Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Eskişehirle Hedef Şampiyonluk

Default Eskişehirle Hedef Şampiyonluk

ESKİŞEHİRSPOR

Logomuz

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI

Mesut Hoşcan

İlk senemde şampiyonluk, ikinci senemde de uefa kupasını alma hedefindeyim. Bakalım bunları gerçekleştirebilecek miyim ? Biraz kendimi zorlayarak oyundan daha fazla keyif almayı planlıyorum.

Kariyer Kurallarını Okudum Kabul Ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Başarılar hocam

Başarılar iyi bi takım seçmişsin bence ama Gençlerbirliği olsan daha başarılı olurdun

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hedefler büyük Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hedeflerine 2 yıl içinde değilde 4-5 yıl içinde ulaşabileceğini düşünüyorum hocam , başarılar takipte olacağım..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Sağolun teşekkürler

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar dilerim
    Sağol,Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by oguuz9 View Post
    Başarılar
    Sağolasın

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim dostum

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Başarılar iyi bi takım seçmişsin bence ama Gençlerbirliği olsan daha başarılı olurdun
    Sağol, Gençlerbirliğinin kadrosu daha iyi bir de Sivas'ın. Aynen daha başarılı olurdum herhalde

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hedefler büyük Başarılar
    Aynen, hedefler büyük bakalım altında mı ezileceğim yoksa başaracak mıyım

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hedeflerine 2 yıl içinde değilde 4-5 yıl içinde ulaşabileceğini düşünüyorum hocam , başarılar takipte olacağım..

2 yıl içinde şampiyon mu olamam yoksa Uefa'yı mı alamam ? Sağolasın takip edeceğine çok sevindim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Sağol, iyi dileklerin için teşekkürler

GİDENLER

Takımdan çok fazla maaş alan futbolcular takımımda olmamalıydı. Kimisi haftalık 5 bin 7 bin euroya oynarken Kamara, Dede,Tello gibi 20-25'e oynayan yabancı futbolcuları gönderme kararı aldım. Bu takım içi dengeleri bozardı ve bunu yapmak zorundaydım. Hem Dede ve Tello'nun yaşı geçmişti artık... Zaten kulüp 53 bin euro transfer bütçesi verdi. Kendi takımımı oluşturabilmem için bir kaynak yaratmalıydım.

Diomansy Kamara

Swansea takımına 2.5 milyon euroya transfer oldu.

Dede

Çok şaşırdığım bir transfer gerçekleşti ve kendisi Galatasaray'a imza attı. 100 bin euro bonservis bedeli.

Rodrigo Tello

500 bin euro karşılığında Gençlerbirliği'ne uğurladık kendisini

Ve Müthiş Bir Kar

FATİH AYDIN

Potansiyelsiz, iğrenç bir futbolcuyu da kiralarak üç bin beş bin maaştan kurtardım. Bütün maaşı Çankırıspor tarafından ödenecektir.

12. Default

Başarılar hocam

GELENLER

Hvroje Cale

Trabzonspor'dan da tanıdığımız Cale, artık Eskişehirspor formasını giyecek. Takıma bonservissiz katıldı. Dede'den ayrılan boşluğu doldurabileceğine inanıyorum. Umarım beni yanıltmaz.

Lig standartlarında bir bekin sahip olduğu bir profil. Ne iyi ne kötü

Kader Troure

Eskişehirspor'a imza atarken. Nasıl da iddialı. Ligin golcüsü olacağım der gibi bakıyor.

33 yaşında olmasına rağmen mükemmel bir hıza sahip. Kendisini Eskişehir'e getiren en büyük neden buydu zaten. Baş antrönürüm yarım yıldız vermesine rağmen gittim aldım. Evet 2.5 B değeri olabilir. Ama bu adam iş yapacak. Bonservissiz dahil olmuştur takımımıza.

Badr El Kaddouri

31 Ocak 1981'de dünyaya gelmiş. Dynomo Kiev'de oynamış kariyerli bir futbolcu.

Bana göre kanat özellikleri daha ağır basan bir futbolcu ama defansif ortasaha olarak oynamayı tercih ediyor. Biraz garipsedim bu durumu. Her neyse gene pintiliğim tuttu ve bonservissiz aldım

Steven Mouyokolo

24 Ocak 1987'de doğmuş. Bir dönem Wolves forması giymiş bir futbolcu.

İyi futbolcu iyi. Defansta bir isme daha ihtiyacımız vardı. O eksiğimizi giderdi. Evet, yine bonservissiz

Mickael Tavares

25 Ekim 1982'de doğmuş. Zaman zaman Senegal milli takımında oynamış, oynamakta olan bir futbolcu.

Middlesbrough, Fulham gibi güçlü takımların formasını giymiş. Bonservissiz aldım yine. İyi bir yedek saıylır.

Elton

Daha 22 yaşında yağız bir delikanlı. İnternacional'dan aldım. Bakalım hayırlısı.

22 yaşında gelişime açık diye düşündüm ve 675 B transfer ücreti ödedim. İyi bir defansif ortasaha çok maç kazandırabilir. Parama kıymama değecek mi göreceğiz.

Leo İtaperuna

Fc Sion'da forma giyen başka bir genç. Kendisinden umutluyum.

Çok çok hızlı bir oyuncu. Kader Troure tutmazsa diye bunu aldım. Çünkü onun ne yapacağı belli olmaz ve hızlı oyuncu candır. Başlarda gelmiyordu özel görüşme yapa yapa ikna ettim. 275 B transfer ücretiyle kulübünden aldım.

VİCTOR ANDRADE İSE 2014 yılında takımımıza katılacak. 450 B bonservis ücreti ödedim.

Quote Originally Posted by littlepsycho View Post
    Başarılar hocam
    Sağol çok teşekkür ederim dostum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar transferleri fazla bilmiyorum ama iyidir herhalde

Eskişehire uygun transferler En beceremediğim şeyi yapmışsın, bonservissiz oyuncu alma

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dürüst olmak gerkirse transferlerin daha iyi olabilirdi. Zira Trde yabanci konusu sıkıntılı bir durum dikkatli olmak lazım bonservissiz yerine taksitle ve kelepir birçok sağlam oyuncu bulabilirdin ama umarım maya tutar ve faydalanabilirsin

Dürüst olmak gerkirse transferlerin daha iyi olabilirdi. Zira Trde yabanci konusu sıkıntılı bir durum dikkatli olmak lazım bonservissiz yerine taksitle ve kelepir birçok sağlam oyuncu bulabilirdin ama umarım maya tutar ve faydalanabilirsin
    Herkes senin gibi genç avcısı olamıyo

Nesil
    2012

[B]Başarılar , Fenerbahçe 'den sezer'i falan kirala istersen Ofansif orta saha da sırıtmıyor , yaptığın transferler pek iç açıcı değil ama vardır mutlaka bir düşüncen , muhtemelen finansı açmaya çalışıyosun

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

bana göre Süper ligde en iyi sol bek dede 1-2 sene idare eder onun yerini başka bir gençle doldurabilirdin

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Başarılar transferleri fazla bilmiyorum ama iyidir herhalde
    Evet ben de pek bilmiyorum aslında Bakalım kısmet bu işler
    ,
    Eskişehire uygun transferler En beceremediğim şeyi yapmışsın, bonservissiz oyuncu alma
    Benim en çok sevdiğim olay bonservissiz oyuncu almak bu oyunda

Ben de böyle bir yorum bekliyordum . Türk oyuncular için çok fazla bonservis istiyorlar ve bonservisi olmayan iyi Türk oyuncu yok. Yok yani yapacak bişey yok. Ama Eskişehir'de iyi Türk oyuncular var. Alper Potuk, Necati Ateş, Servet Çetin, Veysel Sarı, Erkan Zengin, Özgür Çek gibi oyunculara güveniyorum

Ayrıca ayrıntılı olarak inceleyip yapıcı bir yorum yaptığın için teşekkürler

Herkes senin gibi genç avcısı olamıyo
    Victor Andreande var Victor Andreande Daha 16 yaşında

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    [B]Başarılar , Fenerbahçe 'den sezer'i falan kirala istersen Ofansif orta saha da sırıtmıyor , yaptığın transferler pek iç açıcı değil ama vardır mutlaka bir düşüncen , muhtemelen finansı açmaya çalışıyosun
    Kiralayamıyorum çünkü 5 kuruş param kalmadı Daha önce hiç oynamadığım için de güvenemedim. Valla finansı da açamadık harcadım parayı transferlere Kötü gibi görünebilir ama aslında uzun uzun araştırdım. Belli bir başarıya ulaşırım diye düşünüyorum

Quote Originally Posted by Ed2Ochao View Post
    bana göre Süper ligde en iyi sol bek dede 1-2 sene idare eder onun yerini başka bir gençle doldurabilirdin
    En iyi diyorsun ? Çok maaş alıyordu çok 34 yaşında. Bilemedim Her neyse giden gitti Cale de iyidir

Maçlara başladıysan paylaş azıcık

TAKTİK

Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu Birinci Ayak

[CENTER]Çok keyifsiz zevksiz bir maçtı. Neyseki erkenden bir gol bulduk. Troure'yi beğendim. Beklediğim gibi çıktı. Hemen çaktı bir tane gol Deplasmanda yenmek iyi bir başarı. Daha çok sevindiğim ise gol yememek.

Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu İkinci Ayak

4-0 'lık net bir galibiyet aldık. 1-0'lık kötü bir oyundan gelen galibiyetten korkmuştum kötü transferler yaptım diye ama deplasmanda olmamız bizi etkilemiş. Bir de hazırlık maçından çıkmıştık ve kondisyonlarımız düşüktü. Artık nasıl bir kafada yardımcı antrenörüm varsa..

Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu Birinci Ayak

Güzel, rahat bir maçtı. En sevindiğim olay 3 maçtır gol yemememiz. Kornerde Diego Angelo'nun golü çok rahatlatıcı oldu .

Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu İkinci Ayak

De
    Kader Troure yine gol attı. Gol yemedik. Bu takımlar güçsüz takım olsalar da gol yememekten keyif alan bir adamım Sonuçta gol yemezseniz maç en azından berabere biter

1.Hafta Eskişehirspor-Fenerbahçe

Çok şaçma bir penaltıdan gol yedik. Fenerbahçe karşısında kendi evimde böyle bir penaltıdan gol yiyerek geriye düşmek çok zorluydu. Maçta büyük bir topa sahip olma üstünlüğümüz vardı. İlk yarının sonuna kadar böyle gittik.

İkinci yarı ise 70.Dakikaya kadar tehlikeli bir atakta bulunamadık. Sonrasında düşündüm. Ben bu takımı şampiyon yapmak istiyorsam değişik şeyler denemeliydim. Servet Çetin'i tek defans yaptım. Ofansif beke Cale ve Akaminkoyu geçirdim. Defansif ortasahaya ayağına daha hakim olan Diego Angelo'yu koydum.

Elton'u çıkardım ve 3. forvet olarak Nihuyu oyuna soktum. Nihua'ya pivot stranfor görevi verdim.

Valla Nihua da sağolsun yüzümü kara çıkarmadı. 87'de çaktı kafayı. 1-1'lik sonuca bile çok sevinecekken son dakikalarda oyunun biteceği zamanlarda uzaktan şutları nadire indirdiğim Alper Potuk 20 metreden muhteşem bir gol attı

Böylece ilk büyük galibiyetimi elde etmiş oldum .
    Last edited by Yavuz12 : 06.Temmuz.2013 at 02:03

Maçlara başladıysan paylaş azıcık
    Al bakalım

Çok iyi başlamışsın Fener galibiyetine de bal dök yala

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

AL'de gruplara kalmak iyi olmuş , iyi bi kura çekersek neden gruptan çıkmayalım Alper'de 90+4'te 3 puanı koparmış almış.. Transferleri pek tanımıyorum ama skorlar iyi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar , A.L' de gruplara kalman ve feneri de yenmen çok iyi

Çok iyi başlamışsın Fener galibiyetine de bal dök yala
    Aynen aynen sağolasın hocam

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    AL'de gruplara kalmak iyi olmuş , iyi bi kura çekersek neden gruptan çıkmayalım Alper'de 90+4'te 3 puanı koparmış almış.. Transferleri pek tanımıyorum ama skorlar iyi
    Avrupa liginde daha gruplara kalmadım aslında bir eleme turu daha olacak. Transferleri kimse tanımıyor ne yazık ki Umarım çıkarım gruptan dostum

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Başarılar , A.L' de gruplara kalman ve feneri de yenmen çok iyi
    Dediğim gibi avrupa liginde daha gruplara kalmadım aslında bir eleme turu daha olacak . Feneri geriden gelip yenmek müthiş keyif verdi açıkçası

Avrupa Ligi Eleme Birinci Ayak

Aslında bu maça çok umutsuz çıkmıştım. Lazio gibi güçlü bir ekip karşısında şansım yok diye düşünüyordum. İlk dakkalarda gol atınca deplasmanda olduğum için umutlandım. Beklemediğim bir şekilde çok dengeli bir maç oldu ve 2-2 berabere kaldık.

2.Hafta Kayserispor-Eskişehirspor

Yine bir geri dönüş yaşadık. Kayserispor gibi kalburüstü bir takımı deplasmanda geriden gelip yenmek önemliydi. Böylece ligde 2 de 2 yaptık.

Avrupa Ligi Eleme İkinci Ayak

Şaşırtıcı derecede rahat oynadım. Sanki Akhisar'la Mersin'le oynuyormuşum gibi oynadım. 1 kere geldiler 1 gol attılar. Gerçi 10. dakikada 10 kişi kalmaları buna etken olmuş olabilir bilmiyorum tabi

Ama şöyle bir durum var ki gruplara kaldık ve LAZİO'YU ELEDİK.

Yine de üzülüyorum çünkü kondisyonlarım çok düşecek ve sadece lige odaklanamayacağım. Bu kötü oldu. Çünkü elimde alternatifsiz bir kadro var.

Ama iyi para cukkaladım orası ayrı

AVRUPA LİGİ GRUBU

2. Olarak çıkarım diye düşünüyorum. Ya Twente çıkacak ya da Eskişehirspor. Kısmet.

3.Hafta Eskişehirspor-İBB

Çok çok kötü oynadık. İlk yarı rezalet bir oyun ortaya koyduk. Bir türlü pozisyon olmuyordu kısır bir maçtı. Yine 3 forvete geçtim bu sefer defanstan adam alıp Leo İtaperuna'yı soktum oyuna ve taktiğimi kontraya çevirdim. Kontraya çıktığımız bir pozisyonda Leo hızlıca köşeye indi ve yerden bir orta açtı, Kader tamamladı. Son dakika gollerini seviyorum

4.Hafta Kayserispor-Eskişehirspor

Çok rahat bir maçtı, ilk yarıda işi bitirdik. Nobre zaten her zaman benim takımlarıma gol atmıştır

Galatasaray'da Kadıköy'de ezici bir galibiyet elde etti

Kader Troure'de 1 yıldızlık bir rapora göre mükemmel oynuyor

LİG TABLOSU

4 de 4 çok iyiymiş Gruplardan da 10 puan toplarsın diye düşünüyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri