TAKTİK
Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu Birinci Ayak
[CENTER]Çok keyifsiz zevksiz bir maçtı. Neyseki erkenden bir gol bulduk. Troure'yi beğendim. Beklediğim gibi çıktı. Hemen çaktı bir tane golDeplasmanda yenmek iyi bir başarı. Daha çok sevindiğim ise gol yememek.
Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu İkinci Ayak
4-0 'lık net bir galibiyet aldık. 1-0'lık kötü bir oyundan gelen galibiyetten korkmuştum kötü transferler yaptım diye ama deplasmanda olmamız bizi etkilemiş. Bir de hazırlık maçından çıkmıştık ve kondisyonlarımız düşüktü. Artık nasıl bir kafada yardımcı antrenörüm varsa..
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu Birinci Ayak
Güzel, rahat bir maçtı. En sevindiğim olay 3 maçtır gol yemememiz. Kornerde Diego Angelo'nun golü çok rahatlatıcı oldu .
Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu İkinci Ayak
De
Kader Troure yine gol attı. Gol yemedik. Bu takımlar güçsüz takım olsalar da gol yememekten keyif alan bir adamımSonuçta gol yemezseniz maç en azından berabere biter
1.Hafta Eskişehirspor-Fenerbahçe
Çok şaçma bir penaltıdan gol yedik. Fenerbahçe karşısında kendi evimde böyle bir penaltıdan gol yiyerek geriye düşmek çok zorluydu. Maçta büyük bir topa sahip olma üstünlüğümüz vardı. İlk yarının sonuna kadar böyle gittik.
İkinci yarı ise 70.Dakikaya kadar tehlikeli bir atakta bulunamadık. Sonrasında düşündüm. Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorsam değişik şeyler denemeliydim. Servet Çetin'i tek defans yaptım. Ofansif beke Cale ve Akaminkoyu geçirdim. Defansif ortasahaya ayağına daha hakim olan Diego Angelo'yu koydum.
Elton'u çıkardım ve 3. forvet olarak Nihuyu oyuna soktum. Nihua'ya pivot stranfor görevi verdim.
Valla Nihua da sağolsun yüzümü kara çıkarmadı. 87'de çaktı kafayı. 1-1'lik sonuca bile çok sevinecekken son dakikalarda oyunun biteceği zamanlarda uzaktan şutları nadire indirdiğim Alper Potuk 20 metreden muhteşem bir gol attı
Böylece ilk büyük galibiyetimi elde etmiş oldum .

Deplasmanda yenmek iyi bir başarı. Daha çok sevindiğim ise gol yememek. 

Sonuçta gol yemezseniz maç en azından berabere biter