LİG 17.MAÇ
Son lig maçında gayet iyi oynayıp iyi bir galibiyet aldık. Artık devrenin son maçı Almanya Kupası. Bu kupada da bırakmayı hedefliyodum ama sonuna kadar gitme kararı aldım. Almanya Kupasında rakip Werder Bremen
ALMANYA KUPASI 3.TUR
Hedefimi gerçekleştirme yolunda büyük adım attım.Münihin elenmesinden sonra iyice kafama koydum![]()
Almanya kupasında rakip kolay. Gladbach ve Stuttgart elenirse bizi zorlayacak kimse kalmaz.
Evet arkadaşlar devreyi bu şekilde tamamlıyoruz. Bakalım sezon sonunda hedef koydugum kupayı alabilecek miyim ?
Arkadaşlar transfer yapmayı düşünmüyorum zaten para da yok![]()
Para olmadığı için elimdeki oyuncuları elden çıkarmak zorundayım zaman kısıtlı oldugu icin devre arasında transfer yapmayı fazla sevmiyorum.
bu sezonu bi 6 7 milyon euro bütçeyle kapatmayaa bak almanya kupasını alırsan ligde de şl ye katılırsan başkan iyi para verir 2. sezon![]()
Saldır Lewa Oley![]()
Ligi bayern domine etmiş erkenden![]()
Uefa'ya gitmen hayırlı olmuş umarım o kupayı kaldırırsınLigde de üst üste aldığın galibeyetlerle Bayern'i zorlarsın bence
![]()
Hacı aynen Türkiye ligindeki Galatasaray gibiAma şu an ligde yakaladım gibi yenildiği hafta boşboşuna berabere kaldım
![]()
Yavaş yavaş formdan düşmeye başladı. Seneye başkan bütçe ayarlarsa her türlü alırım bayerni
![]()
Ben de öyle düşünüyorum ama UEFA kuraları biraz zorlu geldi![]()
Ligin ikinci yarısına UEFA kurası ile başlıyoruz. İlk Devreye baktıgımız zaman fena bi sezon geçirmedik.Taktiğimi oturttum. Sezon sonunda yapacağım transferlerin hepsini düşündüm (Tabi bütçe gelirse). Almanya Kupasında Çeyrek Final, Ligde 2.lik, Ve UEFA'da da yolumuza devam ediyoruz. Gelin kuralara bakalım
SevillaEvimizde 2 farklı galibiyet bence bize tur getirir ikinci maçta oyunu orta sahada tıkandırcam çünkü fazla gelemeyeceklerini düşünüyorum.
Sevilla'yı geçtiğimiz takdirde Milan veya Bordeux rakibimiz. Süpriz olmazsa Milan gelir. Biraz dişli bi rakip ama geçersek de Çeyrek finalde daha zayıf rakipler gelecekBi de Fener Galata derbisi olabilir UEFA da.
Devre arasında bir tane hazırlık maçı düzenledim maç kondisyonunu kaybetmemek için rakibimiz Zenit.
Kalemize şut çekememişler. Yani kaleyi bulan yokTaktiğimde biraz değişikliğe gittim 4 lü defansın hemen önünde 3 oyuncu oynatıyorum ikisi ön libero biri DOK bence çok iyi oluyo defanstaki problem çözülmüş oldu bence bu şekilde.
YILIN OYUNCUSU MESSİ SEÇİLDİ.
Sakin bir hazırlık dönemi geçirdik artık lig başladı
LİG 18.MAÇ
İlkay sakattı ve Sow da milli takımda olduğu için onlar oynamadılar. Ama harika bi başlangıç yaptık bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik.Schmelzer'in golü jeneriklik
LİG 19.MAÇ
Hiç haketmediğimiz bi beraberlik açıkçası tam da Bayern Münih'in yenildiği hafta olacak iş değil
LİG 20.MAÇ
Bi an ligin sonuncu takımına yenileceğim için bayağı korktumAllah'tan Bender sahneye çıktı
LİG 21.MAÇ
Rahat bi maç oldu. 2.yarı maçı rölantiye alıp oyuncuların yorulmamasını sağladım.
ŞİMDİ GİRİP UEFA MAÇLARINI YAPCAMALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
bender gol krallığına oynayacak biraz daha zorlasa![]()
4 lü savunma önünde 3 lü defansif orta saha geriye hücum için 3 oyuncu kalır ki bu çok yetersiz kalır önde basamazsın..skoru aldığın yada çok ağır şekilde rakip favori barça vs oynuyorsan o şekil oyna kontra falan dernersin anlarımda lig ve dengin takımlara karşı hele hele signal idunada avrupa maçlarında tur geçmek istiyorsan biraz daha cesur ol..takım geriye dşerse çıkartamayabilirsin o taktikledefansif sorun yaşıyosan savunmayı 5le benim gibi 3 stoper 2 ofansif bek temiz
2 ön libero oynatıyorum ikisi de harika sürekli gol atıyolar ama gonalons biraz düştü formdan :/
Yok yanlış anlamışsın4 lü defans önünde 2 tane ön libero var. Burası böyle duruyo kendi evimdeki maçlarda ilkay ve nuriyi ortasahanın ortasına koyuyorum deplasmanda iki ön liberonun arasına ama dmc oynatmıyorum yine oyun kurucu olarak oynuyolar gayet verim aldım sonuçlar da iyi yani
Defansı geriye yaslıyorum zorlanıyolar gol bulmada. Ben de kontra oynadığım için zataen 3-4 atıyorum genelde
![]()
UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖN ELEME 1.MAÇ
Bu kadar şut çektiğimiz bi maçı daha hatırlamıyorum pert oldular resmen3 top da direkten döndü bu da kanıtı.
DİĞER SONUÇLAR
LİG 22.MAÇ
Ligde bir alt sıramıza bulunana Stuttgart'a 3 fark attık. Sow hat-trick yaptıİlk yarı geriye düştük devre arasında bol gaz verdim hepsi motive oldu ateşlendiler ve sonuç ortada
UEFA KUPASI BİRİNCİ ÖNELEME 2.MAÇ
İlk golü biz attık ama yenildikYediğimiz 3 gol de kornerdendi dikkatimi çeken tek şey bu. Zaten orta falan açamadılar istediğim gibi oyunu kitledim sadece kornerler olmasa
![]()
DİĞER SONUÇLAR
İKİNCİ ELEME TURU EŞLEŞMELER
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇLAR
LİG VERİLERİ
![]()
biri gomezi durdursunajax galatasaraya fena çarpmış
LİG 23.MAÇ
ALMANYA KUPASI ÇEYREK FİNAL
Bu kupayı almak istiyodum ama fazla da önemsemiyodum o yüzden hücum hattımı tamamen dinlendirdim defans ve ortasahayı da sadece ilk yarı oynattım.
Elendikİyi oldu ya aslında UEFA ve lige asılırsam ikisini de alabilirim çünkü. Bayernin puan kaybetmesi ve bizim Bayerni deplasmanda yenmemeiz gerekecek bakalım artık
Bu arada ceza yedik diğer maçı tribünden izliycez
![]()
LİG 24.MAÇ
![]()
Ajax resmen tecavüz etmiş
Skorlar düzelmeye başlamış..iyi skor takım uyumunu artırır..uyum artarsa oyuncular dediklerini daha rahat yaparlar..tüm mesele takım olabilmekte.dayanıklı ve takım ruhu olan oyunculardan kurulu bir ekipsen birde uyumun tavan yaparsa sırtın yere gelmez![]()
Almanya kupasından elenmeseydin keşke. Güzel galibiyetler almışsın dediğim gibi ama bayern'i pek zorlayamamışsın. Sevilla'yı elemen güzel olmuş. En azından Uefa'da ilerlemeye devam
![]()
Aynen öyle yapmış kardeşim![]()
![]()
Uyum %85 ti en son yani o civarlardaydı. Bu kadroyla yapabileceklerimi zorlamaya çalışıyorum seneye iyi transfer hedefleri koydum inşallah başkan destek çıkarsa bi 40 milyon euro civarı taksit taksit halledicem
Ben de isterdim gitmeyi ama olmadı işte oyuncuları uefa için dinlendirdim öye olduYa olum bayerni şişirmişler yok öyle bi takım ya
Ama Madrid iteledi Şampiyonlar liginde içimin buzları eridi
![]()
UEFA da ortalığı yakıp geçtim emin ol
![]()
![]()
UEFA 2.ÖNELEME 1.MAÇ
UEFA 2.ÖNELEME 2.MAÇ
Yeni Regenim
Emin adımlarla ilerliyoruz !!!
Gayet güzel ligde hiç kayıp yapmaman lazım,başarılar.![]()
AL de ajax gelir inşallah![]()
Evet arkadaşlar bugün bayağı ilerledim ve bi kaç maç dışında işler yolundaydı.
LİG 25.MAÇ
UEFA EŞLEŞMELERİ
Eşleşmelerimiz güzel bence finalde Arsenal ile oynarız. Arsenali de nasıl yeneceğimi biliyorum kupa bizim beyler
LİG 26.MAÇ
UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
Kolay lokma değillermiş onu gördüm. 2maçta daha iyi hazırlanacağıma eminim. Oyunu nerden urduklarını nasıl gole geldiklerini anladım.
LİG 27.MAÇ
Şampiyonluk çok zor ama 3.olmak da zor. Sezonu 2.olarak bitiririz büyük ihtimalle
UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ
İlk golü yedik ama yılmadık 2.yarı oyunda değişiklikler yapıp maçı almasını bildik.
LİG 28.MAÇ
Kadroyu dinlendirdim biraz. Ama çok feciydi ağzımı açtım gözümü yumdum iyi kurtardık bu kadarla![]()
iki alman güzel olmuş yarı finalde
A.L'yi alman lazım![]()