Milan' dağıtmışsın, Spartak Moskova'da biraz zorlanmışsın evinde 3-3 beraberlik kötü ama deplasmanda işi kopartmışsın. Leverkusen'i de geçersin diye düşünüyorum. Kupa yakın. Ligde ise şampiyonluk olmayacak gibi görünüyor.
Vaybe Ajax'ın elenmesine üzüldüm Final'de karşılaşmanızı isterdimbu arada Milan maçları çok sükse olmuş
![]()
Hacı Sow formdan düştü 5-6 maçtır hiç yok oyunda. Diğer forvet Schieber o da tek başına yapamıyo. Ortasahamla atarsam atıyorum işte. Milan da kanatlarını bomboş bırakmıştı o maçı kanatlara yığdım belliydi zaten öyle olacağı.
Leverkusen ve Moscova daha çok zorluyo bizi Milanın kanatlarda zayıflığı var o yüzden kazandım maçı sağlı sollu ortalar falan çok boğuldular
LİG 29.MAÇ
Reus coştu. Ama Sow iyice formdan düştü iki forvetim de iş yapmıyor diyebilirim. Sowun değeri düşmeden satmam gerek.
UEFA YARI FİNAL 1.MAÇ
Bu beraberliği hiç haketmedik defans hatasından gol yedik, beraberliği yakaladık ama olmadı işleri zora soktuk.
Adam gerekeni söylemiş
LİG 30.MAÇ
Tam da satmayı düşünüyodum Großkreutz'uEn az 35e giderdi bu oyunuyla ama şans işte Allahtan 18 Temmuz gibi bi zamanda dönüyo transfer sezonu içerisinde.
Bu oyunda teknik direktöre verilen para bi işe yaramıyor nasıl olsa ben de takımın diğer kişilere daha fazla para ayırması için 400.000 € ile anlaştım. Maksat takıma yararımız dokunsun mali açıdan
LİG 31.MAÇ
LİG 32.MAÇ
LİG 33.MAÇ
Frankfurt maçında belliydi yenileceğimiz oyuncuların kondisyonları berbat durumda hepsi fazla yorgundu yine de iyi mücadele ettik. herha maçından sonra kadroyu tamamen değiştirmem gerekiyodu ama takım revire döndüğü için oyuncu yoktu ben de 18 yaş altı takımdaki oyuncuları aldım takım sadece 18 yaş altılardan oluşuyodu. Bu yüzden yenildim
UEFA YARI FİNAL 2.MAÇ
Deplasman golüyle geçtik
Birazdan girip final maçını da yapıcam ve sezonu noktalıycaz inşallahAma Arsenal'dan biraz korkuyorum yetenekli ve genç oyuncular var o yüzden biraz hazırlık yapmayı ihmal etmiycem.
hadi bakalım ilk seneden avrupada kupa kazanmak müthiş olur
hadi bakalım şans yanında olsun![]()
UEFA FİNAL MAÇI
LİG 34.MAÇ
Kulübün mali durumu kötüye gidecekmiş :P Transfer bütçesinden kısmazlar inşallah. Zaten Süper Kupayı aldığım an bırakıcam Dortmundu![]()
Mario Gomez ailecek takip ediyoruz abi![]()
gomez diyorum ve susuyorum adamın içine messi+ronaldo+falcao kaçmış71 puan da almanya standartlarında gayet iyi zaten 3.ye de fark atmışsın gomez seneye durursa bu puanla rahatça şampiyonluğa oynarsın
Neredeyse benim Finnem ile kıyaslanacak düzeye gelmiş Mariove herşeyden öte tebrikler aldığın kupa için. Al Cl farketmez kupa kupadır (:
İyi güzel de yönetim 15 Milyon € bütçe vermiş ben napayım bu bütçeyle sowu da futbol direktörü tam değerine sattı zaten ondan gelen peşin para 3 milyon toplam 17.5 transfer bütçem var hiç kimseyi alamıyorum. Hulka Falcaoya 80 milyon € istyiyolar napayım şimdi :/ Teşekkürler hepinize![]()
Evet arkadaşlar artık 2. sezona geçiyoruz bir tane transfer yaptım 19 yaşında ama geliştiğinde en iyi orta saha olacak eminimŞimdilik bunlar hala çalışıyorum transfer için.
nuri ne olcakbir de bırak yıldız transferinini yıldız istesek bayerni severdik
hem hulka gerek de yok reus grosskeutzs kuba gayet iyi kanat oyuncuları
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK VE TRANSFER DÖNEMİ
Arkadaşlar bu sezon öncelikle hedeflerime yenilerini ekledim. UEFA kupasını aldıktan sonra Man.City ile Avrupa Süper Kupası maçını yapıcaz zaten. Eğer City'i yener ve kupayı alırsam bundan sonraki hedefim Dortmund'u Avrupanın En İyi 5 Takımı İçerisine Sokmak. Yani Barcelona , Real Madrid , Manchester United, Bayern Münih'in bulundugu yerlere gelmek. Şu an bulundugumuz yer 18.Sıra
TRANSFERLER
Bu sezon yönetim tarafından verilen Transfer Bütçesi yaklaşık. 15 Milyon €
Ben de bunu yetersiz buldum ve kendime büyük bir bütçe oluşturmak için adım attım.
Hummels ve Blaszczykowski elden çıkardım. Blaszczykowski yi satma nedenim İçe Kat Eden olarak oynayamıyo ve gol yollarında biraz eksik kalıyo olmam. Sow'u da Futbol Direktörü yüznden yanlışlıkla 14 Milyon € ya sattım.İkisini de 30 Mlyon € Toplam 74 Milyon € ya sattım. Ve elimde güzel bir para vardı. Transfer olarak Kaleci, Stoper, Ortasaha, Sağ Kanat ve Forvet almam gerekti. İlk önce elimde iç alternatif forvet olmadıgından Forvet arayışına yöneldim ve Falcao ile görüştük. Kulübüyle anlaşamadık ve bu transfer yattı
Az önce de baktım 60 Milyon € ya transfer listesine koymuşlar sinir oldum. Ben 70 vermiştim. Neyse. Forvette kendime Giuseppe Rossi adlı oyuncuyu buldum. Yaşı ve profili beni cezbetti. Daha sonra bir regen keşfettim ve bayagı yetenekli. Yaklaşık 9 Milyon € da ona verdim. Şimdi Hummels in boşlugunu dolduracak bi stopper bulmak lazımdı. Aklıma Phil Jones geldi. Gerçekten top çalmada ve markajda çok iyi yaşında göre 3-4 sene sonra çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ve yaklaşık 20 Milyon € verdim. Ardında sağ kanada yöneldim. Ve transfer listesinde El Shaarawy'i gördüm. 25 Milyon € vererek bu transferi de bitirdim. Kaleci transferine de fazla para vermek istemedim çünkü Weidenfeller 32 yaşında ve gayet iyi seneye kadar idare eder diye düşündüm ama bedelsiz olarak David Ospina'yı kattım kadroya. Kadromu genişletmek için ise kiralık oyunculara başvurdum. Bu transfer sezonunu noktaladım.Şimdi oyuncuların Profillerini paylaşalım.
DAVİD OSPİNA
PHİL JONES
GİUSEPPE ROSSİ
STEPHAN EL SHAARAWY
GABRİEL ACOSTA
EDUARDO SALVİO (KİRALIK)
MİCHAEL ESSİEN (KİRALIK)
MAİCON (KİRALIK)
Bi de Nuri Şahin var elimde kiralık olarak o da hiç bi yere gitmediBiraz işlerim var bugün akşam hazırlık maçlarını yaparım sonra sezona başlarız artık
Last edited by Chakemate : 08.Temmuz.2013 at 13:12 Reason: Resimler
vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsunama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış
Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün haliniBaşarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
![]()
ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydınphil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur
regenin de iş var beğendim
Jakup çok iyiydi ve formdaydı ama içe kat eden olarak oynattıgım hiçbi maçta işe yaramadı. Ben de onun yerine Shaarawy i aldımEvet iyi oldu kadro bence de
Para lazımdı para Manchester 40 verdi ama peşinat olarak 3 Milyon € verdiğinden kabul etmedimBence yanlış değil Phil Jones ile oynadım hiç geçit vermiyor adamlara. En sevdiğim defans oyuncularından biridir Phil. Tabi Hummels kadar iyi değil ama şimdilik
Rossiye gelince ben de ilk defa bu adamla oynicam bakalım artık profilini yansıtırsa çok iyi
Olum Phil Jones çok iyi ya gerçekten bakHummelsi asla aratmaz
Kiralık aldıgım oyuncuların maaşının hepsinin %50sini ben karşılıyorum. Sezon sonu tahmini bilanço 157 Milyon €. Regen çok iyi çok merak etme
maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermilerdaha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek
![]()
Uefa kupası alınmış, transferler de çok iyi. Ligde şampiyonluk istiyorum bu sene![]()
HAZIRLIK MAÇIDortmund-Zenit
HAZIRLIK MAÇI
Dortmund-River Plate
ALMANYA KUPASI 1.TUR
Offenburg-Dortmund
LİG 1.HAFTA
Dortmund-Werder Bremen
Hazırlık Maçları gayet iyiydi oyun açısından, kupada ilk turu geçtik. Werder Bremen zor olmasına rağmen çok iyi oynadık golü penaltıdan bulmuş olsak da.
Kaptan, sarıları uçurmuşsun Avrupa'da, ilk kupan hayırlı olsun. Bayern 103 golle rekor kırmış, ayıp etmiş inceden, seneye puan farkını daha azlara çekmen dileğiyle. Transferler de başarılı, El Sharaawy adam olacak çocuk, takipte olucaz.
City'i de yenersem zaten hedefime ilk sezondan ulaşmış oluyorumBayern uçuk biraz ama bu sene elimde daha kaliteli oyuncular var. Daha fazla zorlarım zirveyi. El Shaarawy'den çok memnunum rövaşatayla orta açtı
![]()
Kanatlardan ceza sahası içine giriyor bi anda reusla çok iyiler bakalım bu sezon neler yapıcaz
![]()
Ben de Arsenal ile görüşüyorum, yeni bir takım yaratma ve yeni heyecan adına sağa düşündüğün isimlerden safkan İtalyan El Shaarawyrövaşatayla orta benim bile düşünemediğim bir fantezi olmuş
bakalım
bayern bende çok formsuz niyeyse 11 haftada 9 puan fark attım ligde dortmundlasüper kup ne zaman