemeye devam

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Ajax resmen tecavüz etmiş
    Aynen öyle yapmış kardeşim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Skorlar düzelmeye başlamış..iyi skor takım uyumunu artırır..uyum artarsa oyuncular dediklerini daha rahat yaparlar..tüm mesele takım olabilmekte.dayanıklı ve takım ruhu olan oyunculardan kurulu bir ekipsen birde uyumun tavan yaparsa sırtın yere gelmez
    Uyum %85 ti en son yani o civarlardaydı. Bu kadroyla yapabileceklerimi zorlamaya çalışıyorum seneye iyi transfer hedefleri koydum inşallah başkan destek çıkarsa bi 40 milyon euro civarı taksit taksit halledicem

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Almanya kupasından elenmeseydin keşke. Güzel galibiyetler almışsın dediğim gibi ama bayern'i pek zorlayamamışsın . Sevilla'yı elemen güzel olmuş. En azından Uefa'da ilerlemeye devam
    Ben de isterdim gitmeyi ama olmadı işte oyuncuları uefa için dinlendirdim öye oldu Ya olum bayerni şişirmişler yok öyle bi takım ya Ama Madrid iteledi Şampiyonlar liginde içimin buzları eridi UEFA da ortalığı yakıp geçtim emin ol

UEFA 2.ÖNELEME 1.MAÇ

UEFA 2.ÖNELEME 2.MAÇ

Yeni Regenim

Emin adımlarla ilerliyoruz !!!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gayet güzel ligde hiç kayıp yapmaman lazım,başarılar.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Gayet güzel ligde hiç kayıp yapmaman lazım,başarılar.
    Bakalım artık Bayern hiç puan kaybetmiyor şampiyonluk zor gibi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

AL de ajax gelir inşallah

AL de ajax gelir inşallah
    Tottenham dışında kim gelirse gelsin

Evet arkadaşlar bugün bayağı ilerledim ve bi kaç maç dışında işler yolundaydı.

LİG 25.MAÇ

UEFA EŞLEŞMELERİ

Eşleşmelerimiz güzel bence finalde Arsenal ile oynarız. Arsenali de nasıl yeneceğimi biliyorum kupa bizim beyler

LİG 26.MAÇ

UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ

Kolay lokma değillermiş onu gördüm. 2maçta daha iyi hazırlanacağıma eminim. Oyunu nerden urduklarını nasıl gole geldiklerini anladım.

LİG 27.MAÇ

Şampiyonluk çok zor ama 3.olmak da zor. Sezonu 2.olarak bitiririz büyük ihtimalle

UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ

İlk golü yedik ama yılmadık 2.yarı oyunda değişiklikler yapıp maçı almasını bildik.

LİG 28.MAÇ

Kadroyu dinlendirdim biraz. Ama çok feciydi ağzımı açtım gözümü yumdum iyi kurtardık bu kadarla

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iki alman güzel olmuş yarı finalde

iki alman güzel olmuş yarı finalde
    Güzel olmuş ama bu takımı hakikaten çözemedim finale rahat çkarız inşallah zorlanmadan

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

A.L'yi alman lazım

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri