Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    A.L'yi alman lazım
    Alıcam inşallah

Milan' dağıtmışsın, Spartak Moskova'da biraz zorlanmışsın evinde 3-3 beraberlik kötü ama deplasmanda işi kopartmışsın. Leverkusen'i de geçersin diye düşünüyorum. Kupa yakın . Ligde ise şampiyonluk olmayacak gibi görünüyor.

Nesil
    2012

Vaybe Ajax'ın elenmesine üzüldüm Final'de karşılaşmanızı isterdim bu arada Milan maçları çok sükse olmuş

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Milan' dağıtmışsın, Spartak Moskova'da biraz zorlanmışsın evinde 3-3 beraberlik kötü ama deplasmanda işi kopartmışsın. Leverkusen'i de geçersin diye düşünüyorum. Kupa yakın . Ligde ise şampiyonluk olmayacak gibi görünüyor.
    Hacı Sow formdan düştü 5-6 maçtır hiç yok oyunda. Diğer forvet Schieber o da tek başına yapamıyo. Ortasahamla atarsam atıyorum işte. Milan da kanatlarını bomboş bırakmıştı o maçı kanatlara yığdım belliydi zaten öyle olacağı.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Vaybe Ajax'ın elenmesine üzüldüm Final'de karşılaşmanızı isterdim bu arada Milan maçları çok sükse olmuş
    Leverkusen ve Moscova daha çok zorluyo bizi Milanın kanatlarda zayıflığı var o yüzden kazandım maçı sağlı sollu ortalar falan çok boğuldular

LİG 29.MAÇ

Reus coştu. Ama Sow iyice formdan düştü iki forvetim de iş yapmıyor diyebilirim. Sowun değeri düşmeden satmam gerek.

UEFA YARI FİNAL 1.MAÇ

Bu beraberliği hiç haketmedik defans hatasından gol yedik, beraberliği yakaladık ama olmadı işleri zora soktuk.

Adam gerekeni söylemiş

LİG 30.MAÇ

Tam da satmayı düşünüyodum Großkreutz'u En az 35e giderdi bu oyunuyla ama şans işte Allahtan 18 Temmuz gibi bi zamanda dönüyo transfer sezonu içerisinde.

Bu oyunda teknik direktöre verilen para bi işe yaramıyor nasıl olsa ben de takımın diğer kişilere daha fazla para ayırması için 400.000 € ile anlaştım. Maksat takıma yararımız dokunsun mali açıdan

LİG 31.MAÇ

LİG 32.MAÇ

LİG 33.MAÇ

Frankfurt maçında belliydi yenileceğimiz oyuncuların kondisyonları berbat durumda hepsi fazla yorgundu yine de iyi mücadele ettik. herha maçından sonra kadroyu tamamen değiştirmem gerekiyodu ama takım revire döndüğü için oyuncu yoktu ben de 18 yaş altı takımdaki oyuncuları aldım takım sadece 18 yaş altılardan oluşuyodu. Bu yüzden yenildim

UEFA YARI FİNAL 2.MAÇ

Deplasman golüyle geçtik

Birazdan girip final maçını da yapıcam ve sezonu noktalıycaz inşallah Ama Arsenal'dan biraz korkuyorum yetenekli ve genç oyuncular var o yüzden biraz hazırlık yapmayı ihmal etmiycem.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hadi bakalım ilk seneden avrupada kupa kazanmak müthiş olur

hadi bakalım şans yanında olsun

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    hadi bakalım ilk seneden avrupada kupa kazanmak müthiş olur
    hadi bakalım şans yanında olsun

Kazandım olum kazandım

UEFA FİNAL MAÇI

LİG 34.MAÇ

Kulübün mali durumu kötüye gidecekmiş :P Transfer bütçesinden kısmazlar inşallah. Zaten Süper Kupayı aldığım an bırakıcam Dortmundu

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Mario Gomez ailecek takip ediyoruz abi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gomez diyorum ve susuyorum adamın içine messi+ronaldo+falcao kaçmış 71 puan da almanya standartlarında gayet iyi zaten 3.ye de fark atmışsın gomez seneye durursa bu puanla rahatça şampiyonluğa oynarsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Neredeyse benim Finnem ile kıyaslanacak düzeye gelmiş Mario ve herşeyden öte tebrikler aldığın kupa için. Al Cl farketmez kupa kupadır (:

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Mario Gomez ailecek takip ediyoruz abi
    gomez diyorum ve susuyorum adamın içine messi+ronaldo+falcao kaçmış 71 puan da almanya standartlarında gayet iyi zaten 3.ye de fark atmışsın gomez seneye durursa bu puanla rahatça şampiyonluğa oynarsın
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Neredeyse benim Finnem ile kıyaslanacak düzeye gelmiş Mario ve herşeyden öte tebrikler aldığın kupa için. Al Cl farketmez kupa kupadır (:
    İyi güzel de yönetim 15 Milyon € bütçe vermiş ben napayım bu bütçeyle sowu da futbol direktörü tam değerine sattı zaten ondan gelen peşin para 3 milyon toplam 17.5 transfer bütçem var hiç kimseyi alamıyorum. Hulka Falcaoya 80 milyon € istyiyolar napayım şimdi :/ Teşekkürler hepinize

Default Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Evet arkadaşlar artık 2. sezona geçiyoruz bir tane transfer yaptım 19 yaşında ama geliştiğinde en iyi orta saha olacak eminim Şimdilik bunlar hala çalışıyorum transfer için.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nuri ne olcak bir de bırak yıldız transferinini yıldız istesek bayerni severdik hem hulka gerek de yok reus grosskeutzs kuba gayet iyi kanat oyuncuları

nuri ne olcak bir de bırak yıldız transferinini yıldız istesek bayerni severdik hem hulka gerek de yok reus grosskeutzs kuba gayet iyi kanat oyuncuları
    Genç oyuncu 2 tane aldım gayet güzel transferler Bu sene daha baskılı oynayan bi dortmund oluşturmaya çalışıyorum. Forvete de çok iyi birini aldım kaleye beleşe birini getirdim. Seneye 2-3 milyona tarım Gel faceye anlatayı hepsini

SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK VE TRANSFER DÖNEMİ

Arkadaşlar bu sezon öncelikle hedeflerime yenilerini ekledim. UEFA kupasını aldıktan sonra Man.City ile Avrupa Süper Kupası maçını yapıcaz zaten. Eğer City'i yener ve kupayı alırsam bundan sonraki hedefim Dortmund'u Avrupanın En İyi 5 Takımı İçerisine Sokmak. Yani Barcelona , Real Madrid , Manchester United, Bayern Münih'in bulundugu yerlere gelmek. Şu an bulundugumuz yer 18.Sıra
    TRANSFERLER
    Bu sezon yönetim tarafından verilen Transfer Bütçesi yaklaşık. 15 Milyon €
    Ben de bunu yetersiz buldum ve kendime büyük bir bütçe oluşturmak için adım attım.

Hummels ve Blaszczykowski elden çıkardım. Blaszczykowski yi satma nedenim İçe Kat Eden olarak oynayamıyo ve gol yollarında biraz eksik kalıyo olmam. Sow'u da Futbol Direktörü yüznden yanlışlıkla 14 Milyon € ya sattım .İkisini de 30 Mlyon € Toplam 74 Milyon € ya sattım. Ve elimde güzel bir para vardı. Transfer olarak Kaleci, Stoper, Ortasaha, Sağ Kanat ve Forvet almam gerekti. İlk önce elimde iç alternatif forvet olmadıgından Forvet arayışına yöneldim ve Falcao ile görüştük. Kulübüyle anlaşamadık ve bu transfer yattı Az önce de baktım 60 Milyon € ya transfer listesine koymuşlar sinir oldum. Ben 70 vermiştim. Neyse. Forvette kendime Giuseppe Rossi adlı oyuncuyu buldum. Yaşı ve profili beni cezbetti. Daha sonra bir regen keşfettim ve bayagı yetenekli. Yaklaşık 9 Milyon € da ona verdim. Şimdi Hummels in boşlugunu dolduracak bi stopper bulmak lazımdı. Aklıma Phil Jones geldi. Gerçekten top çalmada ve markajda çok iyi yaşında göre 3-4 sene sonra çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum ve yaklaşık 20 Milyon € verdim. Ardında sağ kanada yöneldim. Ve transfer listesinde El Shaarawy'i gördüm. 25 Milyon € vererek bu transferi de bitirdim. Kaleci transferine de fazla para vermek istemedim çünkü Weidenfeller 32 yaşında ve gayet iyi seneye kadar idare eder diye düşündüm ama bedelsiz olarak David Ospina'yı kattım kadroya. Kadromu genişletmek için ise kiralık oyunculara başvurdum. Bu transfer sezonunu noktaladım.Şimdi oyuncuların Profillerini paylaşalım.
    DAVİD OSPİNA

PHİL JONES

GİUSEPPE ROSSİ

STEPHAN EL SHAARAWY

GABRİEL ACOSTA

EDUARDO SALVİO (KİRALIK)

MİCHAEL ESSİEN (KİRALIK)

MAİCON (KİRALIK)

Bi de Nuri Şahin var elimde kiralık olarak o da hiç bi yere gitmedi Biraz işlerim var bugün akşam hazırlık maçlarını yaparım sonra sezona başlarız artık
    Last edited by Chakemate : 08.Temmuz.2013 at 13:12 Reason: Resimler

Nesil
    2012

vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsun ama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    vaybe Jakub'u çok fena paraya okutmuşsun ama Hummels satılacak adam değildi , aldığın oyuncularda çok iyi bu yıl kalite çok artmış
    Jakup çok iyiydi ve formdaydı ama içe kat eden olarak oynattıgım hiçbi maçta işe yaramadı. Ben de onun yerine Shaarawy i aldım Evet iyi oldu kadro bence de

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Hummels gibi adamı satmana şaşırdım.Yanlış bir hamle.Bir yanlış daha Giuseppe Rossi adamı Galatasaray'a getirdim vakti zamanında tel tel döküldü düşün halini Başarılı olursun umarım ama o iş Rossi ile zor
    Para lazımdı para Manchester 40 verdi ama peşinat olarak 3 Milyon € verdiğinden kabul etmedim Bence yanlış değil Phil Jones ile oynadım hiç geçit vermiyor adamlara. En sevdiğim defans oyuncularından biridir Phil. Tabi Hummels kadar iyi değil ama şimdilik Rossiye gelince ben de ilk defa bu adamla oynicam bakalım artık profilini yansıtırsa çok iyi

ben ne didim olum phil jonesa o kadar vercene rever ya da lovreni alsaydın phil jonesi beğenmedim maicon yanlış bir transfer herhalde maaşının hepsini sen karşılamıyosundur regenin de iş var beğendim
    Olum Phil Jones çok iyi ya gerçekten bak Hummelsi asla aratmaz Kiralık aldıgım oyuncuların maaşının hepsinin %50sini ben karşılıyorum. Sezon sonu tahmini bilanço 157 Milyon €. Regen çok iyi çok merak etme

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermiler daha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek

Uefa kupası alınmış, transferler de çok iyi. Ligde şampiyonluk istiyorum bu sene

maicon un maaşının yarısı bile 3 milyon euro dan fazla bi de essien kiralamışsın sonra bütçe vermiler daha ucuza en azndan daha az maaşa oyuncu bulabilirdin mesela ben dortmunda diekmier i aldım hamburglu piszcek e gayet iyi yedek
    Düşün artık yedeklerimden bile kalite akıyo hem maaş konusunda çok rahatım. Zaten pisczek pozisyonunun en iyilerinden.

Uefa kupası alınmış, transferler de çok iyi. Ligde şampiyonluk istiyorum bu sene
    Biz de istiyoruz ama Münih yine fena başladı lige

HAZIRLIK MAÇI
    Dortmund-Zenit

HAZIRLIK MAÇI

Dortmund-River Plate

ALMANYA KUPASI 1.TUR

Offenburg-Dortmund

LİG 1.HAFTA

Dortmund-Werder Bremen

Hazırlık Maçları gayet iyiydi oyun açısından, kupada ilk turu geçtik. Werder Bremen zor olmasına rağmen çok iyi oynadık golü penaltıdan bulmuş olsak da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan, sarıları uçurmuşsun Avrupa'da, ilk kupan hayırlı olsun. Bayern 103 golle rekor kırmış, ayıp etmiş inceden, seneye puan farkını daha azlara çekmen dileğiyle. Transferler de başarılı, El Sharaawy adam olacak çocuk, takipte olucaz.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Kaptan, sarıları uçurmuşsun Avrupa'da, ilk kupan hayırlı olsun. Bayern 103 golle rekor kırmış, ayıp etmiş inceden, seneye puan farkını daha azlara çekmen dileğiyle. Transferler de başarılı, El Sharaawy adam olacak çocuk, takipte olucaz.
    City'i de yenersem zaten hedefime ilk sezondan ulaşmış oluyorum Bayern uçuk biraz ama bu sene elimde daha kaliteli oyuncular var. Daha fazla zorlarım zirveyi. El Shaarawy'den çok memnunum rövaşatayla orta açtı Kanatlardan ceza sahası içine giriyor bi anda reusla çok iyiler bakalım bu sezon neler yapıcaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben de Arsenal ile görüşüyorum, yeni bir takım yaratma ve yeni heyecan adına sağa düşündüğün isimlerden safkan İtalyan El Shaarawy rövaşatayla orta benim bile düşünemediğim bir fantezi olmuş bakalım

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Ben de Arsenal ile görüşüyorum, yeni bir takım yaratma ve yeni heyecan adına sağa düşündüğün isimlerden safkan İtalyan El Shaarawy bakalım
    Arsenal de çok kaliteli takım yaş ortalaması düşük ve kaliteli oyuncular var

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bayern bende çok formsuz niyeyse 11 haftada 9 puan fark attım ligde dortmundla süper kup ne zaman

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri